Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Cine din Bucuresti practica downhill


Luca Radu

Trimite mesaj
Posturi: 86
Subiecte: 13

#396365 31 octombrie 2018 la 23:31

Cred ca toti ne izbim de problema ca nu sunt atat de multi practicanti si datul e mai fun cu mai multi. As vrea sa fac o lista scurta prin postul asta in care adunam cativa sa dam niste ture fara prea multa planificare. Implicit credeti ca ar renta crearea unei paginid e facebook speciala pentru asa ceva? De exemplu ce se intampla pe zona sneakersiilor cu grupurile respective.

Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 5535
Subiecte: 66

#396387 1 noiembrie 2018 la 23:35

Nu sunt destule grupuri de Facebook pentru așa ceva??? Grupurile de sneakers sunt grupuri de buy/sell unde se mai postează și alte chestii. Folosește-te de infrastructura online care deja există, că e greu să faci alt grup de la zero, ia timp.

Mx

0
Calin Opincariu

Trimite mesaj
Posturi: 293
Subiecte: 49

#396393 2 noiembrie 2018 la 09:20

ba, eu am facut grupul de ciclism pt tineret, intreband oameni random pe internet si a iesit ceva. Traiasca Facebook-ul!

-3
Marin Popescu

Trimite mesaj
Posturi: 1242
Subiecte: 46

#396395 2 noiembrie 2018 la 10:37

ba, eu am facut grupul de ciclism pt tineret

ok ba

+1
Vladone Nasta

Trimite mesaj
Posturi: 1769
Subiecte: 2

#396398 2 noiembrie 2018 la 13:10

Calin Opincariu: ba, eu am facut grupul de ciclism pt tineret
Triciclete, grădiniță, grupa pregătitoare... d-astea... pentru tineret...

Marin Popescu: ba, eu am facut grupul de ciclism pt tineret

ok ba

Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 5535
Subiecte: 66

#396400 2 noiembrie 2018 la 13:39

Bine bă Călin! Felicitări, să-ți dea dumnezeu pireu cu șnițăle! Eu zic să facem fiecare câte un grup, că așa e mișto! Pare o idee super bună!

Oh, era să uit! Mă și mir ce i-ai întrebat pe oamenii ăia random de pe internet, din moment ce aici ești celebru pentru, cum să zic, lucrurile foarte random pe care le tastezi pe forum. :)

Mx

ultima modificare: 2 noiembrie 2018 la 13:41

+3
Calin Opincariu

Trimite mesaj
Posturi: 293
Subiecte: 49

#396404 2 noiembrie 2018 la 20:09

Asta e :) mai trebuie sa fie si din astia. Eh, nici chiar tricicleta domn' Vladon, mai evoluam un pic.

Scuze din nou.

Luca Radu

Trimite mesaj
Posturi: 86
Subiecte: 13

#396406 2 noiembrie 2018 la 21:49

Fara suparare dar topicul era altul despre complet alt segment. Folosesc platforma de ani buni dar consider ca e de ceva timp in stagnare la unele aspecte si in acelasi timp nu este lafel de frecventata. Trebuie sa fie o cale sa fie putin mai fluida treaba. Intres este iar eu personal n-am vazut niciun grup prea intresant, sau poate mi-a scapat. Mi se pare ca schema care se intampla pe grupurile de adidasi cu legit checkuri si tot tacamul ar fi scapat multi de tepe. Pana si pe zona de biciclete furate in care sunt expert (nu in sensul bun) ar fi mai buna.

Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 5535
Subiecte: 66

#396417 3 noiembrie 2018 la 14:59

Dude, tu vorbești la început despre grup pentru organizat ture, iar acum spui că ai nevoie de legit check-uri??? Pentru ce??? Și tot lumea care-ți răspunde e off-topic???

Legit check-ul e un non-subiect în lumea bicicletelor de aici, fiindcă sunt prea puține fake-uri spre deosebire de sneakers. Și dacă ai o nelămurire legată de o piesă sau o bicicletă furată poți întreba aici sau pe grupurile deja existente. Dovada? Ai făcut topic-ul ăsta și uite că lumea ți-a răspuns. Forumul e o bază de date incredibilă pentru astfel de ocazii, trebuie doar să îl folosești. Sfatul meu bine intenționat era să nu te înhami la ceva inutil, că e greu să faci un grup. Am făcut eu unele și le-am crescut organic, în timp, și știu ce înseamnă asta. A, vrei tu să te scarpini pe partea stângă ca capului cu mâna dreaptă pe la spate și să fii șerif pe grupul tău? Zi așa! Treaba ta. Doar că eu sunt în grupurile ăstea cele mai populare de care spuneam și nu te-am văzut vreodată postând ceva (tocmai am verificat), deci ce spui tu aici mi se pare contradictoriu. La modul:

- Bă, ciocolata Miaunel e cam nașpa!
- Ai mâncat ciocolată Miaunel?
- Nu, dar am văzut ambalajul și sigur e nașpa!

Long story short, folosește ce deja există și funcționează pentru mulți oameni, iar abia după ce ai folosit înhamă-te la altceva. Asta dacă nu vrei să pierzi timpul și să găsești în noul tău grup toți kidanii ahtiați să devină ”youtuberi”, care te vor spama o dată la cinci zile cu cele mai cretine clipuri. But hey, as you want it...

Mx

-1
Luca Radu

Trimite mesaj
Posturi: 86
Subiecte: 13

#396439 4 noiembrie 2018 la 15:57

Legit check se face si la persoane, la acel aspect ma refeream. Nu imi doresc sa fiu serif nicaieri si nu ala era scopul. In cel mai bun caz pe forum vei primii un raspuns a doua zi. Daca totul in jurul nostru se misca mai repede oare nu putem face ceva sa fie mai frecventat? Imi e greu sa cred ca sportul este pe moarte la noi si nu reprezinta intres cat sa eficientizam toata treaba. Nu trebuie sa ai o atitudine acida doar pentru ca esti mai vechi in domeniu. stima

-1
Luca Radu

Trimite mesaj
Posturi: 86
Subiecte: 13

#396440 4 noiembrie 2018 la 16:03

Si sincer sa fiu mi-ar face placere sa vad copii care se fac youtuberi si scot content cu bicicleta la munte decat cei care trag creta pe nas... Nu stiu de ce exista hate-ul asta pentru incepatori si mediocrii. Chiar este de apreciat ca dai argumente si pareri dar daca am fi mai permisivi ar putea creste sportul pe planul romania. idk tho

-1
Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 5535
Subiecte: 66

#396443 4 noiembrie 2018 la 18:52

Ai făcut topic-ul ăsta și ai primit răspuns aproape instant, dar ai verificat doar după două zile. Totuși, ți se pare că lucrurile ”nu merg destul de repede”. Bravo, felicitări pentru logică!

Dacă tu frecventezi mai mult social media decât un forum, poate ar trebui să-ți asumi asta. La fel cum ar trebui să-ți asumi că dacă scrii ceva pe internet nu o să ai parte doar de oameni care te mângâie pe cap și-ți spun că ai făcut frumos. Ți-am argumentat ceva mai sus de ce socotesc că demersul tău este futil, dar ai ales să o iei personal, fiindcă nu ți-am dat apă la moară. Bine așa, ce să zic! Aceeași problemă o avem și cu spam-ul de conținut de doi lei la care făceam referință: toți își revendică dreptul la fi lăudat, chiar când nu au absolut nimic de spus și arătat, doar rahat plictisitor care nu ajută pe nimeni. Copiii ăia de care vorbesc nu ”scot conținut cu bicicleta la munte”, ci se plimbă prin plat cu fullface-ul în cap și sunt într-o foame permanentă de like-uri, adică de validare. Ceea ce ne trimite la chestii ceva mai profunde, dar care nu-și au locul aici. Din fericire însă există și copii care pun mâna pe lopată, se dau de rup locul și știu să asculte de cei mari, fără să se cace pe ei dacă cineva-i scutură un pic când calcă pe bec. Că ăsta e mersul lucrurilor.

Nu știu din perspectivă vorbești tu, dar sportul sigur nu o să evolueze prin grupuri de Facebook și canale de YouTube degeaba, cu prin crearea mai multor locuri de dat și prin mai mulți oameni care se dau și au o atitudine pozitivă, asumându-și critica, atunci când ea e constructivă și pot învăța ceva din ea.

Fă-ți grupul tău de Facebook, ia-i pe toți YouTuberii pe MTB de 13 ani de mână și cântați kumbaya împreună și vedeți unde ajungeți. Apoi spune-ne și nouă care e mersul și cum ați ”dezvoltat sportul”. Parcă mai era un băiat din București care s-a înconjurat de copii care sar în plat pe alee în Tineretului fără cască, de haioși ce sunt, dar e mai degrabă renumit pentru cum și-a furat-o la Sinaia și a căzut în cap. Pentru că tot tam tam-ul online nu înseamnă că te știi și da pe bicicletă și/sau să fii model pentru alții, mai ales pentru copii.

Noi ca țară avem niște carențe majore în datul pe bicicletă și a fi sinceri în privința asta. Suntem varză varză. Majoritatea problemelor pleacă de aici. Avem mult mult de lucru. Asta dacă tot ne avântăm în discuții sofisticate despre ”evoluția sportului”. ;)

Sfatul meu e să ne dăm și să punem mâna cât mai des pe lopată. Ah, și să exersăm curbe. În semiplat, pe teren nu tare aderent. Curbe, multe curbe.

Fii mai puțin sensibil.

Cheers,
Mx

+3

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2019 DirtBike.ro