Lucrăm să îmbunătățim DirtBike.ro. Vă mulțumim pentru răbdare!

Forum

Subiect: A furat bicla, recunoaste, si vrea sa o vinda

#10850

Cristi Milco
Postat de Cristi Milco
Subiect deschis de la 15 martie 2021 la 19:52:00
Raporteaza
Bicicleta furata Fat Bike Carpat Hercules 2619, roata 26 inch, frana Disc fata/spate, echipare Shimano. 18 Viteze, negru cu portocaliu, tipul ce a furat-o întreabă pe net cu cit o poate vinde în tirg, după ce recunoaște ca a furat-o:
https://www.tpu.ro/conversatii/salut-am-ciordit-o-bicicleta-pe-net-am-cautat-numele-culoarea-si-ce-sa-credeti-20-si-ceva-de-milioane-bicicleta-as-vrea/
Postat de Cristi Milco la 15 martie 2021 la 19:52:00
0
0
HM ?
poza ?
nume user ?
bicicleta e aici pe dirtbike ?
cum putem ajuta din ce ai postat ca nu inteleg.
Postat de George Romanescu la 16 martie 2021 la 11:56:00
0
0
0 HM ?
poza ?
nume user ?
Am dat un link. Site - ul e unul unde poți pune întrebări de orice fel, și userii ce știu pot răspunde. Acolo a apărut o întrebare în care cel ce o punea spunea ca a furat o bicla, a dat modelul chiar și culoarea, zicea de prețul de pe net, și întreba dacă 500 de lei e puțin sa ceara, ea fiind în jur e 2000 de lei. Anunțul e pentru cel caruia i-a fost furata, descrierea cred ca e suficienta în întrebare, și pentru cunoscuții lui care au aflat de furt și știu despre ce bicla e vorba. A mai spus acolo ca a mai furat încă peste 10 bicle. Din nefericire, întrebarea a fost ștearsă de către admini, probabil tocmai datorita caracterului ei. Însa, poate fi totuși o pista pentru cel căruia i-a fost furata. Ca sa pui întrebări, trebuie sa fii înregistrat ca user, asta înseamnă că hotul e înregistrat acolo, și dacă sunt contactați adminii, se poate afla un IP care sa ii ducă pe cei ce cercetează cazul la hot. Dacă știam ca întrebarea ca va fi ștearsă, rețineam numele lui, dar nu îl mai știu, era "Dani" urmat de 4 cifre. Oricum, a mai spus ca va vinde bicla în tirg, deci propietarul știe și unde sa o caute, în vreun tirg din orașul sau, sigur va fi pe acolo.
Acum, eu știu ca încerc marea cu degetul, dar decit nimic, pentru propietarul biclei poate fi și asta ceva. Dacă da de anunțul asta. M-aș bucura sa dea, și sa își și recupereze bicla.
Postat de Cristi Milco la 16 martie 2021 la 17:44:00
0
0
Promovarea ta aici !

Solicita acum promovarea afacerii tale pe platforma noastră. DirtBike.ro este site-ul comunităţii de cicliști și portalul numărul unu din România cu anunțuri de vânzare de biciclete, piese, accesorii si echipamente.