Cupa DirtBike - DHS Bike Parts susține scena locală!Am revenit cu vești bune, după ce le-am rumenit bine la cuptor!

În activitatea pe care am desfășurat-o aici pe DirtBike.ro de-a lungul timpului, prietenii de la DHS Bike Parts ne-au fost unii dintre cei mai de nădejde parteneri și ne-au sprijinit în tot ceea ce am făcut cum au putut mai bine. Poate nu ar trebui să ne mire, așadar, că anul acesta ducem colaborarea noastră cu o treaptă mai sus!

Bun venit DHS Bike Parts, ca sponsor principal al Cupei DirtBike!

În caz că ați uitat, Cupa DirtBike este inițiativa noastră prin care sprijinim scena gravity din România. Riderii se înscriu simplu la noi pe site, acumulează puncte în sezon, în funcție de rezultatele obținute, și la final pot câștiga premii oferite de DirtBike și de partenerii noștri. Mai mult decât atât, avem o tombolă la finalul fiecărei etape și unul dintre participanți poate câștiga și un premiu surpriză. Cupa DirtBike este menită să dea un imbold atât riderilor, care ar urma să fie mai motivați să participe la concursurile din sezon, cât și organizatorilor, care clar pot beneficia de un număr mai mare de participanți la cursele lor.

DHS Bike Parts își arată generozitatea punând la bătaie premiul cel mare pentru finalul de sezon, sub forma unei biciclete de All Mountain Devron Zerga FS! Mai mult decât atât, DHS Bike Parts sponsorizează și premiul de la finalul fiecărei etape, care poate fi câștigat de oricare dintre participanți.

Premiul cel mare


DHS Bike Parts este unic importator în România pentru branduri de renume precum: SRAM, RockShox, O'Neal și multe altele. Tot ei sunt cei care produc bicicletele Devron - primul brand românesc care oferă o gamă de biciclete de calitate superioară, aliniindu-se astfel la standardele impuse de producătorii de renume și la trendurile pieței.

Mulțumim frumos DHS Bike Parts pentru implicarea în Cupa DirtBike și pentru suportul acordat comunității gravity din România.

Rămâneți la curent cu noutățile privind Cupa DirtBike și alte vești bune despre sponsori și premii!

Echipa voastră DirtBike.ro
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×