Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Fibrax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

suruburi disc

ZAMA BOSS

Trimite mesaj
Posturi: 168
Subiecte: 10

25 mai 2010 la 18:15

salut am o problema cu suruburile de la disc
mi se tot desfak
ce asa putea face??

Cornel Barba

Trimite mesaj
Posturi: 308
Subiecte: 5

25 mai 2010 la 18:17

desfale si ungele cu vopsea si punele la loc strange bine si lasa se se usuce vopseaua ;)

Sebastian Liciu

Trimite mesaj
Posturi: 287
Subiecte: 13

25 mai 2010 la 19:49

desigur... vopseaua foloseste in loc de locktite... dar ar trebui sa fie neaparat vopsea pt pensula nediluata si sa se lase la usat inainte de montaj.

si inca un pont... inainte sa strangi suruburile, misca discul si tine-l "impins" in sensul acelor de ceasornic si apoi strange.(explicatia este ca daca nu se procedeaza asa, se strange si cand ai pus frana, discul se misca, favorizand miscarea suruburilor).

spor la treaba

Gabi Grav

Trimite mesaj
Posturi: 91

25 mai 2010 la 22:18

Iei niste suruburi noi. Cele cu torx de preferat. Era o vreme in care experimentam cu Cezar tot felul de suruburi cu saiba grover si prostii dar din pacate ne-am intors la vechile si minunatele suruburi cu torx. cumperi o scula buna sa nu le mai tot mutilezi si cam aia e afacerea! Suna la magazinul din dreapta sus si vezi ca au suruburi la numai 5 lei;)

Tomi Tamasi

Trimite mesaj
Posturi: 94

25 mai 2010 la 23:40

incearca sa pui pasta de dinti pe filet eu am incercat si a tinut destul de mult

Alex Vee

Trimite mesaj
Posturi: 51

25 mai 2010 la 23:54

Cel mai bine e cu Locktite, stie careva un bike shop care vinde asa ceva? Merci!

Alex Vilsan -Styx-

Trimite mesaj
Posturi: 113
Subiecte: 8

26 mai 2010 la 00:02

...sau mergi la un magazin pt instalatii si ceri teflon (e de culoare alb, si vine pe rola cum e scoci'ul) dai cateva straturi pe fiecare surub (ai grija la sens) si apoi strangi tare

alex

Trimite mesaj
Posturi: 107

26 mai 2010 la 01:32

Thor888: Cel mai bine e cu Locktite, stie careva un bike shop care vinde asa ceva? Merci!se gaseste la orice supermarket!