Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugăm să te loghezi
|
Nu ai cont? Creează cont acum
DirtBike Logo

Concurs foto Eastpak


Concursul DirtBike si Eastpak s-a incheiat. Fotografiile care au avut cele mai multe aprecieri, din partea utilizatorilor DirtBike, sunt:
Locul 1:
George Dav - 18 aprecieri
Locul 2:
Bogdan Saragea - 16 aprecieri
Locul 3:
Octavian Aftanasa - 14 aprecieri
De la data afisarii celor 3 imagini castigatoare va exista o perioada de 7 zile calendaristice pentru contestatii. Dupa ce aceste 7 zile calendaristice au trecut si contestatiile au fost rezolvate sau nu au existat contestatii, cele 3 premii vor fi trimise celor 3 castigatori. Pentru validare cei 3 castigatori, respectiv George Dav, Marius Gradinaru si Octavian Aftanasa vor trebui sa trimita originalele fotografiilor lor la redactia DirtBike.
DirtBike şi Neocomm te invită la un concurs foto pe teme velo la care poţi câştiga 3 produse de la Eastpak: geanta tip curier Eastpak Kruizer, geanta pentru utilizare zilnică Eastpak Delegate şi borseta Eastpak The One foarte folositoare când ieşi la un film, la o terasă sau la o tură prin oraş cu bicicleta. Valoarea totală a premiilor este de 770 lei. Citește mai mult aici!

Concursul s-a incheiat. Cele 3 fotografii cu cele mai multe aprecieri vor fi afisate pe aceasta pagina la data de 08.07.2013. Cele 3 fotografii vor fi declarate castigatoare dupa ce proprietarul trimite la Redactia DirtBike originalul imaginii pentru validare. Dupa validare si declararea celor 3 imagini ca fiind castigatoare va exista o perioada de 7 zile calendaristice pentru contestatii. Dupa ce aceste 7 zile calendaristice au trecut si contestatiile au fost rezolvate sau nu au existat contestatii, cele 3 premii vor fi trimise celor 3 castigatori.
Proiect comun cu Paul Mardari Merida Striker Matts : Cube LTD PRO TEAM Merida Birkebeiner tailwhip Run baby, run! Relax Poza a fost realizata pe data de 1 iunie in sensul giratoriu in care a murit colegul nostru biciclist, Eugen Badila... Este inceputul campaniei Sibiu Bike 100% impreuna cu alti colaboratori printre care si Asociatia Tura In Natura din care fac parte. Puteti gasi articole despre cele intamplate pe mai multe site-uri. Helibike Romania 2013 
Muntii Fagarasi 
Powered by : TC.P Xpower lumina asta misto de toamna se reflecta in geamul din barul in care ma aflam, bicicleta asta pare sa aiba puteri supranaturale Rider: Demian Barnabas Sa facem mici setari la prima bicicleta.

Parteneri


Termeni și condiții | FAQ | Despre cookie | Membri | Logo | Advertising | Contact © 2007 - 2018 DirtBike.ro