Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Raspunsuri de Dominic Darlea


Dominic DarleaDominic Darlea
15 ianuarie la 14:39
Mavic Cosmic sls
Discutii tehnice / Roti
De curând am luat un set dd roti mavic cosmic sls, cu banda frânte alu, întrebarea mea ar fi..as putea sa fac banda de franare neagra, aplicarea unei solutii vopsele etc genul exalith sau suprafata de pe campagnolo. Am avut un set de campagnolo zonda 2018 cu banda aluminu vopsita neagra, dar nu știu exact cu ce...Daca aveți idei sau ati încercat sau știți vreo soluție aștept....
Dominic DarleaDominic Darlea
19 decembrie 2020 la 20:05
Defecte mici banda franare carbon
Discutii tehnice / Roti
cum s ar putea îndrepta? am văzut tot felul, de la radiera dura la hârtie de șmirghel de duritate 500 pe toată suprafața insa asta nu ar putea afecta tratamentul jantei sau aparentul strat de lac?
Dominic DarleaDominic Darlea
19 decembrie 2020 la 19:39
Defecte mici banda franare carbon
Discutii tehnice / Roti
salut, zilele trecute am dat peste un anunț cu un set de jante Hunt la pret bun, ceea ce ma împinge în a face un set de antrenament la 1500 lei de carbon destul de arătoase, insa prețul mic vine cu niște defecte, pe banda de frânte sunt niște galme de mici dimensiuni pe o bucata mica da unei părți de frânte de pe janta fata. Întrebarea care vine este daca ele pot afecta frânarea, saboții aferenți și implicit dacă se poate supraincalzi si deforma janta sau sa o fisureze.
Dominic DarleaDominic Darlea
4 martie 2019 la 15:39
Sistemul GS sau SGS
Discutii tehnice / Elemente de transmisie
Salutare, intrebarea mea ar di daca sistemul GS de la shimano respectiv xt sau xtr de 11v duce cei 50 de dinti de la caseta sun race?
P. S: Mulțam anticipat
Dominic DarleaDominic Darlea
19 iunie 2018 la 13:14
Pareri biciclete
Discutii tehnice / Biciclete
Salutare, decat sa dai banii pe o bicicleta noua, din magazin, cauta ceva din bazar la aceeași bani, poate putin mai mult si vei gasi ceva cu o echipare mai buna si componente mai de calitate aproape noi sau chiar noi. Nu are rost sa investesiti intr o bicicleta noua, la banii astia care va avea nevoie de upgrade uri mai incolo și de reparatii rezultate din calitatea pieselor!
Sper ca te am lamurit cu cumpararea unei biciclete "noi" si sper sa faci alegerea buna!

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro