Mountain Biking pentru pasionati - DirtBike.ro Mountain Biking pentru pasionati - DirtBike.ro Mountain Biking pentru pasionati - DirtBike.ro Mountain Biking pentru pasionati - DirtBike.ro Biciclete de vanzare
Maros Bike
On The Rocks

Home Forum Membri Galerie foto Galerie video Bazar Jocuri Regulament

Log-in

Username:

Parola:

Tine-ma minte

Inscriere
Am uitat parola

Poza saptamanii

Nou in bazar

home / forum / altele /

Commencal MAXMAX

Sondaj de opinie

Se merita? (46 voturi)
  • Da
  • Nu
Pagina: 1 2 de la 1 la 10 din 16

Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente

alexumf.hardy4 | Posturi: 17 | Citeaza
18-06-2010 02:51:01

Salut,dupa multe cautari m-am gandit sa achizitionez aceasta bicicleta:

http://www.shoph2o.ro/biciclete/biciclete-complete/commencal-absolut-maxmax.htm

Intrebarea mea este daca credeti ca am facut alegerea buna si daca isi merita pe deplin banii,o voi folosi la dirt si mai putin la street.

kmc99 | Posturi: 106 | Citeaza
18-06-2010 03:52:34

pentru street e bnuna..dar la dirt ai avea nevoie de furca...cu unu fixa iti rupi gatu repede...sfatu meu sa iei altceva la pretul ala...gen un polarx sau hardy ...spor la cumparat

CraZy_x | Posturi: 472 | Citeaza
18-06-2010 11:13:55

kmc99: pentru street e bnuna..dar la dirt ai avea nevoie de furca...cu unu fixa iti rupi gatu repede...sfatu meu sa iei altceva la pretul ala...gen un polarx sau hardy ...spor la cumparat

las-o dreaq polar x sau hardy ...

iati omule max max ca e bun si in timp ii schimbi furca ce-o fi atat de greu
Nici nu se compara max-max'ul cu polarx'ul sau umf'ul trebuie sa fi ... sa zici asa cv ...

si cu furca fixa nu-ti rupi nimic si nici repede daca sti sa te dai cu ea

18-06-2010 11:20:19

bha zici tu ca merge...atunci sa te vad pe tine la DH...cu o furca normala de pana in 150 , tu ce faci?? zici ca merge si la primu busteam te-ai dus in primu copac. decis a fiuon topic iati bikul si baga imediat un dj ... in funcite de bugetul tau.

Big Andrew | Posturi: 122 | Citeaza
18-06-2010 11:27:50

kmc99: bha zici tu ca merge...atunci sa te vad pe tine la DH...cu o furca normala de pana in 150 , tu ce faci?? zici ca merge si la primu busteam te-ai dus in primu copac. decis a fiuon topic iati bikul si baga imediat un dj ... in funcite de bugetul tau.
el nu a zis ca o sa faca dh cu bikeul ala
ce zice el si ce zici tu
ON:e bun maxmaxul...e peste polarx sau hardy

modificat ultima data pe 18-06-2010 11:28:15

CraZy_x | Posturi: 472 | Citeaza
18-06-2010 11:32:33

kmc99: bha zici tu ca merge...atunci sa te vad pe tine la DH...cu o furca normala de pana in 150 , tu ce faci?? zici ca merge si la primu busteam te-ai dus in primu copac. decis a fiuon topic iati bikul si baga imediat un dj ... in funcite de bugetul tau.

ce-mi place de tn
Cand faceam eu "dh" Cu rst gila ... cred ca nu stiai ce inseamna max max

si daca sti sa te descurci si cu fixa rupi dar ce sa-i faci prostia omeneasca

de unde pana unde Dh?! a zis el cv de Dh?!
Dh?! cu hardtrail ?! WtF!?
Prietene "imi place de tn"... emani prostie
Ortografia si punctuatia sunt facute cu portaru'... pe el sa-l injurati!

modificat ultima data pe 18-06-2010 11:33:06

18-06-2010 11:42:03

bha lasa-te de VIATA ... daca ajungi la un bike de care a fost 21 mil sa ai tot fixa , e jalnic.
si pt crazy esti cam amarat de felu tau stii...da lasa ca iti trece e de la caldura , da o tura pe la mare sa te racoresti si dupa de dai din varf de munte ... stai calm si eu faceam un freeride mai usor cu bicicleta ruseasca .
Iar de scoala nu cont pe un forum care devine chat pe zi ce trece, aici vortbesti ca pe mess aproape. daca tu vorbesti la punct is virgula bravo de tine dar nu primesti nimic in schimb.

slv_bike | Posturi: 71 | Citeaza
18-06-2010 12:13:21

e super ok bicicleta. vezi ca la playbike e cu 30 de lei mai ieftina si e si transportul gratuit si poti vorbi cu ei sa iti puna o frana pe disc pe spate in loc de v-brake-urile alea. si in timp o sa schimbi tu furca..

alexumf.hardy4 | Posturi: 17 | Citeaza
18-06-2010 16:11:42

Mersi tuturor de raspunsuri,acum am uit pe playbike sa vad daca sunt din Bucuresti deoarece nu ma pricep sa o montez singur,deci iau MaxMax,prima oara vroiam sa iau hardy,Mersi din nou.

aandrei | Posturi: 23 | Citeaza
18-06-2010 17:13:29

e bun maxmax-ul , kmc99 cam bati campii. commencal e peste polar x/ hardy si la geometrie si la rezistenta, iar piesele stock is mult mai bune pe un commencal decat pe celelalte 2.

Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente

Pagina: 1 2 de la 1 la 10 din 16

Cautare

Cauta posturi

Nou pe forum

Info

In total sunt 1389 membri,
cel mai nou membru:
bikelover21

Sarbatoritii de azi:
Buj
wethepeople