brat stang isoflow
|
robert costin Posturi: 93 Subiecte: 6 |
3 septembrie 2010 la 22:29 stie cineva la ce magazin in bucuresti pot gasi un brat stang de truvativ isoflow?si dak da la ce pret...
|
| Citeaza |
|
Andrei Giolu Posturi: 173 Subiecte: 4 |
3 septembrie 2010 la 22:47 Incearca la bikexcs baba novac sau ma sigur la xcs din d-na ghica...spor la gasit..pretul nu pot sa iti dau nimic estimativ..eu am cumparat angrenajul intreg...daca nu sti sa gasesti magazinul ...un mesaj privat sau add pe mess...si te ajut cu mare placere :) |
| Citeaza |
|
Sebastian - Ionut Badescu Posturi: 700 Subiecte: 7 |
3 septembrie 2010 la 22:52 Am eu...doua inca! ..pe patrat |
| Citeaza |
|
cristian filaton Posturi: 75 Subiecte: 8 |
3 septembrie 2010 la 22:56 nu |
| Citeaza |
|
Kalman Molnar Posturi: 31 |
3 septembrie 2010 la 23:07 Filaton: nu off topic astai maxim=))=))scz
|
| Citeaza |
|
3 septembrie 2010 la 23:31 ba sa stii k se gasesc |
| Citeaza |
|
Razvan Posturi: 19 Subiecte: 4 |
3 septembrie 2010 la 23:34 salut eu nu cred ca vei gasi pt ca eu am cautat pe un ruktion si trebuia sa iau angrenaju cmplett....spor la cautat |
| Citeaza |
|
4 septembrie 2010 la 01:54 Mai am si unul de Ruktion; de 170mm, pe Howitzer, partea stanga, adica cea cu prinderile pentru foaie. (modificat mai tarziu: defapt e de dreapta, ce am eu; e cel cu prinderile pentru foaie)
|
| Citeaza |
|
Alexandru Has Posturi: 644 Subiecte: 6 |
4 septembrie 2010 la 02:33 ce-ar fi sa ne spui si pentru ce monobloc ai nevoie?! pentru angrenaje low end, in special cele pe patrat se mai gasesc brate stanga. de obicei asta cedeaza primul. la noi in timisoara se gasesc de x-flow si iso flow, brate stanga, daca nu ma insel. bafta la cautari
|
| Citeaza |
|
Dragos Dinca Posturi: 208 Subiecte: 1 |
4 septembrie 2010 la 11:45 His Infernal Majesty: Am eu...doua inca! ..pe patrat
|
| Citeaza |
|
4 septembrie 2010 la 13:20 imi trebuie pe patrat |
| Citeaza |
|
4 septembrie 2010 la 13:34 Da Hasu, greseala mea. Ala cu foile e de dreapta; de ala am eu. Uite'te la ora postarii celui de'al doilea post al meu. |
| Citeaza |
|
Zozo Ungurean Posturi: 342 Subiecte: 11 |
4 septembrie 2010 la 20:39 eu am gasit la noi dar nu isoflow ci xflow same shit se potriveste de minune si vezi ca astea nu is pe patrat ca shimano ca e diferit pozitia patratului :) spor,. |
| Citeaza |
|
4 septembrie 2010 la 23:07 Diferenta intre X-flow si Iso-flow e aceea ca la Iso-flow foile sunt detasabile, adica prezinta urechile alea pentru prinderile de foi, plus prinderea pentru foaia de 22; pe cand la X-flow, foile sunt nituite intre ele, si prezinta niste caneluri care se gasesc si pe brat si sunt presate printr'o piesa cu filet. Ceva in genul prinderilor de disc Center-lock, sau al sistemului de montare al pinioanelor. Doar ca, canelurile alea sunt mult mai adanci, si mai putine la numar. Eu am demontat unul cu o surubelnita si un ciocan; are niste forme acolo ca pentru a folosi nustiu ce cheie, dar...suntem romani:-"
|
| Citeaza |

in buc nu stiu unde de asta am fkt si topicul