Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Zipp
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Rocks'n Roots 2010 - Mogoșa

Garage Racing

Trimite mesaj
Posturi: 50
Subiecte: 2

2 iulie 2010 la 13:49

Verificat, autentic si 100% oficial: fie că esti racer cu palmares, rider entuziast sau pur si simplu ai o pasiune pentru mountain biking, ?n weekendul 30 iulie - 01 august echipa Garage Racing te invită la deja consacratul concurs de downhill de pe Mogosa. 2010 marchează o nouă etapă ?n evoluția evenimentului, care promite să depăsească edițiile anterioare ?n ce privește organizarea, designul traseului, siguranța participanților, dar ?n primul r?nd DISTRACȚIA din timpul si de după concurs.
?nscrierile se fac pe site-ul Garage Racing la sectiunea Rocks 'N Roots si vor fi valabile doar dupa achitarea taxei de ?nscriere de 80 ron ?n contul clubului Garage Racing. ?nscrierile la fața locului se vor face numai in limita locurilor rămase si vor costa 120 ron.

http://www.garageracing.ro/index.php?option=com_seminar&Itemid=158

Se va accepta plata taxei de inscriere prin bancă p?nă ?n data de 23 Iulie Cei care mai doresc sa se inscrie sau/și să achite taxa de inscriere după aceasta dată vor putea face acest lucru doar la fata locului, achit?nd 120 ron, vineri 30 Iulie.
Cronometrarea se va realiza cu sistem TAGHeuer, cu afișaj la finish, timp intermediar la mijlocul traseului și viteză maximă ?ntr-un punct.

?ntrebări pe forum sau pe site.

ultima modificare: 12 iulie 2010 la 18:07

Norbert PopoviČ

Trimite mesaj
Posturi: 41

2 iulie 2010 la 21:42

Oki Doki.

Everybody in tha casa mare !!!

Hai cu totii fara frica, inscrieti-va cat mai repede ;)

Savu Vlad

Trimite mesaj
Posturi: 19

2 iulie 2010 la 21:56

foarte tare chestia cu cronometrarea...super tare:) prezent si eu:)

Delescu Andi

Trimite mesaj
Posturi: 85
Subiecte: 1

3 iulie 2010 la 12:56

cam nasol pt cei care nu se vor putea inscrie pe net pt ca s-ar putea sa ramana pe afara... si ar fi cam aiurea sa mergi pana acolo si sa nu mai ai loc sa te inscrii. oricum, pana acum mie mi se pare mogosa de anu asta mai fain organizata decat orice concurs de dh de la noi din tara, iar ca sponori sunt "bazati" baietii. sa speram ca va fi si un stand Ibis pe acolo ca vreau sa ma uit mai bine la Mojo ala fain fainut :)). succes cu inscrierea si... ne vedem acolo!

Silviu

Trimite mesaj
Posturi: 66
Subiecte: 7

3 iulie 2010 la 14:31

sper sa ajung

Costi Iordan

Trimite mesaj
Posturi: 324
Subiecte: 8

3 iulie 2010 la 14:49

Este singurul concurs organizat in tara la care chiar merita sa mergi. Am fost la toate editiile anterioare si se vede ca baietii care organizeaza invata din greseli si de la an la an s-au prezentat tot mai bine. Va recomand la toti sa mergeti! Eu si pe jos daca e tot merg acolo.

marton norbert

Trimite mesaj
Posturi: 98

3 iulie 2010 la 17:50

see you there!;)
aa inca ceva dupa ce mam inscris pe site site si am primit mailul de confirmare ma duc la banca pun 80 de lei la contul de acolo cu mesajun inscrier rnr si nume?

Adrian Zaharia

Trimite mesaj
Posturi: 10

3 iulie 2010 la 19:24

pt umfrider112

citeste ce scrie mai jos!!! e simplu

?nscrierile se fac pe site-ul Garage Racing la sectiunea Rocks 'N Roots si vor fi valabile doar dupa achitarea taxei de ?nscriere de 80 ron ?n contul clubului Garage Racing: RO48RNCB0183101279120001 deschis la BCR Baia Sprie cu mențiunea "taxa inscriere RNR - nume". După efectuarea plații, fiecare ?nscris va primi un mail de confirmare. ?nscrierile la fața locului se vor face numai in limita locurilor rămase si vor costa 120 ron. Taxa de ?nscriere include un număr (limitat, dar suficient) de urcări cu telescaunul Mogoșa.

Stefan Coca

Trimite mesaj
Posturi: 147
Subiecte: 9

3 iulie 2010 la 19:54

Ne vedem acolo! :)

Silviu

Trimite mesaj
Posturi: 66

4 iulie 2010 la 10:30

up

Daniel Viezer

Trimite mesaj
Posturi: 13

4 iulie 2010 la 10:39

Ne vedem acolo!

Andrei CATOIU

Trimite mesaj
Posturi: 795
Subiecte: 8

4 iulie 2010 la 11:35

interesant tot ce spune articolul dar nu inteleg de ce locurile sunt limitate :-?

Garage Racing

Trimite mesaj

4 iulie 2010 la 17:50

Locurile sunt limitate in masura in care vor fi mai multi inscrisi decat ar face telescaunul fata.
Anul trecut au fost 120+ participanti si nu au fost probleme.

Raul Mirza

Trimite mesaj
Posturi: 358
Subiecte: 15

6 iulie 2010 la 00:16

am o nelamurire : in 30 sunt antrenamente , 31 calificari , concurs si in noaptea din 31 spre 1 e after party?

Daniel Barbu

Trimite mesaj
Posturi: 1

6 iulie 2010 la 02:29

Ne vedem akolo ;)

Garage Racing

Trimite mesaj

6 iulie 2010 la 09:37

Letz: am o nelamurire : in 30 sunt antrenamente , 31 calificari , concurs si in noaptea din 31 spre 1 e after party?

DA!

Data de 1 august e zi de rezerva in cazul in care telescaunul trebuie oprit sambata 30 iulie din cauza unei furtuni mari sau din alte motive, ceea ce speram ca nu se va intampla.

Va asteptam!

http://bit.ly/9JfKuW

kiks

Trimite mesaj
Posturi: 8

7 iulie 2010 la 18:08

Daca mai era nevoie, iata o motivatie suplimentara pentru racerii ambitiosi: se pare ca Rocks N Roots va fi prima etapa dintr-o mini-serie nationala de concursuri organizate dupa acelasi tipar in diferite locatii din Romania. Riderii inscrisi vor putea acumula puncte iar la sfarsit va exista un clasament, un campion si poate niste premii si trofee!Ideea este derivata din initiativa bikepark.ro Trophy din 2009 dar intr-o forma mai finisata. O a doua etapa confirmata este Hobby bike cup Baisoara, celelalte 2 urmand a fi definitivate si confirmate. In momentul de fata se mai lucreaza inca la sistemul de puncte, dar cel tarziu pina in weekendul Rocks N Roots vom putea anunta detaliile inca neclare.
Si in caz ca astea nu au fost suficiente vesti bune, mai avem si o locatie centrala noua pentru after party: club Exit din centrul vechi al baii mari.

Leonardo-Adrian Curca

Trimite mesaj
Posturi: 77

8 iulie 2010 la 14:15

RESPECT MAXIM PENTRU FAZA CU CRONOMETRAREA ACUM SA VEDEM CINE STIE SI CINE NU!
deabea astept sa vad acum cu adevarat unde sunt timpi
ne vedem acolo!!!

p.s. v-ati lins pe bot toti cei care pana acum ati facut mismasuri cu timpi hahahahahaha

Maicher Robert

Trimite mesaj
Posturi: 1

8 iulie 2010 la 18:33

stiti daca se tine si categorie ht sau numa fs?

Mircea Fanatan

Trimite mesaj
Posturi: 24

8 iulie 2010 la 19:10

Categoriile de concurs răm?n ?n continuare:

Juniori (-18 ani),
Elite (18-30 ani),
Masters (30 +) si
Hardtail (open).

istrate tudor mihai

Trimite mesaj
Posturi: 159

10 iulie 2010 la 09:52

LEO NICOLAI 2: RESPECT MAXIM PENTRU FAZA CU CRONOMETRAREA ACUM SA VEDEM CINE STIE SI CINE NU!
deabea astept sa vad acum cu adevarat unde sunt timpi
ne vedem acolo!!!

p.s. v-ati lins pe bot toti cei care pana acum ati facut mismasuri cu timpi hahahahahaha
vezi Leo! se poate...i'm watching you!:)

Camil Arad

Trimite mesaj
Posturi: 88
Subiecte: 6

11 iulie 2010 la 08:56

nu cred ca e nevoie de mismacuri ca sa vezi cine e mai bun,cei mai buni se stiu.....

Leonardo-Adrian Curca

Trimite mesaj

11 iulie 2010 la 12:15

nu cred prietene-_+ se stie ft clar interesul UNORA DE PE AICI si a UNOR PATRONI care sunt maram sponsori. in fine nu mai intru in detalii sper sa se simt! si oricum anu asta la un concurs daca va fi cazu ,o sa vi si demasc-_+

ASA CA BULANGIILOR CEASU LA MANA NU-I MINCIUNA DEABEA ASTEPT SA VA PRIND CU MISCULATI SI ANU ASTA!!!!

p.s. cei care se simt si se stiu cu musca pe caciula SUNTETI CEI MAI MARI BULANGI SI DIN CAUZA VOASTRA E SPORTUL CEL IUBESC EU LA ASA UN NIVEL FACETI UN FOLOS SPORTULUI SI PLECATI DIN EL SAU MACAR NU VA MAI BAGATI!!!!!

Camil Arad

Trimite mesaj
Posturi: 88
Subiecte: 6

11 iulie 2010 la 12:44

sau inscrietiva-la gratian in club

Mersi Leo!!Se vede ca esti ardelean de-al meu

Sebastian - Ionut Badescu

Trimite mesaj
Posturi: 695

11 iulie 2010 la 13:02

Care l'ati suparat ma pe Leo? o pastea ceva?

Vlad Sabau
Redactor

Trimite mesaj
Posturi: 417
Subiecte: 17

11 iulie 2010 la 17:09

Leo, te rog sa mai frecventezi cursurile de limba romana de la scoala. Nici nu ma mir ca nu va luati bacu' la cat de prost stiti sa vb limba romana

Si va dati mari scule pe net ... mi-ar fi rusine

L-)

Botezatu Rares Simion

Trimite mesaj
Posturi: 199
Subiecte: 4

11 iulie 2010 la 17:13

Vlad stai linistit pt ca Leo stie bine limba romana in viata de zi cu zi dar asta este silul sau de a scrie pe net nu ai ce i face am incercat sai explicam si noi...:)

Anca-Maria Moisa

Trimite mesaj
Posturi: 57
Subiecte: 1

11 iulie 2010 la 20:34

Cata ostilitate din partea lui Leo, dar fara sens (in ceea ce priveste exprimarea, cat si nervii inutili pe care ii are:-s)
Cel mai bine vom trai si vom vedea... si judecam dupa ;;)
All the best si sa vina Rooks'n Roots-ul

ultima modificare: 11 iulie 2010 la 20:35

Leonardo-Adrian Curca

Trimite mesaj

12 iulie 2010 la 09:26

DEci,Domnul vladxc,pentru informatia ta personala,eu stiu foarte bine sa scriu romana.Dar da-mi tu un motiv intemeiat pentru care sa scriu corect de fiecare data aici!
CHiar te rog ! si pe langa asta mai citeste si alte posturi si vei observa aceleasi greseli!sindromul mesenger.Dar cred ca ti-am demonstrat foarte bine ca stiu sa sc,riu corect Romana.Si pana la urma ce legatura are commentul tau?
Asteptam o replica la ce am scris eu,dar asa, sunt dezamagit-_+
si pentru commetul in legatura cu furia mea,asa zis "inutila" ti-as spune ca se vede ca nu ai prea fost pe la concursuri!
in momnetul in care tu vezi cu ochii tai, ce am vazut eu, atunci poti sa zici ca ,nemultumirile mele sunt nefondate.
si credema ca se simt aici pe site anumite persoane si ma astept la vre-o tiganie in timpul apropiatelor concursuri de la ei. -_+

NU VORBI,DACA NU STI!
daca eram bulangiu si nervos ,cu adevarat, iti dedicam melodia celor de la BUG mafia-n-ai fost acolo!-_=

Garage Racing

Trimite mesaj

12 iulie 2010 la 10:49

Teaser Roadgap "Troy Lee Designs"

Va rog lasati cearta pentru alte topicuri de pe forum!

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes