Transfăgărășan Challenge 2023

Transfăgărășan Challenge 2023

Categorie: Cross Country Data: 07 iulie 2023 Locaţie: Transfagarasan, jud. Sibiu
Transfăgărășan Challenge 2023
Data eveniment:
7 Iulie 2023
Locatie: Sibiu
Tip concurs: MTB

TRANSFĂGĂRĂȘAN CHALLENGE este un eveniment captivant, pentru cicliști amatori, care se desfășoară în cadrul Turului Ciclist al Sibiului, o cursă premergătoare competiției profesioniștilor.
Etapa de 1 zi, 37 km și 1570m diferență de nivel

Transfăgărășan Challenge se află la cea de-a treia ediție și va avea loc în 7 iulie 2023.

Obiectivul Transfăgărășan Challenge este de a oferi cicliștilor amatori șansa de a se bucura de o cursă uimitoare pe cel mai spectaculos drum din România. Evenimentul este deschis tuturor cicliștilor amatori locali, naționali și internaționali, atât femei cât și bărbați (peste 18 ani), oferind tuturor senzația unei curse profesioniste. Competiția este programată în cadrul Turului Ciclist al Sibiului, ca o cursă premergătoare competiției profesioniștilor.

Fie că dorești să concurezi pentru a-ți depăși limitele sau doar pentru a te bucura de peisaj, Transfăgărășan Challenge îți va oferi cu siguranță un puternic sentiment de satisfacție. Competiția este deschisă tuturor celor care vor să-și testeze limitele, dar și celor ce vor să simtă adrenalina unei adevărate provocări. Cu siguranță vei avea un sentiment de entuziasm în cadrul competiției Transfăgărășan Challenge!

Inscrieri si mai multe informatii:
https://t-challenge.ro/ro/
							
 
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×