Este un dezavantaj?
Este un dezavantaj? (129 voturi)
|
Marian Alexandru Posturi: 119 Subiecte: 25 |
7 iunie 2010 la 15:25 la furcile manitou este un dezavantaj ca au potcoava in spate? |
| Citeaza |
|
Marian Alexandru Posturi: 119 Subiecte: 25 |
7 iunie 2010 la 15:26 daca da din ce cauza? |
| Citeaza |
|
Felix Stroescu Posturi: 142 Subiecte: 1 |
7 iunie 2010 la 15:28 Nu, deloc. Cei de la manitou spun ca e mai mica tensiunea asupra ei ceea ce o face mai rigida si automat mai rezistenta. |
| Citeaza |
|
Radu Cilinghir Moderator Posturi: 373 Subiecte: 7 |
7 iunie 2010 la 16:19 burebista_109: Nu, deloc. Cei de la manitou spun ca e mai mica tensiunea asupra ei ceea ce o face mai rigida si automat mai rezistenta.
|
| Citeaza |
|
Felix Stroescu Posturi: 142 Subiecte: 1 |
7 iunie 2010 la 16:29 Perfect de acord. Dar totusi cred ca nu tine doar de marketing. Cred ca daca ei nu ar fi considarat ca e mai rezistent nu ar fi schimbat forma, care de altfel, acum o gasesti si la DT swiss, probabil ca nu din intamplare. |
| Citeaza |
|
Codrut Marinescu Posturi: 313 Subiecte: 5 |
7 iunie 2010 la 16:54 pai in cazul asta imi montez si io domain-ul invers sa fie mai rezistent :)) |
| Citeaza |
|
ca hendea nu se mai da Posturi: 229 Subiecte: 1 |
7 iunie 2010 la 17:18 desi ma dau pe bmx am un gand care poate e sf...dar daca e prea moale furca...potcoava din spate nu poate atinge cauciucu? |
| Citeaza |
|
Alexandru Pufan Redactor Posturi: 180 Subiecte: 16 |
7 iunie 2010 la 17:33 Potcoava e pe lowere, nu pe upere... partea aia e fixa |
| Citeaza |
|
Anthony Voinea Posturi: 176 Subiecte: 8 |
7 iunie 2010 la 17:45 hendea: desi ma dau pe bmx am un gand care poate e sf...dar daca e prea moale furca...potcoava din spate nu poate atinge cauciucu?no offense dar m-am c*cat pe mine de ras cand am citit asta:)) :)) :)) nu te condamn daca esti bmx-er:)) |
| Citeaza |
|
Szili Nemeth Posturi: 130 Subiecte: 1 |
7 iunie 2010 la 18:10 hendea: desi ma dau pe bmx am un gand care poate e sf...dar daca e prea moale furca...potcoava din spate nu poate atinge cauciucu?
|
| Citeaza |
|
Alexandru Has Posturi: 643 Subiecte: 6 |
7 iunie 2010 la 18:17 nu atinge nici cadru pt. ca uppers sunt cu aprox 3 cm (in functie de model) mai lungi decat la o furca marzo/rs/fox cu aceeasi cursa. de avut in vedere la achizitionare, cand cadrul are o cursa recomandata...si sa raspund si la prima intrebare...am folosit timp de 2 ani un manitou sherman firefly cu hex-lock (ax bolt-on specific pt. manitou). ca si rigiditate, nu se compara cu nimic altceva...argyle...dj...sunt mult sub |
| Citeaza |
|
ca hendea nu se mai da Posturi: 229 Subiecte: 1 |
7 iunie 2010 la 21:49 Sandwich: hendea: desi ma dau pe bmx am un gand care poate e sf...dar daca e prea moale furca...potcoava din spate nu poate atinge cauciucu?no offense dar m-am c*cat pe mine de ras cand am citit asta:)) :)) :)) nu te condamn daca esti bmx-er:)) |
| Citeaza |
|
Organ Donor Posturi: 524 Subiecte: 22 |
8 iunie 2010 la 09:15 burebista_109: Perfect de acord. Dar totusi cred ca nu tine doar de marketing. Cred ca daca ei nu ar fi considarat ca e mai rezistent nu ar fi schimbat forma, care de altfel, acum o gasesti si la DT swiss, probabil ca nu din intamplare.
|
| Citeaza |
|
Bade Vasile! zis Cioamag Posturi: 474 Subiecte: 3 |
8 iunie 2010 la 10:10 hendea: Sandwich: hendea: desi ma dau pe bmx am un gand care poate e sf...dar daca e prea moale furca...potcoava din spate nu poate atinge cauciucu?no offense dar m-am c*cat pe mine de ras cand am citit asta:)) :)) :)) nu te condamn daca esti bmx-er:)) |
| Citeaza |
|
Cosmin Florin Craciun Posturi: 592 Subiecte: 12 |
8 iunie 2010 la 12:07 Si sa nu uitam ca design-ul potcoavei permite montarea unor cauciucuri destul de groase |
| Citeaza |
|
Cristian Cucuiet Posturi: 183 |
8 iunie 2010 la 14:22 hendea: desi ma dau pe bmx am un gand care poate e sf...dar daca e prea moale furca...potcoava din spate nu poate atinge cauciucu?
|
| Citeaza |
|
Anghel Florin-Bogdan Posturi: 63 Subiecte: 3 |
8 iunie 2010 la 21:49 Manitou are pe spate;Fox ,Rock Shox,Manzochi au pe fata,iar Magura si pe fata si pe spate :)),cine poate explica acest desine(cred ca am scris corect) |
| Citeaza |
|
Alex Covaci Posturi: 218 Subiecte: 9 |
8 iunie 2010 la 22:36 Road Runner: Manitou are pe spate;Fox ,Rock Shox,Manzochi au pe fata,iar Magura si pe fata si pe spate :)),cine poate explica acest desine(cred ca am scris corect)
|
| Citeaza |
|
Constantin Alexandru Posturi: 532 Subiecte: 4 |
9 iunie 2010 la 00:07 DA o sa mori mai devreme. |
| Citeaza |
|
Silviu Gheorghe Posturi: 166 Subiecte: 3 |
9 iunie 2010 la 00:40 hasu: nu atinge nici cadru pt. ca uppers sunt cu aprox 3 cm (in functie de model) mai lungi decat la o furca marzo/rs/fox cu aceeasi cursa. de avut in vedere la achizitionare, cand cadrul are o cursa recomandata...si sa raspund si la prima intrebare...am folosit timp de 2 ani un manitou sherman firefly cu hex-lock (ax bolt-on specific pt. manitou). ca si rigiditate, nu se compara cu nimic altceva...argyle...dj...sunt mult subbai sincer..am avut manitou si mie hex-lock-ul ala mi se pare putin prost gandit. adica int- o parte se strange dropout-ul furcii bine, il strange chair axul..nici nu mai conteaza alea 2 imbusuri de jos. dar in cealalta parte..axul se plimba liber prin dropout..si trebuie strans numai din alea 2 imbusuri; daca te dai la street trebuie stranse tare pt ca se mai misca..si daca e strans prea tare se fisureaza..cum am vazut la multi.
|
| Citeaza |
|
9 iunie 2010 la 01:03 slv_bike: hasu: nu atinge nici cadru pt. ca uppers sunt cu aprox 3 cm (in functie de model) mai lungi decat la o furca marzo/rs/fox cu aceeasi cursa. de avut in vedere la achizitionare, cand cadrul are o cursa recomandata...si sa raspund si la prima intrebare...am folosit timp de 2 ani un manitou sherman firefly cu hex-lock (ax bolt-on specific pt. manitou). ca si rigiditate, nu se compara cu nimic altceva...argyle...dj...sunt mult subbai sincer..am avut manitou si mie hex-lock-ul ala mi se pare putin prost gandit. adica int- o parte se strange dropout-ul furcii bine, il strange chair axul..nici nu mai conteaza alea 2 imbusuri de jos. dar in cealalta parte..axul se plimba liber prin dropout..si trebuie strans numai din alea 2 imbusuri; daca te dai la street trebuie stranse tare pt ca se mai misca..si daca e strans prea tare se fisureaza..cum am vazut la multi.
|
| Citeaza |
|
delete me! Posturi: 76 Subiecte: 1 |
9 iunie 2010 la 01:05 Sincer din punctul meu de vedere, singurul dezavantaj cu potcoava in spate, e poate la footjam, dar cu timpul te obisnuiesti.
|
| Citeaza |
|
Sebastian Sinescu Posturi: 102 Subiecte: 1 |
9 iunie 2010 la 12:49 Manitou? mai non-flexy datorita potcoavei atasata in ''spatele'' bratelor? ...where do you come from ? :) Awaiting deployment >:) |
| Citeaza |
|
9 iunie 2010 la 17:41 mai de graba datorita formei...hmm...incep sa ma satur de topicu asta...:)) |
| Citeaza |

later edit:))