Vaselina bicicleta Siliconica pentru furci suspensie, amortizoare, ax sau butuc

18 LEI
Vaselina bicicleta Siliconica pentru furci suspensie, amortizoare, ax sau butuc
18 LEI
Ofer factură
Iași, jud. Iași
Livrare prin Poşta Română, Curier rapid
Stare: Nou
Marcă: Alta
Categorie: Accesorii / Altele
Vaselina furci suspensie si amortizoare: Lubrifiere, etansare si protejare
Furca si amortizorul bicicletei indura un stres considerabil atunci cand parcurgi un traseu de XC, All Mountain sau Enduro. Astfel este necesara functionarea lor in parametri optimi pentru a finaliza cu succes si in siguranta cursa. Vaselina Bruh Industries pe baza de silicon lubrifiaza si protejeaza inelele O ale furcii, semeringurile, arcurile si bratele furcii iar ca un bonus este unul din cele mai eficiente produse de pe piata impotriva coroziunii. Produsul are la baza ulei siliconic de cea mai buna calitate ce confera lubrifiere, etansare si protectie la coroziune desavarsita fara sa afecteze plasticul sau cacuciucul.

Perfecta pentru butucul pedalier, gatul cadrului sau folosita in scop anti-blocare
Utilizand vaselina Bruh Industries pe filetul butucului pedalier previne blocarea butucului in cadru, etanseaza contra umezelii si confera o pelicula protectoare impotriva coroziunii si murdariei. Aceleasi proprietati sunt oferite si pentru ungerea gatului cadrului, rulmentii sunt protejati, etansati si vor putea functiona in parametri fara sa aveti de suferit pe viitor ca in cazul utilizarii lubrifiantilor pe baza de Litiu ce se spala/deterioreaza cu timpul. O pelicula de vaselina poate fi aplicata si pe axul pedalier, axul rotilor sau pe cablurile franelor si ale schimbatoarelor.

Proprietati hidrofobe exceptionale
Vaselina respinge apa extrem de bine si nu se spala in timp precum vaselina ce este pe baza de compusi de litiu. Odata aplicata vaselina Bruh Industries aceasta convera o pelicula protectoare la apa ce poate fi dizolvata doar cu ajutorul unui solvent.

Lubrifiere greu de egalat
Lubrifiaza piesele ce sunt in contact si permite o glisare eficienta reducant frecarea considerabil, astfel se va prelungi durata de viata. Vaselina faciliteaza lubrifierea pieselor din cauciuc sau plastic in contac cu metalul sau viceversa.

Protejarea elementelor din cauciuc, plastic si metal
Produsul protejeaza elementele din cauciuc sau plastic spre deosebire de vaselina ce este derivata din compusi de litiu sau ce folosesc la baza uleiuri derivate din combustibili fosili. Vaselina pe baza de litiu face ca cauciucul se se umfle sau se devina casant in timp, in schimb lubrifiantul Bruh Industries pe baza de silicon acopera cauciucul cu o pelicula protectoare ce respinge apa si imbunatateste lubrifierea.

Pretul pentru recipientul de 25g este 18 lei, 50g este 25 lei iar pentru recipientul de 100g este 39,99 lei.

Pachetul contine:

1 x recipient vaseline siliconica bicicleta
1 x manual utilizare cu fisa tehnica
Publicat: 24 Aprilie 2019 00:06
Ultima actualizare: 11 Mai 2020 17:13
Vizualizări: 521
Browserul este învechit!

Actualizați browserul pentru a vizualiza corect acest site.

Actualizați browserul acum! ×