Cicliștii români participă la Turul Franței 2013

Este pentru prima oară când suporterii români vor fi prezenți în Marea Buclă, într-un grup organizat, pentru a-și susține sportivii favoriți. Proiectul „Cycling Trips” oferă pasionaților de ciclism posibilitatea de a sărbători ediția cu numarul 100 a Tour de France chiar la fața locului, pedalând pe șoselele din Alpi.

Între 14 iulie și 22 iulie 2013, bicicliștii români îi vor vedea “pe viu” și vor pedala alături de cei mai buni rutieri ai momentului: Alberto Contador, Andy Schleck sau Cadel Evans. Caravana Turului va fi urmarită în ultimele 4 etape montane, iar cicliștii amatori români vor pedala pe faimoasele cațărări de la Alpe d’Huez, Galibier, Izoard sau Medeleine.

Galeria românilor pe Alpe di Pampeago în Giro D'Italia


Ediția 100 a renumitei competiții se anunță a fi una memorabilă. Organizatorii au programat două treceri pe legendarul Alpe d’Huez în cadrul aceleiași etape. Bicicliștii români, alături de sute de mii de suporteri din toată lumea, vor fi prezenți aici pentru a urmări lupta finală dintre favoriți.

Proiectul „Cycling Trips”

2013 este al doilea an consecutiv când se organizează astfel de excursii sub umbrela „Cycling Trips”. Participanții vor beneficia de transport, cazare cu mic dejun, ghid însoțitor ce va pedala alături de grup, asistență tehnică pe trasee și de transportul bicicletelor. Turul Italiei este și el inclus în programul excursiilor de anul viitor
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×