Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Probleme Lockout Rockshox Recon RL


Edy Cretu

Trimite mesaj
Posturi: 13
Subiecte: 6

#414143 26 februarie la 11:51

Mi-am cumparat acum 2 ani un Devron Zerga 2.7 care a venit standard cu un Rockshox Recon Rl 2018 si dupa un an nu mai mergea lockout-ul asa ca i-am facut si service-ul. Dupa vreo 2 luni de functionare iarasi nu a mai functionat.
Problema acum este ca i-am facut service (totul parea perfect) si a functionat 2-3 zile si dupa iarasi nu a mai mers. Tin sa mentionez ca am 78kg si tin furca la 85psi (mai mult oleaca de cat trebuie)
Stiti cum se poate rezolva asta?

Ionut Tanase

Trimite mesaj
Posturi: 1063
Subiecte: 2

#414146 26 februarie la 12:26

Pai, lockoutul nu mai functioneaza cand pierzi uleiul din damper. Incearca sa vezi daca nu pierzi uleiul si pe unde se duce .. probabil in lower leg.

Ce service i-ai facut?

ultima modificare: 26 februarie la 12:27

Edy Cretu

Trimite mesaj
Posturi: 13
Subiecte: 6

#414149 26 februarie la 12:38

Ionut Tanase: Pai, lockoutul nu mai functioneaza cand pierzi uleiul din damper. Incearca sa vezi daca nu pierzi uleiul si pe unde se duce .. probabil in lower leg.

Ce service i-ai facut?

De ambele dati am facut serviceul complet adica si rebound si camera aer, prima data nu avea mult ulei, si a doua oara siguranta de jos la damper a cazut si uleiul s-a dus in lower

Daniel Dinu

Trimite mesaj
Posturi: 5

#414150 26 februarie la 13:21

Salutare, am avut o furca Recon Silver TK Solo Air cu lockout (poplock)...si la care am avut aceeasi problema cu lockout-ul , nu a mai mers. Iti spun cum am procedat eu, am desfacut cartusul de lockout si in el este un arc...arcul acela mie mi s-a decomprimat, l-am comprimat si apoi lockout-ul a functionat. Poate te ajuta cumva rezolvarea pe care am facut-o eu. M-am chinuit pana sa gasesc modalitatea sa intre inapoi mecanismul din interior cu arc ca sa nu se piarda compresia, dar am reusit prin asa zisa 'insurubare'..

Edy Cretu

Trimite mesaj
Posturi: 13
Subiecte: 6

#414152 26 februarie la 13:49

Daniel Dinu: Salutare, am avut o furca Recon Silver TK Solo Air cu lockout (poplock)...si la care am avut aceeasi problema cu lockout-ul , nu a mai mers. Iti spun cum am procedat eu, am desfacut cartusul de lockout si in el este un arc...arcul acela mie mi s-a decomprimat, l-am comprimat si apoi lockout-ul a functionat. Poate te ajuta cumva rezolvarea pe care am facut-o eu. M-am chinuit pana sa gasesc modalitatea sa intre inapoi mecanismul din interior cu arc ca sa nu se piarda compresia, dar am reusit prin asa zisa 'insurubare'..
Mersi de sfat insa la mine cred ca e diferit ca nu inteleg unde te referi tu la arc
https://prnt.sc/107k8nr

Daniel Dinu

Trimite mesaj
Posturi: 5

#414154 26 februarie la 14:21

Acel cartus din poza..la mine s-a desfacut si in interior se afla un corp din plastic si un arc..iar in cartusul acela patrunde uleiul...Cartusul meu nu era la fel ca al tau, e posibil sa nu se potriveasca rezolvarea mea...

ultima modificare: 26 februarie la 14:38

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2021 DirtBike.ro