Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Fibrax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

PlayBike - On The Rocks, 10-11 Septembrie - THREAD OFICIAL!

Sitaru Dragos

Trimite mesaj
Posturi: 8

25 septembrie 2010 la 17:34

Bai Maxi...fi si tu un om mai bun!:)))

Bajenaru Cezar

Trimite mesaj
Posturi: 2

25 septembrie 2010 la 18:31

bianchi: Bai Maxi...fi si tu un om mai bun!:)))

ASTA E UN TZEPAR! UN MINCINOS!! trebuia sa-mi vanda o roata de bmx si am gasit in colet doua caramizi !! sa nu-l ascultati!!

Raul Mirza

Trimite mesaj
Posturi: 358
Subiecte: 15

25 septembrie 2010 la 23:41

bianchi: Bai Maxi...fi si tu un om mai bun!:)))

chiar e un om bun:)) daca nu imi dadea el o urcare ( eu mi-am pierdut abonamentul :"> ) si nu urla la toti sa se dea la o parte:)) nu prindeam calificarile la rock's n roots:)) inca odata mersi mult!

victor ion

Trimite mesaj
Posturi: 690
Subiecte: 19

26 septembrie 2010 la 19:57

or sa mai apara poze sau de la 3000 de fotografi au fost doar300 de poze?

Bogdan Ionescu

Trimite mesaj
Posturi: 77
Subiecte: 3

27 septembrie 2010 la 09:11

Da , fiecare a facut cate jumate de fotografie sau un sfert si acuma incearca sa le imbine intre ei :))) .

Mai mult ca sigur mare parte din foto se strang mai intai la playbike si apoi vor fi scoase la iveala, pacat doar ca se pierde momentul zic eu. Filmu ca filmu, ca sunt multe filmari si trebuie prelucrate, dar pozele.....

Anca-Maria Moisa

Trimite mesaj
Posturi: 57
Subiecte: 1

27 septembrie 2010 la 10:57

"Galeria foto este momentan inchisa pentru lucrari de reorganizare. Va multumim pentru intelegere."

Deci putintica rabdare ;;)

Stefan Coca

Trimite mesaj
Posturi: 147
Subiecte: 9

27 septembrie 2010 la 21:38

Le poti uploada si altundeva. Facebook, Flickr, Picasaweb etc. :)

calin stefanescu

Trimite mesaj
Posturi: 145
Subiecte: 4

27 septembrie 2010 la 22:08

da uai are dreptate baiatu

Anca-Maria Moisa

Trimite mesaj

28 septembrie 2010 la 12:41

Si daca nu folosesc alte site-uri, cred ca revenim la ce am zis mai sus;;)

ultima modificare: 28 septembrie 2010 la 12:46

Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj
Posturi: 2021
Subiecte: 20

28 septembrie 2010 la 14:45

Vad ca se tot infierbanta lumea pe aici... Cu tot respectul, avem de lucrat si la alte lucruri, in afara de uploadat poze despre event. O sa pun niste galerii de la fotografii care mi-au trimis material pe Facebook, dat fiind faptul ca aici galeria nu functioneaza inca si nu e logic sa fac stire pentru fiecare set de poze pe care il am; ar fi ridicol si deloc corect!

Deci inca putina rabdare, va rog! Stiu ca e greu sa ceri tinereilor asa ceva, dar, dupa cum spuneam, noi mai lucram si la altele in paralel si tot ce tine de un event si e munca nu e de luat ca fiind de-la-sine-inteles, pe trip-ul "frate, am fost la concurs, de ce nu is poze cu mine???" (Pssst, hint: poate fiindca nu arati foarte bine cand te dai, poate fiindca nu era nimic de fotografiat, poate fiindca pozele pe care ti le-a facut cineva nu au iesit destul de bine cat sa le pui undeva sa le vada toata lumea?) Personal sunt impotriva spam-ului cu poze, sa ma iertati! In acelasi timp, daca am fost pe undeva si cineva mi-a facut poze, m-am bucurat, am multumit si m-am simtit recunoscator. Niciodata nu am considerat ca as avea dreptul sa apar in fotografiile altora sau in materialele lor video. Deci, mai cu blandete, ca nu vrea nimeni raul!

Inca o precizare: si la film se lucreaza intens. Preferati sa vedeti o fusereala la sictir, cum adesea se intampla, sau un edit frumos in care s-a pus suflet? Cred ca stim cu totii raspunsul la intrebarea asta. Avem o gramada de material filmat de buna calitate si niste surprize pentru voi. Nu e ca si cand toata informatia aia ar pleca la plimbare undeva fara sa o vada cineva inainte, la naiba! ;)

De bine,
Mx

Anca-Maria Moisa

Trimite mesaj

28 septembrie 2010 la 19:18

Multumesc Maxi, sper ca acum e clar la toata lumea

Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj

28 septembrie 2010 la 20:18

NOI va multumim pentru interesul acordat evenimentului! Nu plecati nicaieri, edit in progress as we speak! ;)

Ma inclin,
Mx

szabo emese

Trimite mesaj
Posturi: 1
Robert P Wagner

Trimite mesaj
Posturi: 236
Subiecte: 2

29 septembrie 2010 la 19:35

si cine nare cont pe facebook...

ionica

Trimite mesaj
Posturi: 54

29 septembrie 2010 la 20:35

cine nu are sa-si faca , multe pretenti ai ma:-w

Robert P Wagner

Trimite mesaj
Posturi: 236

29 septembrie 2010 la 22:25

Pana sa apara facebook-ul in romania se puneau frumos pozele intr-o arhiva, le uploadai pe un site si gata era mult mai simplu. Nu am dat in cap, a fost doar o remarca. Oricum trebuie sa mai asteptam restul pozelor. Daca apar si alea pe facebook.. poate, poate imi fac cont. ;)

Filip Ciurel

Trimite mesaj
Posturi: 469
Subiecte: 13

2 octombrie 2010 la 21:58

Bushido: Pana sa apara facebook-ul in romania se puneau frumos pozele intr-o arhiva, le uploadai pe un site si gata era mult mai simplu. Nu am dat in cap, a fost doar o remarca. Oricum trebuie sa mai asteptam restul pozelor. Daca apar si alea pe facebook.. poate, poate imi fac cont. ;)

Probabil ca asa se va si intampla - Vor aparea si aici, avand in vedere ca site-ul asta pentru asta a fost facut, facebook-ul este pentru socializare..

Patience is the answer!

calin stefanescu

Trimite mesaj
Posturi: 145
Subiecte: 4

6 octombrie 2010 la 21:51

se mai lucreaza ceva la acel video ?(din helicopter)

Costi Iordan

Trimite mesaj
Posturi: 324
Subiecte: 8

7 octombrie 2010 la 23:18

Toate pozele de la eveniment au fost urcate aici http://www.dirtbike.ro/foto/eveniment/playbike-on-the-rocks-2010 . Cine mai are poze poate sa-si creeze un album cu acele poze si sa il asocieze cu evenimentul.

La film se lucreaza in continuare. Cand va fi gata veti afla.

Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj

8 octombrie 2010 la 00:16

Filmul On The Rocks va fi un eveniment in sine si va veni cu un calup de surprize. Din atatea ore de footage de buna calitate nu te poti astepta sa scoti INSTANT un film. Plus ca iarasi de lovim de atitudinea de copii nerecunoscatori carora le dai un deget si iti iau instant nu doar mana ci si cracii pantalonilor. Sa va aduc aminte cand a existat la un eveniment de DH sau de MTB in general un montaj post-concurs? Sau poate ca unii nu au bunul simt sa investeasca intr-o cronometrare decenta, dar au tupeul sa mai si semnalizeze, ba chiar sa ameninte??? Bine ca la On The Rocks s-a filmat si se munceste la film, iar unii de aia nu mai pot ei: "cand e gata filmul, dom'le???" Evident ca atunci cand o sa fie gata, nu o sa le placa fiindca nu o sa fie destule imagini cu domniile lor intr-insul! Si tot asa... ><

Filmul o sa fie gata cand o sa fie gata, simplu! Mai calmati-va odata :-w

Are we there yet, are we there yet, are we there yet??? ;;)
Mx

Akos BMX

Trimite mesaj

8 octombrie 2010 la 12:51

Opinia unui spectator pilit:

- remarcile re-pe-ta-te din boxe referitoare la caracteristicile umane umane de tip ?buca si burta?(nu ca toti n-am avea asta) au intors multe capete, inclusiv a celor mai uscativi dintre participantii la eveniment. Mamicile mai plinute de pe deal deja pusesera mana pe fuste sa si le ridice-n cap... O fi fost doar o opinie personala sau ura sociala, ca nu ne-am prins? S-o stim si noi, data viitoare sa aducem furcile si topoarele. Respect....s-aude, Publicule ?!

- ?Podiumul a avut si sampanie?? e primul concurs pe care-l vad (da, si alea de la TV se pun) unde altcineva a binevoit sa deschida sampania INAFARA DE CATSIGATOR/I. Stiam ca acesta e un gest, un privilegiu rezervat doar lor. Probabil ca nu meritau... Cum de...? in timp ce nenea castigatorul ?oarecare? Maciej Jodko era impodobit ca un brad de Craciun (puneti-i repede Boxxeru?-n brate, sa faca poze cu el, ca-i de la sponsor!!!), vine un nene simpatic cu ecuson (o fi persoana publica? procentul de 99% din cei prezenti- si cred ca si dintre organizatori- habar n-avea cine era, da? nici nu-l interesa- probabil de la Partid sau Organizatie...sau cel mai sigur ambele), deschide sticla si stropeste podiumul in stil popesc pur si spiritual (de parc-ar da cu aghiasma?). Functia bate gradul... de performanta. Da sa plece, isi aduce aminte de sticla si le-o paseaza. Mai pupa si castigatorii putin sticluta de pe fund- cat mai e- si pe fuga. ?N-ai si-o tigara??mi s-a parut c-aud. Bai, sa ziceti totusi ?mersi?(era sa zic ?respect?) ca a avut cine sa va deschida sticla, ca daca nu- mureati de sete... Stil Vama Veche- anii ?90- roakeri vs. punkisti.

- spre final... consternare, undeva pe podium, la premierea unor ?pici biciclisti?: ?bai, nu-i dam armura asta...asta a iesit pe 2... i-o dam lu ala de pe 3, nu vezi ca-i mai ieftina? Casca asta ce are??. Ala micu? gandind timid: ?s-o iau sau sa n-o iau? sa vin mai tarziu, pe maine, asa...??

Sper sa nu-i vina vreunuia ideea ca la anul premiul special sa fie lipit sub forma a 2 bancnote pe frunte ;)) Ca doar premii au fost fara numar... (Jodko, vezi sa nu-ti uiti sapca acasa, daca mai vii pe la noi... DACA). Apropos, am vrut sa-i pun piedica atunci cand a trecut de primul rand pe langa mine, dar m-am gandit ca stie totusi sa cada. In rest a iesit PERFECT. Respect!

PS offtopic: am fost beat pana azi... dar na ca m-am trezit si eu din betie, ma duc dupa niste bere...

Filip Ciurel

Trimite mesaj
Posturi: 469
Subiecte: 13

8 octombrie 2010 la 13:37

huh???:-/

Bogdan Ionescu

Trimite mesaj

8 octombrie 2010 la 14:52

Foarte bine punctat Akos, parca mi-ai luat cuvintele din gura. Nu vroiam sa le scriu aici pentru ca per ansamblu evenimentul a fost foarte reusit si ma bucura asta. Evident cum nimic nu e perfect pe lumea asta mai apar si erori gen sampania aia. Cu siguranta la anu nu va mai fi asa.

Maximilian Munteanu
Editor in chief

Trimite mesaj

8 octombrie 2010 la 15:11

Point taken! Prezenta unei singure sticle de sampanie precum si modul ei de administrare au fost total neadecvate. Penibil, trebuie sa recunosc!

In ceea ce priveste remarcile si aluziile la anumite detalii fizionomice, mi le asum pana la capat si le argumentez, de preferinta insa nu acum si nu aici. Nu de alta, dar telefoanele de pe numere anonime cu remarci specifice au fost primite tot de semnatarul acestor randuri inca dinainte de a avea loc evenimentul si nu sunt de fel intamplatoare. Cine a vrut sa se simta lezat de asa e probabil cu vreo musca pe caciula si da, de avut le avem totii, aceste detalii anatomice, doar ca nu ele nu primeaza la toti. Altfel, nu pot sa nu remarc ca userului semianonim Akos BMX ii place a.) sa creada ca lucrurile se pot misca in tara asta si fara sprijinului politicului; b.) sa extraga lucrurile din context (pasamite nu era de fata cand s-au trimis prin aceleasi boxe salutari cordiale mamicilor de pretutindeni, tot cele care nu stiu cum sa isi puna fustele in cap in alte momente) si c.) sa fie prezent la evenimente care nu sunt "manjite" de sponsori si care se organizeaza din buzunare 100% private, din pur mecenat si fara pretentii de branding. Sponsori? Rau lucru! Premii? Si mai rau! Huo! Oricum Maciej (care se va intoarce in Romania aproape sigur) venise pentru sejurul minunat pe drumurile patriei si pentru simbolsitica sampaniei, nicidecum pentru concurs, traseu sau poate premii! Toti o facem for the love of the game, nu-i asa? ;)

Tin sa mai mentionez ca si acordarea premiilor a fost intr-o buna masura haotica, lucru de care ma fac responsabil. Comunicarea cu cei ce acordau premiile a fost inexistenta, cenusa pe capul meu!, dar premii au primit cu totii pana la urma, chiar si ultimul "pici". Se poate verifica, la nevoie.

Punctele slabe au fost notate, iar anul viitor mai mult ca sigur nu vor fi din nou prezente. Poate altele. In rest, suntem deschisi spre orice sugestie. :)

Il salut pe aceasta cale pe amicul Bogdan, cel care intotdeauna este un pionier cand vine vorba de a-si exprima si sustine opinia! Bravo, excelent!

Multumim pentru critica, de orice fel ar fi ea!
Mx

istrate tudor mihai

Trimite mesaj
Posturi: 159

8 octombrie 2010 la 15:12

Tara de carcotasi si vesnic nemultumiti. Akoss nu ti-a convenit? du-te in alta parte. MM si tu repede dupa el. Pe cuvant daca mai inteleg pe unii. Dar chiar cred ca e timpul sa nu mai sper ca mai exista recunostinta pe pamntul asta.
HUUUUUUUUUUUUUU!

Andrei Ionut Mihai

Trimite mesaj
Posturi: 222
Subiecte: 10

10 octombrie 2010 la 00:03

Graba strica treaba!>:)
Mai bine asteptam o luna un film...decat o zi ,unde filmul sa fie asemanator desenelor animate:))

ultima modificare: 10 octombrie 2010 la 00:03

B.Tamas

Trimite mesaj
Posturi: 1

10 octombrie 2010 la 22:12

@ Akos: PS offtopic: am fost beat pana azi... dar na ca m-am trezit si eu din betie, ma duc dupa niste bere...

Dute ma.

Bajenaru Cezar

Trimite mesaj

11 octombrie 2010 la 09:20

akos_bmx:

Opinia unui spectator pilit:

- remarcile re-pe-ta-te din boxe referitoare la caracteristicile umane umane de tip ?buca si burta?(nu ca toti n-am avea asta) au intors multe capete, inclusiv a celor mai uscativi dintre participantii la eveniment. Mamicile mai plinute de pe deal deja pusesera mana pe fuste sa si le ridice-n cap... O fi fost doar o opinie personala sau ura sociala, ca nu ne-am prins? S-o stim si noi, data viitoare sa aducem furcile si topoarele. Respect....s-aude, Publicule ?!

- ?Podiumul a avut si sampanie?? e primul concurs pe care-l vad (da, si alea de la TV se pun) unde altcineva a binevoit sa deschida sampania INAFARA DE CATSIGATOR/I. Stiam ca acesta e un gest, un privilegiu rezervat doar lor. Probabil ca nu meritau... Cum de...? in timp ce nenea castigatorul ?oarecare? Maciej Jodko era impodobit ca un brad de Craciun (puneti-i repede Boxxeru?-n brate, sa faca poze cu el, ca-i de la sponsor!!!), vine un nene simpatic cu ecuson (o fi persoana publica? procentul de 99% din cei prezenti- si cred ca si dintre organizatori- habar n-avea cine era, da? nici nu-l interesa- probabil de la Partid sau Organizatie...sau cel mai sigur ambele), deschide sticla si stropeste podiumul in stil popesc pur si spiritual (de parc-ar da cu aghiasma?). Functia bate gradul... de performanta. Da sa plece, isi aduce aminte de sticla si le-o paseaza. Mai pupa si castigatorii putin sticluta de pe fund- cat mai e- si pe fuga. ?N-ai si-o tigara??mi s-a parut c-aud. Bai, sa ziceti totusi ?mersi?(era sa zic ?respect?) ca a avut cine sa va deschida sticla, ca daca nu- mureati de sete... Stil Vama Veche- anii ?90- roakeri vs. punkisti.

- spre final... consternare, undeva pe podium, la premierea unor ?pici biciclisti?: ?bai, nu-i dam armura asta...asta a iesit pe 2... i-o dam lu ala de pe 3, nu vezi ca-i mai ieftina? Casca asta ce are??. Ala micu? gandind timid: ?s-o iau sau sa n-o iau? sa vin mai tarziu, pe maine, asa...??

Sper sa nu-i vina vreunuia ideea ca la anul premiul special sa fie lipit sub forma a 2 bancnote pe frunte ;)) Ca doar premii au fost fara numar... (Jodko, vezi sa nu-ti uiti sapca acasa, daca mai vii pe la noi... DACA). Apropos, am vrut sa-i pun piedica atunci cand a trecut de primul rand pe langa mine, dar m-am gandit ca stie totusi sa cada. In rest a iesit PERFECT. Respect!

PS offtopic: am fost beat pana azi... dar na ca m-am trezit si eu din betie, ma duc dupa niste bere...

bate mingea mai in colo...

Cosmin (Kane)

Trimite mesaj

12 octombrie 2010 la 01:43

Este incredibil de usor sa arunci cu noroi in ceva in care s-a pus suflet si sincer chiar doare foarte tare cand lumea, public sau biciclist, ce o fi, poate sa faca una ca asta.
Sunt tare curios daca ati organiza voi, astea care sunteti mari critici, un concurs, oare cum ar iesi???? Cred ca va veti da cu capul de multe noduri in papura care apar de unde nici nu te astepti.
Apropo MM tu ce ai facut pentru un concurs, oricare ar fi acela, in afara de critici??

Eu sunt unul dintre cei multi care s-au implicat in organizarea acestui concurs, care apare in poze de la organizare si in continuare nu pot sa cred ca lumea asta in loc sa ajute , da cu noroi in tot ce misca sau mai bine zis incearca sa miste ceva in sportul acesta care inca nu e prea bine vazut in tarisoara asta in care din pacate ne-am nascut si trebuie sa traim, cu mult noroi pe noi. Este mult mai usor sa arunci decat sa aplauzi. Asta pt unii carcotasi, se stiu ei...

ultima modificare: 12 octombrie 2010 la 01:46

Bogdan Ionescu

Trimite mesaj

12 octombrie 2010 la 19:58

Bai kane ce ai frate? Sari in sus ca m-am luat de o sampanie?(de organizat am organizat foarte multe concursuri in alt domeniu si stiu destul de bine despre ce e vorba si la ce te referi) Am precizat ca m-am abtinut de la critici pentru ca per ansamblu concursul a fost foarte reusit.Felicitari voua, respect shapers cum zicea Maxi, dar fara suparare m-am luat doar de un mic detaliu. Nu m-am luat de traseu ca nu aveam de ce, a fost excelent,nu m-am luat de organizare, a fost buna,nu m-am luat de comentator, a comentat bine(a zis-o si unchiumiu care e din brasov) nu m-am luat de petrecere, a fost distractiva. Ce palinca mea aveti? :))

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes