Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Avid
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Commencal MAXMAX

Sondaj de opinie

Se merita? (47 voturi)
  • Da
  • Nu
Salitrarovici Alexandru

Trimite mesaj
Posturi: 13
Subiecte: 1

18 iunie 2010 la 02:51

Salut,dupa multe cautari m-am gandit sa achizitionez aceasta bicicleta:

http://www.shoph2o.ro/biciclete/biciclete-complete/commencal-absolut-maxmax.htm

Intrebarea mea este daca credeti ca am facut alegerea buna si daca isi merita pe deplin banii,o voi folosi la dirt si mai putin la street.

Cosmin Kirita

Trimite mesaj
Posturi: 126
Subiecte: 5

18 iunie 2010 la 03:52

pentru street e bnuna..dar la dirt ai avea nevoie de furca...cu unu fixa iti rupi gatu repede...sfatu meu sa iei altceva la pretul ala...gen un polarx sau hardy ...spor la cumparat ;)

Bade Vasile! zis Cioamag

Trimite mesaj
Posturi: 474
Subiecte: 3

18 iunie 2010 la 11:13

kmc99: pentru street e bnuna..dar la dirt ai avea nevoie de furca...cu unu fixa iti rupi gatu repede...sfatu meu sa iei altceva la pretul ala...gen un polarx sau hardy ...spor la cumparat ;)

las-o dreaq =)) polar x sau hardy ...

iati omule max max ca e bun ;) si in timp ii schimbi furca ce-o fi atat de greu :-j
Nici nu se compara max-max'ul cu polarx'ul sau umf'ul :-j trebuie sa fi ... sa zici asa cv ...

si cu furca fixa nu-ti rupi nimic si nici repede ;) daca sti sa te dai cu ea

Cosmin Kirita

Trimite mesaj

18 iunie 2010 la 11:20

bha zici tu ca merge...atunci sa te vad pe tine la DH...cu o furca normala de pana in 150 , tu ce faci?? zici ca merge si la primu busteam te-ai dus in primu copac. decis a fiuon topic iati bikul si baga imediat un dj ... in funcite de bugetul tau.

Andrei Rosu

Trimite mesaj
Posturi: 156
Subiecte: 7

18 iunie 2010 la 11:27

kmc99: bha zici tu ca merge...atunci sa te vad pe tine la DH...cu o furca normala de pana in 150 , tu ce faci?? zici ca merge si la primu busteam te-ai dus in primu copac. decis a fiuon topic iati bikul si baga imediat un dj ... in funcite de bugetul tau.
el nu a zis ca o sa faca dh cu bikeul ala:))
ce zice el si ce zici tu=))
ON:e bun maxmaxul...e peste polarx sau hardy;)

ultima modificare: 18 iunie 2010 la 11:28

Bade Vasile! zis Cioamag

Trimite mesaj

18 iunie 2010 la 11:32

kmc99: bha zici tu ca merge...atunci sa te vad pe tine la DH...cu o furca normala de pana in 150 , tu ce faci?? zici ca merge si la primu busteam te-ai dus in primu copac. decis a fiuon topic iati bikul si baga imediat un dj ... in funcite de bugetul tau.

=)) ce-mi place de tn :-j
Cand faceam eu "dh" Cu rst gila ... cred ca nu stiai ce inseamna max max ;)

si daca sti sa te descurci si cu fixa rupi :-j dar ce sa-i faci prostia omeneasca :-j

de unde pana unde Dh?! a zis el cv de Dh?!
Dh?! cu hardtrail ?! WtF!?
Prietene "imi place de tn"... emani prostie
Ortografia si punctuatia sunt facute cu portaru'... pe el sa-l injurati!

ultima modificare: 18 iunie 2010 la 11:33

Cosmin Kirita

Trimite mesaj

18 iunie 2010 la 11:42

bha lasa-te de VIATA :)) ... daca ajungi la un bike de care a fost 21 mil sa ai tot fixa , e jalnic.
si pt crazy esti cam amarat de felu tau stii...da lasa ca iti trece e de la caldura , da o tura pe la mare sa te racoresti si dupa de dai din varf de munte ;) ... stai calm si eu faceam un freeride mai usor cu bicicleta ruseasca ;).
Iar de scoala nu cont pe un forum care devine chat pe zi ce trece, aici vortbesti ca pe mess aproape. daca tu vorbesti la punct is virgula bravo de tine dar nu primesti nimic in schimb.

Silviu Gheorghe

Trimite mesaj
Posturi: 166

18 iunie 2010 la 12:13

e super ok bicicleta. vezi ca la playbike e cu 30 de lei mai ieftina si e si transportul gratuit si poti vorbi cu ei sa iti puna o frana pe disc pe spate in loc de v-brake-urile alea. si in timp o sa schimbi tu furca..

Salitrarovici Alexandru

Trimite mesaj

18 iunie 2010 la 16:11

Mersi tuturor de raspunsuri,acum am uit pe playbike sa vad daca sunt din Bucuresti deoarece nu ma pricep sa o montez singur:)),deci iau MaxMax,prima oara vroiam sa iau hardy:-s,Mersi din nou.

Esten

Trimite mesaj
Posturi: 39

18 iunie 2010 la 17:13

e bun maxmax-ul , kmc99 cam bati campii. commencal e peste polar x/ hardy si la geometrie si la rezistenta, iar piesele stock is mult mai bune pe un commencal decat pe celelalte 2.

Bade Vasile! zis Cioamag

Trimite mesaj

19 iunie 2010 la 00:44

kmc99: bha lasa-te de VIATA :)) ... daca ajungi la un bike de care a fost 21 mil sa ai tot fixa , e jalnic.
si pt crazy esti cam amarat de felu tau stii...da lasa ca iti trece e de la caldura , da o tura pe la mare sa te racoresti si dupa de dai din varf de munte ;) ... stai calm si eu faceam un freeride mai usor cu bicicleta ruseasca ;).
Iar de scoala nu cont pe un forum care devine chat pe zi ce trece, aici vortbesti ca pe mess aproape. daca tu vorbesti la punct is virgula bravo de tine dar nu primesti nimic in schimb.

acum musti ?:))

imi place de tn ca ti-am pus-o , te-am lasat fara replica si acum o dai in diversa ca deh... treaca mearga ...
Subliniez incaodata Prostia Doare ... Dar cand te doare nu mai urla frate!
Ma bucur... dar deunde pana unde am ajuns sa vb de o bicicleta ruseasca? Problema mea cu scoala e fix problema mea... nuj ce dreaq te freaca pe tn :-j Da omule ma duc odata pe an la scoala sa-mi dau corijentele ... esti multzumit? si care-i problema ta daca forumul devine chat? :-j Nu vreau nimic in schimb ... Si cand ma refeream ca-i dai cacao la vale cu 1 bike cu furca fixa ... ma refeream la jackal'ul meu ;) Dar nu recomand asa cv! e "suicide"

Salitrarovici Alexandru

Trimite mesaj

19 iunie 2010 la 02:42

http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=1030

Deci aici pe playbike are 2 optiuni valabilre de comanda:
short-stoc 0
si long pe stoc
intrati pe link ca sa vedeti despre ce e vb si explicati-mi si mie va rog care e diferenta,multumesc anticipat.
PS:NU ARE LEG CU DH:))

Rares Roman

Trimite mesaj
Posturi: 257
Subiecte: 2

19 iunie 2010 la 03:25

atentie, ala de la link e de 24", iar pe tine cred ca te intereseaza 26": http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=1031

Salitrarovici Alexandru

Trimite mesaj

19 iunie 2010 la 05:30

Dupa cum v-am spus,sunt incepator,nu stiu care e diferenta dintre jantele de 24'' si cele de 26'',daca ma puteti lamuri si cu astea raman recunoscator.am 1,70 si undeva la 72 kg daca conteaza,in legatura cu stocul care vi l-am aratat cel cu short si long,care esti diferenta?
Inca ceva,ce culoare va place mai mult:>:))?

Salitrarovici Alexandru

Trimite mesaj

19 iunie 2010 la 05:30

Dupa cum v-am spus,sunt incepator,nu stiu care e diferenta dintre jantele de 24'' si cele de 26'',daca ma puteti lamuri si cu astea raman recunoscator.am 1,70 si undeva la 72 kg daca conteaza,in legatura cu stocul care vi l-am aratat cel cu short si long,care esti diferenta?
Inca ceva,ce culoare va place mai mult:>:))?
Am luat commencal maxmax 2010 astazi,se poate inchide topicul,despre binke nu pot spune nimic neffind inca in stare sa fac si un wheelie pe noul cadru:))

ultima modificare: 19 iunie 2010 la 19:21

Salitrarovici Alexandru

Trimite mesaj

21 iunie 2010 la 01:08

Multumesc celor care au raspuns,am fost la Extreme Raiders si am achizitionat Commencal MaxMax modelul pe 2010,o bicicleta foarte buna si cadrul isi merita banii pe deplin.O recomand,gasiti bagazinul pe Bldv.Ion Mihalache

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes