Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Probleme la Headset


Alec Hadnagy

Trimite mesaj
Posturi: 3
Subiecte: 2

#397434 saptamana trecuta marti la 17:44

Salut! Am niste probleme la headset ul meu de la yt capra. Inca de cand am cumparat o, la o saritura sau ceva de genul, atunci cand aterizam se auzea un sunet ciudat care provenea de la headset. In cele din urma am decis sa il schimb, poate nu va mai avea probleme. L-am schimbat prima oara, masuratoarea nu era buna, am vb cu cei de la yt, mi-au dat masuratori exacte, am cumparat inca o data produsul cu masuratorile corecte, iar acum cand am incercat iar sa il schimb, rulmentul de sus nu se potriveste. Toata problema vine de la cupele in care intra rulmentul. Fostul proprietar poate le-a schimbat si a pus alte masuratori si are o forma destul de ciudata cupa. Nu stiti cumva ce as putea face ssau de unde as putea cumpara cupe care sa se potriveasca cu rulmentul meu? Masuratoarea rulmentului de sus este 30.15x41.8x7mm. Vreau sa vand bicicleta si nu o pot da asa. Sper ca va stii cineva ce e de facut. Multumesc mult!

Edi Cucu

Trimite mesaj
Posturi: 41
Subiecte: 1

#397435 saptamana trecuta marti la 21:47

ZS44/28.6 - ZS56/40

Astea sunt cuvetele pentru YT Capra Al 2016 sau 2017 conform https://blue.canecreek.com/headset-fit-finder.
Poti sa le gasesti/comanzi la aproape orice magazin de biciclete sau online.

Ce vrei sa spui prin "...provenea de la headset. In cele din urma am decis sa il schimb" "L-am schimbat prima oara" si "am incercat iar sa il schimb, rulmentul de sus nu se potriveste" ca nu inteleg. Numai rulmentul de sus sau cuvetele cu totul? Cupele se vand in general cu tot cu rulment si exact standardul il ai mai sus - ZS44/28.6.

Daca rulmentul pe care il ai nu se "pupa" cu cupa (:)) una din ele nu este cea corecta...

Alec Hadnagy

Trimite mesaj
Posturi: 3
Subiecte: 2

#397438 saptamana trecuta marti la 22:27

Ma refer la faptul ca prima oara cand am vrut sa il schimb, am gresit o masuratoare, deci din start i am luat gresit si acum a doua oara cand comand, nu se potrivesc, desi cei de la yt mi au dat masuratorile exacte dupa ce le am cerut ajutorul. Si faza e ca mereu cu rulmentul de sus am probleme, doar el nu intra in cupa, cel de jos intra mereu.

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2019 DirtBike.ro