Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Oneal
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

brat stang isoflow

robert costin

Trimite mesaj
Posturi: 93
Subiecte: 6

3 septembrie 2010 la 22:29

stie cineva la ce magazin in bucuresti pot gasi un brat stang de truvativ isoflow?si dak da la ce pret...
ms

Andrei Giolu

Trimite mesaj
Posturi: 173
Subiecte: 4

3 septembrie 2010 la 22:47

Incearca la bikexcs baba novac sau ma sigur la xcs din d-na ghica...spor la gasit..pretul nu pot sa iti dau nimic estimativ..eu am cumparat angrenajul intreg...daca nu sti sa gasesti magazinul ...un mesaj privat sau add pe mess...si te ajut cu mare placere :)

ultima modificare: 3 septembrie 2010 la 23:00

Sebastian - Ionut Badescu

Trimite mesaj
Posturi: 700
Subiecte: 7

3 septembrie 2010 la 22:52

Am eu...doua inca! ..pe patrat

cristian filaton

Trimite mesaj
Posturi: 75
Subiecte: 8

3 septembrie 2010 la 22:56

nu

Kalman Molnar

Trimite mesaj
Posturi: 31

3 septembrie 2010 la 23:07

Filaton: nu off topic astai maxim=))=))scz
on topiceci eu nu cred ca poti gasi pe la magazine doar un singur brat dar,nah bafta la gasire;)

robert costin

Trimite mesaj

3 septembrie 2010 la 23:31

ba sa stii k se gasesc in buc nu stiu unde de asta am fkt si topicul dak vrei sa te asiguri cauta pe playbike

Razvan

Trimite mesaj
Posturi: 19
Subiecte: 4

3 septembrie 2010 la 23:34

salut eu nu cred ca vei gasi pt ca eu am cautat pe un ruktion si trebuia sa iau angrenaju cmplett....spor la cautat

Trimite mesaj

4 septembrie 2010 la 01:54

Mai am si unul de Ruktion; de 170mm, pe Howitzer, partea stanga, adica cea cu prinderile pentru foaie. (modificat mai tarziu: defapt e de dreapta, ce am eu; e cel cu prinderile pentru foaie)

Oricum pentru treburile astea, credca ar trebuie sa va mutati la bazar; aici nu scrie Piata!

ultima modificare: 4 septembrie 2010 la 13:35

Alexandru Has

Trimite mesaj
Posturi: 644

4 septembrie 2010 la 02:33

ce-ar fi sa ne spui si pentru ce monobloc ai nevoie?! pentru angrenaje low end, in special cele pe patrat se mai gasesc brate stanga. de obicei asta cedeaza primul. la noi in timisoara se gasesc de x-flow si iso flow, brate stanga, daca nu ma insel. bafta la cautari

@ H.I.M.: dude...partea dreapta e aia cu prinderea pentru foaie...

ultima modificare: 4 septembrie 2010 la 02:34

Dragos Dinca

Trimite mesaj
Posturi: 208
Subiecte: 1

4 septembrie 2010 la 11:45

His Infernal Majesty: Am eu...doua inca! ..pe patrat

His Infernal Majesty: Oricum pentru treburile astea, credca ar trebuie sa va mutati la bazar; aici nu scrie Piata!

asta a fost chiar amuzant, fara suparare:))

robert costin

Trimite mesaj

4 septembrie 2010 la 13:20

imi trebuie pe patrat si nu vre`au sh "his" nu am chef sa ma dau o luna si sa imi cumpar altul...

ultima modificare: 4 septembrie 2010 la 13:20

Trimite mesaj

4 septembrie 2010 la 13:34

Da Hasu, greseala mea. Ala cu foile e de dreapta; de ala am eu. Uite'te la ora postarii celui de'al doilea post al meu.

ultima modificare: 4 septembrie 2010 la 13:36

Zozo Ungurean

Trimite mesaj
Posturi: 342
Subiecte: 11

4 septembrie 2010 la 20:39

eu am gasit la noi dar nu isoflow ci xflow same shit se potriveste de minune si vezi ca astea nu is pe patrat ca shimano ca e diferit pozitia patratului :) spor,.

Trimite mesaj

4 septembrie 2010 la 23:07

Diferenta intre X-flow si Iso-flow e aceea ca la Iso-flow foile sunt detasabile, adica prezinta urechile alea pentru prinderile de foi, plus prinderea pentru foaia de 22; pe cand la X-flow, foile sunt nituite intre ele, si prezinta niste caneluri care se gasesc si pe brat si sunt presate printr'o piesa cu filet. Ceva in genul prinderilor de disc Center-lock, sau al sistemului de montare al pinioanelor. Doar ca, canelurile alea sunt mult mai adanci, si mai putine la numar. Eu am demontat unul cu o surubelnita si un ciocan; are niste forme acolo ca pentru a folosi nustiu ce cheie, dar...suntem romani:-"

Cele de stanga, sunt perfect identice.

ultima modificare: 4 septembrie 2010 la 23:08