Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Raspunsuri de link link


link linklink link
5 iulie 2017 la 14:28
Filet maneta frana
Discutii tehnice / Frane
Sunt chiar asa de slabe aceste Tektro HDC sau am avut ghinion? De ce nu merita reparat ce anume cedeaza? t
link linklink link
4 iulie 2017 la 11:08
Filet maneta frana
Discutii tehnice / Frane
Multumesc pt raspuns. Frana e aerisita. A fost aerisita si in service, am aerist si eu de cateva ori. Imediat dupa ce aerisesc frana e tare dar dupa aprox o ora se lasa :) Vreau sa incerc in prima faza sa gasesc garnituri si sa incep sa le inlocuiesc.
link linklink link
30 iunie 2017 la 14:09
Filet maneta frana
Discutii tehnice / Frane
Buna ziua,
Sunt curios cum ati rezolvat problema cu frana?. Am o problema asemanatoare la acelasi model de frana. La mine curge lichid pe la surubul de aerisire iar frana e foarte moale pana cand fac aprox. 20 de manete dupa care functioneaza dar f slab.
Dupa cateva incercari de rezolvare prin service vreau sa incerc sa o repar eu sau sa inlocuiesc maneta in cazul in care gasesc una.
Am mers cu bicicleta intr-un service laudat din Cluj (Manastur langa Podul Calvaria) au aerisit frana dar problema nu a fost rezovatata motivand ca nu stiu ce are ca franele sunt complicate si nu a mai desfacut niciodata maneta si multe multe povesti. In fine omul a fost destul de convigator ca vrea sa ma ajute si nu poate. Am revenit la ei dupa ce problema s-a agravat si a devenit evidenta dar de data asta a schimbat placa "nu pot" cu una mai abstracta prezentand intr-o expunere academica cu citate celebre cum nu se merita sa desfaca maneta :)... Sa va mai spun ca de la ei am cumparat bicicleta de noua si ca problemele cu franele au inceput inca din garantie si cu toate acestea nu am avut niciodata pretentia sa repare pe gratis.

Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro