Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Alpina
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

ma ajuta cnv?

robert costin

Trimite mesaj
Posturi: 93
Subiecte: 6

10 septembrie 2010 la 22:34

la bratul drept de la angrenaj mai precis cel cu foile de la un timp am o problema mi se tot desface surubul mentionez k detin un truvativ isoflow am da surubul cu o pasta speciala degeaba tot se desface nu mai stiu ce sa ii fak am inteles k cea mai simpla solutie ar fii sa imi iau alt angrenaj...de aceea astept sa ma ajutati voi...

rog seriozitate

Adrian Carman

Trimite mesaj
Posturi: 652
Subiecte: 9

10 septembrie 2010 la 22:53

incearca un surub mai mare in diametru. poate s-a largit canalul.

Tomi Tamasi

Trimite mesaj
Posturi: 94

10 septembrie 2010 la 23:05

si eu am avut problema asta la isoflow....se poate rezolva cu putin lipici pe filet;)

robert costin

Trimite mesaj

10 septembrie 2010 la 23:06

pe bune? ce lipici ai folosit?:))

tudor mtb

Trimite mesaj
Posturi: 39
Subiecte: 3

10 septembrie 2010 la 23:12

ce sa ceri de la isoflow...sa-l vazi pe al meu! :))

Sebastian Liciu

Trimite mesaj
Posturi: 287
Subiecte: 13

10 septembrie 2010 la 23:41

daca nu merge in niciun fel, baga pe filet o bucata de carpa... cureti filetul de pe ax si surub de orice urma de ulei/vaselina, scufunda filetu surubului in vopsea nediluata din cutie. d'aia groasa. o lasi sa se usuce apoi montezi si strangi ca animalu.

PS: vezi nu cumva sa strangi direct axul... adica angrenajul sa treaca de inceputul axului daca intelegi ce vreau sa zic...

Andrei Pancoci ( Andrei9.81 )

Trimite mesaj
Posturi: 104
Subiecte: 3

11 septembrie 2010 la 02:08

eorobert: la bratul drept de la angrenaj mai precis cel cu foile de la un timp am o problema mi se tot desface surubul mentionez k detin un truvativ isoflow am da surubul cu o pasta speciala degeaba tot se desface nu mai stiu ce sa ii fak am inteles k cea mai simpla solutie ar fii sa imi iau alt angrenaj...de aceea astept sa ma ajutati voi...

rog seriozitate

Deci, faci asa pustiu. Ori cureti surubul plus filetul din monobloc de vaselina, ori te uiti sa aibe saiba, ori pui o saiba grover (sau cum s`o scrie) ori pui vopsea pe filetul surubului, infiletezi si astepti o zi sa se usuce vopseaua inauntru sau, pui cu oja. Cu oja se usuca mai repede.

Pedala!

Paul Feldioreanu

Trimite mesaj
Posturi: 142

11 septembrie 2010 la 10:09

eu folosesc banda teflon, functioneaza la fel de bine ca un Loctite pentru file te la o fractiune din pret, se gaseste la orice magazin de instalatii

http://www.depozit-online.ro/shop/diverse-unelte/banda-teflon-bmm-19-gmm-0075-lm-40

infasori filetul pe toata lungimea lui de 2-3 ori cu banda, tre sa intinzi foarte putin de ea si se muleaza foarte fain dupa care il infiletezi

Andrei Christian

Trimite mesaj
Posturi: 472
Subiecte: 12

11 septembrie 2010 la 11:20

deci nu pot sa inteleg de ce toate topicurile incep cu : " ajutor!" nma poate ajuta cineva" , "cum sa fac?" pnm....:-??.....la topicul curent, putea fi un titlu de genul :" probleme angrenaj" sau mai stiu eu ce....reveniti-va oamenilor!!

robert costin

Trimite mesaj

11 septembrie 2010 la 12:07

v10 ejti cam frustrat nu crezi?

app va multumesc tuturor pt raspunsuri o sa le incerc pe toate in leg cu saiba grover am pus chiar aseara una o sa incerc azi sa vad dak merge

Andrei Christian

Trimite mesaj
Posturi: 472
Subiecte: 12

11 septembrie 2010 la 13:03

eorobert: v10 ejti cam frustrat nu crezi?

app va multumesc tuturor pt raspunsuri o sa le incerc pe toate in leg cu saiba grover am pus chiar aseara una o sa incerc azi sa vad dak merge
da cu oja pe filetul surubului, si lasa la intarit:)

ultima modificare: 11 septembrie 2010 la 13:03