Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Raspunsuri de Andrei Tanasoff


Andrei TanasoffAndrei Tanasoff
21 mai 2013 la 14:52
4X Amia Contest MTB & BMX 2013
Evenimente / Altele
Singura problema ar fi un bat in roata din partea multora sau daca nu exista ar fi de gasit persoana care vrea sa investeasca in asa ceva, pe langa fotbal si manele sau ce merge la noi si din care sa si traga si bani. E de mult ideea asta si mai avem si noi altele dar sunt multe la mijloc in Bucuresti ca sa poti face ceea ce vrei. E complicat si discutia ar avea multe finaluri...dar nu cu happy end.
Andrei TanasoffAndrei Tanasoff
21 mai 2013 la 14:25
4X Amia Contest MTB & BMX 2013
Evenimente / Altele
Nu e greu sa vii din Bucuresti pana la Snagov. Eu cand te am intrebat am crezut ca te referi ca nu sunt rideri destui pentru aceasta disciplina, nici de cum de drumul pana la ArthaPark.
Da, si mie imi este dor de vremea cand sportul era in crestere si toti aveam setea de a invata si vedea tot mai multe.
Unii mai imbatraneste, altii obligatii, altii cu altele. Desigur ca nu e o scuze mereu pentru toate dar sper sa fie mai bine la anul si astept ceva la SB si Hoia.
Andrei TanasoffAndrei Tanasoff
21 mai 2013 la 10:42
4X Amia Contest MTB & BMX 2013
Evenimente / Altele
Salut! A fost frumos si ne am simtit bine. Sper si imi doresc mult, chiar daca nu mai sunt in grafice, ca data viitoare sa fim mai multi cu bmxul. La numarul de bucuresteni pot spune ca am alergat 5 dar o sa mai verific si in fotografii. Ma bucur mult ca cei mici au dat totul si si au aratat latura competitiva intr un mediu total necunoscut lor.
Si deci de ce am fost asa putini Maxi? Noi cei din bucuresti...
Andrei TanasoffAndrei Tanasoff
14 mai 2013 la 12:31
4X Amia Contest MTB & BMX 2013
Evenimente / Altele
Deci chiar imi este sete. Si daca tot vb de o bere si o lingura de vorba i am spus/cerut lui Pierre sa incerce sa ne asigure umbra si apa ca o sa fim ca niste frigarui. Mai vedem la fata locului. Maxi adu` si tu o pita originara ardeal daca ai ocazia.
Ms.
Andrei TanasoffAndrei Tanasoff
8 mai 2013 la 10:16
4X Amia Contest MTB & BMX 2013
Evenimente / Altele
Salut,

Maxi da, ai dreptate si e bine sa se tina concursul in orice fel de varianta. Dar sa nu uitam! Mai bine ceva premii ca sa avem ceva rideri. Stii bine ca nu toti sunt pionieri si vin sa mai propovaduiasca aceasta disciplina - dual/4X - ca sa nu mai zic de bmx racing. Cum am scris si mai sus, daca nu sunt un minim de premii lumea nu se va urni spre Snagov, mai ales din partile ardealului de unde drumul pana aici costa ceva.

Pierre: Dupa cum stii si tu foarte bine, ca doar ai fost rider pro, premiile atrag concurentii, premiile fac spectacolul sa fie garantat. Si daca nici asa nu se poate, tu ocupandu-te de logistica si mai ales sa intrebi pe la diferiti importatori sau magazine, de premii; atunci am un sentiment ca nu sti sa organizezi un eveniment sau mai simplu nu stii cum sa ti atragi oamenii de partea ta. Poate o vom face doar pentru sport si pentru cei ca sunt incepatori, sa vina sa vada si sa invete si la anul o sa fie mai bine; dar nu te invat eu sau Maxi cum sa faci un concurs si cum sa te mediatizezi.

Daca ai nevoie de sfaturi sau ajutor sau ceva cumva trebuie doar sa comunici.

Pana atunci...ride safe!
Andrei TanasoffAndrei Tanasoff
22 aprilie 2013 la 13:03
4X Amia Contest MTB & BMX 2013
Evenimente / Altele
Tipul de concurs este ceva ce de mult nu s a mai tinut. Ma bucura initiativa si sper sa fim cat mai multi.
Pe langa faptul ca ne vom intalni cu multi prieteni, vom nascoci amintiri si va fi o atmosfera placuta, la sfarsitul zilei trebuie sa stim si noi care sunt premiile sau mai bine zis pentru ce ne batem; ca doar e vb de concurs nu de un jam session.
Avem cu totii prieteni prin toata tara iar daca aici este urmatoarea intalnire nu vor veni cei de pe meleagurile indepartate daca nu iese nici macar de drum cazare si mancare.
Cred ca vb in numele multora.

Discutate recent


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2023 DirtBike.ro