Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Raspunsuri de Alec Hadnagy


Alec HadnagyAlec Hadnagy
1 aprilie la 07:39
Custom Paint
Discutii diverse / Discutii diverse
Salut! Stie cineva un bike shop sau ceva de genul unde pot merge cu bike-ul pentru un custom paint? Multumesc!
Alec HadnagyAlec Hadnagy
8 ianuarie la 22:27
Probleme la Headset
Discutii tehnice / Cadre
Ma refer la faptul ca prima oara cand am vrut sa il schimb, am gresit o masuratoare, deci din start i am luat gresit si acum a doua oara cand comand, nu se potrivesc, desi cei de la yt mi au dat masuratorile exacte dupa ce le am cerut ajutorul. Si faza e ca mereu cu rulmentul de sus am probleme, doar el nu intra in cupa, cel de jos intra mereu.
Alec HadnagyAlec Hadnagy
8 ianuarie la 17:44
Probleme la Headset
Discutii tehnice / Cadre
Salut! Am niste probleme la headset ul meu de la yt capra. Inca de cand am cumparat o, la o saritura sau ceva de genul, atunci cand aterizam se auzea un sunet ciudat care provenea de la headset. In cele din urma am decis sa il schimb, poate nu va mai avea probleme. L-am schimbat prima oara, masuratoarea nu era buna, am vb cu cei de la yt, mi-au dat masuratori exacte, am cumparat inca o data produsul cu masuratorile corecte, iar acum cand am incercat iar sa il schimb, rulmentul de sus nu se potriveste. Toata problema vine de la cupele in care intra rulmentul. Fostul proprietar poate le-a schimbat si a pus alte masuratori si are o forma destul de ciudata cupa. Nu stiti cumva ce as putea face ssau de unde as putea cumpara cupe care sa se potriveasca cu rulmentul meu? Masuratoarea rulmentului de sus este 30.15x41.8x7mm. Vreau sa vand bicicleta si nu o pot da asa. Sper ca va stii cineva ce e de facut. Multumesc mult!
Alec HadnagyAlec Hadnagy
8 ianuarie la 17:39
Probleme la headset
Discutii tehnice / Ghidoane si pipe
Salut! Am niste probleme la headset ul meu de la yt capra. Inca de cand am cumparat o, la o saritura sau ceva de genul, atunci cand aterizam se auzea un sunet ciudat care provenea de la headset. In cele din urma am decis sa il schimb, poate nu va mai avea probleme. L-am schimbat prima oara, masuratoarea nu era buna, am vb cu cei de la yt, mi-au dat masuratori exacte, am cumparat inca o data produsul cu masuratorile corecte, iar acum cand am incercat iar sa il schimb, rulmentul de sus nu se potriveste. Toata problema vine de la cupele in care intra rulmentul. Fostul proprietar poate le-a schimbat si a pus alte masuratori si are o forma destul de ciudata cupa. Nu stiti cumva ce as putea face ssau de unde as putea cumpara cupe care sa se potriveasca cu rulmentul meu? Masuratoarea rulmentului de sus este 30.15x41.8x7mm. Vreau sa vand bicicleta si nu o pot da asa. Sper ca va stii cineva ce e de facut. Multumesc!

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2019 DirtBike.ro