Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

subiect inchis Problemele inexistente si lipsa de atentie


radu Draia

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 7

#398656 12 martie la 10:38

Am incercat sa i cumpar bicicleta de DH Scott pt un prieten si am zis sa sun direct..a zis ca nu stie nu stiu ce, ca bicicleta e a cuiva plecat dincolo si sa vada ce spune proprietarul. Ok..am inteles si a ramas sa-mi dea mesaj...a2a zi mi a dat mesaj ca proprietarul nu este deacord cu oferta propusa de mine. Pt cine am vrut sa cumpar ( nu detine cont pe site) a incercat sa sune si la fel...aceleasi vorbea inutile si fara nici o logica. M am gandit ca poate ii mai dilau asa de fel si ii rusine sa vorbeasca la telefon...i am scris pe dirtbike daca mai e valabil...a spus ca mai este si ca ultimul pret este 4800 (5000 initial) si i am spus ca i ofer 4900 si se descurca cu transportul...pauza..n am mai auzit nimic de la el, dupa care l am intrebat daca vrea totusi sa vanda totusi bicicleta si mi raspunde "nu tie"...toata ideea subiectului nu e sa l jignesc pe baiat sau sa l fac sa se simta prost ( nu ca nu ii) dar arfele si figurile de pe site si de la telefon puteau fii evitate si sa spuna de la inceput ca nu o vinde...ori ii teapa ori nu vrea sa si vanda produsul

-7
Calin Neagu

Trimite mesaj
Posturi: 2254
Subiecte: 7

#398657 12 martie la 10:44

Nici povestea ta nu suna bine, 'prietenul' care vrea bicla e prea sictirit sa-si faca un cont sau sa sune personal.. nici eu nu i-as trimite bicla de 1000euro.. o fii prea sictirit sa ridice pachetul !!

Sau poate omul vrea sa vanda local, sau nu i-a placut fata/ vocea/ atitudinea ta,.. oricum e treaba lui cui vinde.
Plus ca are rating mai ok decat tine, la tine in comentarii e chat, deci iar tind sa cred ca a procedat corect.
Ce putea face mai repede e sa zica: Nu vreau sa-ti vand tie.. a ezitat probabil fiindca e tinerel

Ia-i dat si negativ desi NU ati tranzactionat nimic, AICI ai busit-o !
Mai faci si thread pt ?... nimic.
Cauta alta bicla, recomand una care sa o puteti vedea personal.

ultima modificare: 12 martie la 12:09

+3
radu Draia

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 7

#398661 12 martie la 15:50

Daca citesti cu atentie ce am scris si dupaia-ti dai cu parerea...am spus ca am sunat si eu si prietenu'.. Dupa care am folosit dirtbike u

-2
radu Draia

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 7

#398662 12 martie la 15:52

Plus ca o simpla vizita pe profil si vede ca sunt ok...aceeasi lipsa de interes si la telefon si aici...si cu mine si cu pretenu' sunt membru vechi si am vandut si am cumparat decent de aici...

-1
Calin Neagu

Trimite mesaj
Posturi: 2254
Subiecte: 7

#398663 12 martie la 16:04

O fi cum zici sau nu chiar nu contează, el nu vrea să-ti vândă din cine știe ce motiv așa că treci la următoarea bicicletă.

Și șterge negativul ce i l-ai dat, alea se dau pe tranzacții nu pt discuții.

+3
radu Draia

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 7

#398665 12 martie la 17:13

Imediat

-1
Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 5513
Subiecte: 66

#398691 14 martie la 11:45

Nu numai că situația de față nu denotă nimic, în afară de oftica ta, dar tu însuți meriți o sancțiune pentru faptul că ai deschis topic-ul ăsta lipsit de fond. DirtBike nu e locul unde te răzbuni pe oameni ponegrindu-i, fiindcă nu au vrut să îți vândă ție.

Spre exemplu, după treaba asta, eu nu ți-am mai vinde nimic nici la preț dublu față de ce e trecut în bazar. Ce o să faci, îmi faci și mie topic?

+6
radu Draia

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 7

#398724 17 martie la 12:41

:))dar nici nu ti am cerut sa mi vinzi ceva, stai linistit. Crezi ca oferi un exemplu mai bun daca-ti dai aere de superioritate pe aici si mi blochezi activitatea fara sa mi lasi ocazia sa raspund? Ce o sa faci? Imi stergi contul?:))) te rog nuuuu :))

-1
Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 5513
Subiecte: 66

#398727 17 martie la 20:16

Radu, tu ești foarte neinteligent și nu înțelegi despre ce este vorba. Eu nu ți-am blocat nimic. Avem și moderatori aici care se ocupă de bunul mers al lucrurilor pe forum. Probabil că ai și tu o reclamație pentru prostia asta fără nici un sens de aici.

Altfel, ești foarte cool și haios, felicitări!

Singura mea rugăminte e să-ți completezi profilul cu numele real și complet, după cum prevede regulamentul site-ului. Că asta e norma de ani de zile. Mulțumesc!

Numai bine!
Mx

+1
radu Draia

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 7

#398728 17 martie la 20:40

Eu am explicat de la inceput ca nu i vorba de vandut...doar de modul lui de abordare a problemei...din moment ce se numeste "membrii problema" si doi oameni au avut aceeasi problema cu el am zis ca e ok sa spun aici ce se intampla...domnul calin a facut niste afirmatii asa de plictiseala cum ca trebuia sa sun ( am scria ca am sunat) etc....si la fel de neinteligenta a fost si afirmatia ta cu " si ce o sa faci"....in fine...n am de gand sa ma tot explic pe aici si sa ma cert cu diferiti membrii pt nimic.

-1
radu Draia

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 7

#398729 17 martie la 20:44

Eu am explicat de la inceput ca nu i vorba de vandut...doar de modul lui de abordare a problemei...din moment ce se numeste "membrii problema" si doi oameni au avut aceeasi problema cu el am zis ca e ok sa spun aici ce se intampla...domnul calin a facut niste afirmatii asa de plictiseala cum ca trebuia sa sun ( am scria ca am sunat) etc....si la fel de neinteligenta a fost si afirmatia ta cu " si ce o sa faci"....in fine...n am de gand sa ma tot explic pe aici si sa ma cert cu diferiti membrii pt nimic. Eu zic ca nu si mai au rost agrumele pro si contra pt ca fiecare i cu varianta lui si ei zic, ca putem mai mult de atat:)
Zi faina

-1
Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 5513
Subiecte: 66

#398730 17 martie la 20:54

Bă, inteligentul planetei! Tu pricepi că ai făcut un topic cu numele omului în titlu pentru o tranzacție CARE NU S-A CONSUMAT și pentru amorul propriu lezat? Mai dă-o în papucii mei de treabă cu sensibilitățile lui Pește Oceanic!

Răspunde și la asta, păstorule de First Amendment, să ai ultimul cuvânt ”fără să ți se pună pumnul în gură”, ca să putem apoi închide căcatul ăsta de topic. Merci!

+1
radu Draia

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 7

#398732 17 martie la 21:07

Usor cu amenintarile printule ca nu te am amenintat si nu te am jignit cu nimic....fa ti o laba daca esti stresat

-1

Adaugă răspuns


Log in pentru a adăuga comentarii sau înscrie-te ca membru


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2019 DirtBike.ro