Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Chainstay crapat Trek Slash7


Razvan Paul Rucareanu

Trimite mesaj
Posturi: 1
Subiecte: 1

#387882 saptamana trecuta joi la 14:37

Salut dupa cum spune anunțul, am un Slash7 cu Chainstayul crapat la prinderea de cadru. Varianta1 de unde pot achizitiona unul nou? Si varianta2 se poate repara cumva? Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Dragos Bahna

Trimite mesaj
Posturi: 153
Subiecte: 1

#387883 saptamana trecuta joi la 14:57

Salut! Da un telefon la surmont si vezi daca iti pot aduce!
E aluminiu banuiesc. Depinde cum folosesti bicicleta si cat de mult e crapat, dar in principiu pentru integritatea ta fizica ar trebui schimbat.

Mircea Popan

Trimite mesaj
Posturi: 131
Subiecte: 3

#387886 saptamana trecuta joi la 21:45

Salut Razvan,

Orice se poate repara, trebuie doar sa gasesti meseriasul care sa stie cum. In ceea ce priveste otelul si aluminiul, daca a fost indoit odata se poate indoi inapoi. Dar cum in cazul tau e vorba de fisura pe metal e mai complicat, din acest motiv trebuie un meserias care sa stie si sa vrea sa abordeze problema. Oricum, integritatea si flexibilitatea originale ale materialului nu se mai pot recupera, ceea ce inseamna din start compromis. In cazul cu care te confrunti, pare ca nu ai decat o varianta. Incearca sa scrii pe la importatori sau chiar la Trek direct.

Dan Dinoiu

Trimite mesaj
Posturi: 444
Subiecte: 4

#387892 saptamana trecuta vineri la 06:32

Salut,
Eu iti reconand sa schimbi cadrul orice ar fi. Scrie la Surmont si intreaba, desi ma inoiesc ca te pot ajuta cu ceva daca nu ai garantie la el? Trek nu vinde cadre separat, din cate stiu, dar poate stiu ei pe cineva care are unul de vanzare... Altfel, urmareste ebay-ul si bazarul marilor site-uri mtb , gen pinkbike si mtbnews

ultima modificare: saptamana trecuta vineri la 07:42

Alin Romulus Paul

Trimite mesaj
Posturi: 55
Subiecte: 3

#387895 saptamana trecuta vineri la 09:26

Incearca pe Bike24.com la Frames, Trek Aluminum Chainstay , sunt destul de scumpe, 240 -280 E ,poate au pe stoc sau pot sa-ti aduca pe comanda, sudat nu prea cred sa gasesti atelier, dupa sudura sa-i faca tratamentul de destresare si realiniere /

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru

Discutate recent

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2017 DirtBike.ro