Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Salut, am o intrebare


Marian George

Trimite mesaj
Posturi: 8
Subiecte: 8

#419758 saptamana trecuta miercuri la 21:14

Aș dorii sa știu dacă cadrul Cadru NS Bikes Eccentric Alu EVO 29" este destul de ok pentru enduro, făcând o comparație cu cadrul de NUKEPROOF SCOUT.

Ioachim Mihalache

Trimite mesaj
Posturi: 228
Subiecte: 8

#419759 saptamana trecuta joi la 00:58

Salut!

Daca te uiți puțin peste tabelele de geometrie, o sa vezi că sunt foarte apropiate..Head angle, seat angle, reach, cursa recomandată a furcii - sunt toate identice sau la diferența minora, de de câteva zecimi de grad - Intre XL ul de la Scout 290 și L ul de la Eccentric 29. Și ca lungime sunt similare - o diferență de 5 mm In favoarea NS ului.

Sunt câteva diferențe, mai accentuate. Nukeproof vine cu un BB drop mai mare -70mm vs -60mm, ceea ce se traduce, teoretic, printr-un centru de greutate mai coborât și toate avantajele care decurg pe aici. De asemenea, un standover mult, mult mai mic - 741 mm pe XL, vs 802 mm la mărimea corespondenta de la NS - și asta e o diferență mare. De altfel inclusiv aspectul cadrelor îți arată asta - NS e semnificativ mai înalt decât Nukeproof.

Lăsând standoverul la o parte, acolo unde contează, cadrele sunt similare, pe standarde moderne și toate cele. Nu mă pot hazarda să ți recomand precis unul din ele, că n am experiența cu niciunul - ce vezi aici sunt doar argumente bazate pe bun simț.

Cat despre particula "enduro", asta depinde de ce înțelegi tu prin disciplina asta, pentru că în termeni de geometrie, e ceva relativ....foarte relativ. In sensul in care exista pe piața cadre mult, mult mai slack(vezi BTR Ranger), dar care tot la enduro sunt încadrate, deci na:)))))

Ar mai fi câteva detalii pe care oamenii poate și ar dori sa le știe, daca vrei răspunsuri pertinente. Cu ce insa ai scris mai sus, cam asta poți să ți spun.

Cheers

ultima modificare: saptamana trecuta joi la 01:05

+2

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2022 DirtBike.ro