Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Raspunsuri de Liviu Sandulescu


Liviu SandulescuLiviu Sandulescu
14 noiembrie 2020 la 00:02
Filtre noi pentru Bazar - propuneri
Discutii in legatura cu site-ul / Propuneri
Stiu ce zici... cred ca era mai mult ca wishful thinking decat realitate. Pot doar sa sper ca ne civilizam si noi si ne gandim si la altii, nu doar la noi. intre timp spor, eu apreciez ce faceti aici.
Multumesc,
Liviu
Liviu SandulescuLiviu Sandulescu
3 noiembrie 2020 la 21:16
Filtre noi pentru Bazar - propuneri
Discutii in legatura cu site-ul / Propuneri
Salut,
Eu unul as aprecia la cursiere sau cadre cursiere sa fie lungimea top tube. Ca sa mearga si la capra si la varza, as prefera la cam toate proiectia top tube.. ca sa stii ce iei. Am patit situatii de intrebam.. dar ce masura e? si clasicul nu stiu. Poate un tutorial la cum se masoara inainte sa postezi?
Liviu SandulescuLiviu Sandulescu
20 august 2020 la 20:00
Recomandare cursiera SH, buget pana in 2000 lei
Discutii tehnice / Biciclete
Asta cu sa aiba bicla 11 kg e ceva acolo in neregula..
Pe un cadru Look din 92 ( adevarat cu furca noua SXT), cu sram rival de 2 x 10 si roti mavic aksium mi-a iesit la 9.8 kg.
Sa o fac m-a costat 3200 de lei cu tot cu vopsit electrostatic ( am pus foi noi de 48/38 de la FSA sa ma dau mai usor prin oras)
Am mai observat ceva.. tot vorbiti de cursiere in functie de seat tube.. cand tot ce te doare pe tine e top tube-ul proiectat center to center. La inaltimea care zici tu .. cauti sa fie top tube de 53.. restul se poate ajusta.
Liviu SandulescuLiviu Sandulescu
19 august 2020 la 21:45
Recomandare cursiera SH, buget pana in 2000 lei
Discutii tehnice / Biciclete
Am si eu o intrebare, de ce neaparat carbon? vrei sa fie mai rigida sa tragi de ea? Asta inseamna ca ori e un cadru mai scump care sa fie rigid si usor, ori ajungem la aluminiu.
Daca vrei sa fie comoda ( acum urmeaza o parte in care ma murdaresc la gura de engleza), pentru asa numitul vertical compliance, daca stai si cauti studiile de cati NM ai nevoie casa deformezi un cadru de carbon versus unul de aluminiu vei ajunge la concluzia ca acea comoditate vine mai usor si mai ieftin dintr-o tija de carbon.. si cu cat este profilul cadrului sa iasa tija mai mult, cu atat va flexa mai mult si va fi mai comoda bicicleta. Asta e parerea mea dupa ce am asamblat pentru mine pana acum 3 cursiere si am experimentat.. pe banii mei.
Daca vrei cu adevarat sa fie si mai comoda, pe principiul dai un ban dar nu-l mai ai, iei niste roti bune si pui tubeless dar o dam in alte preturi.
Pana acum dupa ce am mers cu 20 ( le-am facut praf in 2 saptamani cand m-a scos in decor un camion), 25, 28 si 32, pentru Bucuresti recomand 28.. sau 25 dupa ce mai capeti experienta si stapanesti bunny hop-ul pe cursiera.. Ca daca mergi la o presiune sa fie comode 25-urile, le faci praf repede, si nu de la tine, ci de la evitat prosti.
Liviu SandulescuLiviu Sandulescu
7 septembrie 2019 la 23:36
Eveniment Gravel in Prahova
Evenimente / Altele
Dragi domni si doamne,
Ma bate gandul cu organizarea unui eveniment de gravel in Prahova ( pentru 2020), deci genul de drum pe care poti merge cu o cursiera cu gume mai groase ( de la 32 in sus ) sau cu in ciclocross, bicicletele de gravel pure fiind o raritate pe la noi.
Nu vreau sa ma aflu in treaba si sa fac ceva doar pentru placerea personala, neauzind de o comunitate existenta pentru asa ceva, asa ca intreb aici daca ar fi doritori..
Va multumesc pentru o parere!
Liviu
Liviu SandulescuLiviu Sandulescu
7 septembrie 2019 la 23:00
Brand - X Ascend 410mm
Recenzii / Elemente de contact
Acum fara sa o dam de gard, sa ne dam cocosi, multe doamne merg cu saua foarte jos pentru a putea pune piciorul jos la semafor.
Sincer, pentru mers in oras ar trebui o campanie de popularizare si constientizare pentru a nu isi distruge genunchii.
Orice dropper e until, in mai mult decat situatiile pentru care a fost intentionat. Coborarile chiar si pe hardtail, nu se compara.
Mi se pare cea mai buna chestie de la tubeless incoace.
( eu am pe cel de 360 cu drop de 100 mm si face toti banii, sunt oferte bune mereu pe ridewill.it, chiar mai bune decat pe Bike24 sau bike-disscount daca iti iei doar dropper)
Liviu SandulescuLiviu Sandulescu
14 decembrie 2018 la 11:23
Ce parere aveti de bike-discount.de?
Discutii tehnice / Biciclete
Salut,
Comand destul de des pe Bike-Discount ( livreaza cu Cargus in RO) si pe Bike24 ( livreaza cu DPD in RO), dar amandoua iti iau 15 EUR transportul iar la chestii mari e mai mult, parca 33.
Doar Chain Reaction Cycles iti da transportul gratis la comenzi de peste 200 EUR
Am tot comandat de la ei iar daca intrebi detalii sau specificitati .. gen merge aia cu aia iti raspund cam in 2 zile.
Poti sa comanzi linistit.

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro