Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Raspunsuri de Bogdan Boariu


Bogdan BoariuBogdan Boariu
21 martie la 21:48
am o problema la fox 36
Discutii tehnice / Furci si amortizoare
salut. am o problema la o furca fox 36. furca a fost cumparata second hand si am avut o iesire cu ea pe zapada (a doua iesire dupa ce am cumparat-o) si cand eram pe drum spre casa mi s-a blocat. nu era complet blocata, dar cateodata nu se lasa deloc si cand se lasa se simtea ca si cum freaca de ceva si se lasa foarte foarte greu. dupa ce se lasa nu revenea la full travel si daca o trageam inapoi se simtea ca si cum freaca ceva. dupa doua zile era la fel si am dat jos lowerul si am scos airshaftul si avea foarte multa mizerie in ea, dar totul parea in regula si nu am vazut nimic ce sa fie stricat. dupa ce i-am facut service a mers super bine si dupa vreo 3 iesiri pe caldura a venit iar zapada si am dat o tura pe zapada si iar s-a comportat la fel ca cealalta tura pe zapada, doar ca a doua zi a mers perfect si nu i-am facut nimic. de atunci am mai dat cateva ture si azi cand am dat o tura ( nu pe zapada, afara sunt peste 6 grade celsius), iar a inceput sa faca asa, doar ca nu se blocheaza, dar merge greu si se simte ca si cum freaca ceva. oare care este motivul? cand am facut service nu am desfacut damperul pentru ca mi se pare ca este peste nivelul meu. este posibil sa fie din cauza damperului si sa necesite service? sau care poate sa fie motivul?
multumesc!
Bogdan BoariuBogdan Boariu
24 februarie la 14:23
am o problema la furca fox 36
Discutii tehnice / Furci si amortizoare
Da, este fit 4. O sa apelez la un service sa vad ce zic si ei. Sunt destul de usor, am 60 kg, dar nu mi se pare sa fie prea rapid. Acum l-am setat pe 5 clickuri spre inchis de la full open. Multumesc de ajutor!
Bogdan BoariuBogdan Boariu
24 februarie la 14:03
am o problema la furca fox 36
Discutii tehnice / Furci si amortizoare
Si ce trebuie sa fac la damper ca sa nu mai bata? Oare trebuie schimbat uleiul? uleiul din lower a fost foarte murdar, deci ma astept sa fie aceeasi chestie si la in damper. nu suna cand bate, dat se simte destul de tare.
Bogdan BoariuBogdan Boariu
24 februarie la 12:37
am o problema la furca fox 36
Discutii tehnice / Furci si amortizoare
Salut, am o furca fox 36 care atunci cand e la extensie maxima bate. Am observat lucrul acesta cand am dat un manual si am ridicat fata bicicletei, iar furca cand a ajuns la extensie maxima a batut. Atunci aveam reboundul 3 clickuri spre inchis de la full open. Dupa aceea am mai inchis cu 2 clickuri reboundul, deci acum sunt 5 clickuri spre inchis de la full open, si nu mai bate. Este normal sa se intample asta? Furca a fost cumparata la mana a doua si cand am luat-o mergea greu, dar nu batea. I-am facut un service (fara kit, doar am schimbat uleiul si am curatat-o. Dupa a mers mult mai bine) si dupa o tura a inceput sa bata.
Multumesc!
Bogdan BoariuBogdan Boariu
23 februarie la 12:42
Cristi Bodea din oradea - TEPAR
Discutii in legatura cu site-ul / Membrii problema
Salut, am cumparat o furca fox 36 de la Cristi Bodea din oradea si inainte sa o trimita a spus ca e in conditii impecabile si am primit-o cu axul indoit si cu 'pateu' in ea. Vaselina din furca nici macar nu era de suspensii si are nevoie de service la lower + schimb de ulei in damper. el nu a mentionat nici o problema si a spus ca e in conditii impecabile si ca are service recent facut. TEPAR. NU RECOMAND.

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro