Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Forum

Subiect: Evenimente Cluj

#10711

Marius Pestean (Fishu)
Subiect deschis de la 4 ianuarie 2021 la 22:07:00
Raporteaza
Salutari. Aveti idee daca o sa fie ceva evenimente in categoria MTB anul acesta in zona Clujului? + care credeti ca sunt sansele sa ma pot inscrie cu un Fat Bike
Postat de Marius Pestean (Fishu) la 4 ianuarie 2021 la 22:07:00
0
0
Salut,
La orice cursa de obicei poti merge cu ce bicicleta vrei tu, dar fatbike-ul nu cred ca e cea mai .... rapida. Exceptie fac cursele de sosea sau CX unde trebuie bike specific.
Dar avand in vedere situatia epidemiologica, iti zic asta ca si organizator de evenimente, ca sa nu ai mari asteptari. Cel putin nu in acest moment. Totul e prea incert acum pentru ca sa existe ceva sigur legat de curse sau alte evenimnte sportive/culturale.
Postat de Vlad Sabau la 5 ianuarie 2021 la 07:22:00
0
0
A ok deci mai bine imi sugerati challenge-urile individuale. Stiu ca sunt cele de running de la Runners Club sau mai stiu eu ce, aveti ceva idei de evenimente asemanatoare doar ca da, ciclism. Si da ma gandeam ca nu o sa fiu cel mai rapid cu un fat bike la un eveniment, dar e singurul mtb care il am siii aveam de gand anu asta sa fac niste realizari cu el :D dar daca nu se poate ca normal event o sa le fac ca virtual event. Multumesc :D
Postat de Marius Pestean (Fishu) la 5 ianuarie 2021 la 16:59:00
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.