Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Trelock
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Concursuri DH in Romani 2010

Varga Zsolt

Trimite mesaj
Posturi: 8
Subiecte: 1

6 martie 2010 la 16:48

Concursuri DH in Romani 2010: ??

Teodor Sivu

Trimite mesaj
Posturi: 424
Subiecte: 18

6 martie 2010 la 16:56

vrei sa participi cu acel minunat bike la vreun concurs de dh?avem,si de-astea,da iti trebuie bike calumea ;)

Raqu

Trimite mesaj
Posturi: 209
Subiecte: 2

6 martie 2010 la 16:59

Poti sa te dai cu orice bike care nu iti pune viata in pericol

Constantin M (nimeni)

Trimite mesaj
Posturi: 605
Subiecte: 7

6 martie 2010 la 16:59

Nu ştiu concursuri de downhill ?n rom?ni dar sigur vor fi ?n unguri; tu eşti primu'!

Varga Zsolt

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 17:04

Bikeul meu acum e mai deincredere :) si nu numai bikeul conteaza ...

Dan Gabriel (whitebiker)

Trimite mesaj
Posturi: 657
Subiecte: 23

6 martie 2010 la 17:11

Cum a spus si zsoltidh nu conteaza bikeul , ci cum te dai , si sa fi si un pic nebun .
Tin minte ca acum ceva timp , 1-2 luni zicea cineva ca a vazut pe unu cu un bike de xc coborand pe un traseu de DH , si nu cobora la mana cu el sau incet, ci se dadea cu mare incredere, deci cu orice bike poti face ceva , dar intr-o anumita masura. Cat despre concursuri , nu stiu cu ce te pot ajuta.

Varga Zsolt

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 17:12

Lasam pe bikeul... pe mine intereseaza concursuri

Teodor Sivu

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 17:16

http://www.youtube.com/watch?v=7A8W3iNuxSU uite aici.baieti de aici sunt bestiali.

Varga Zsolt

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 17:25

bestiali? :))) asta se numeste xc ma....ai gura mare pt ca ai bicicleta full suspension

AlExAnDrA

Trimite mesaj
Posturi: 18
Subiecte: 2

6 martie 2010 la 17:42

este la 25 km de Arad un concurs de DH....la Siria,in data de 1 Mai este concurs de DH...ii bun pt cei mai putini avansati:)

darius bogdan

Trimite mesaj
Posturi: 64

6 martie 2010 la 17:45

inca nu se pot stii date sigure despre concursuri, ca nu se stie daca se mai pot tine unele concursuri si sunt multe alte probleme de rezolvat pana la fixarea datei;)

Teodor Sivu

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 17:49

zsoltidh: bestiali? :))) asta se numeste xc ma....ai gura mare pt ca ai bicicleta full suspension

uau...mi-ai zis ca am full suspension ce tare ar fi sa am eu un full....

Varga Zsolt

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 17:52

atunci scuza ma

Tunoik wrc

Trimite mesaj
Posturi: 101

6 martie 2010 la 17:59

concursuri la vara... asa ca mai ai si tu rabdare pana atunci si o sa afli mai multe...pana atunci dai pedala si antreneazate ;))

ultima modificare: 6 martie 2010 la 18:00

Gabi Grav

Trimite mesaj
Posturi: 91

6 martie 2010 la 19:05

Nu uitati sa mergeti la sala si sa faceti cross country! si sa va culcati in fiecare seara la 10!!! (asta e reteta succesului)

Eduard Stan

Trimite mesaj
Posturi: 210

6 martie 2010 la 19:22

Sunt sigur ca nu e anuntat nici un concurs de downhill,inca,oricum concursurile nu sunt anuntate cu 3luni inainte ci cu maxim 2-3 saptamani
In loc sa ne intrebi de concursuri,mai bine ti-ai face griji sa schimbi bikeul ala de xc,asta daca ai de gand sa particpi la un concurs de DH si sa nu te faci de ras.Asta nu e o jignire,e o avertizare.Daca ai hardtail,si iti place downhill trebuie sa ai grija sa fie un bike cu cadrul scurt si usor de manevrat,cum am eu sau membrul fillip de exemplu.Oricum sa revenim la subiect,nu o sa fie nici un concurs in cel putin 2saptamani daca,continua sa ploua si sa fie lapovita asa cum a fost ieri si azi;)
Sper ca te-am lamurit!
Cheers!

ultima modificare: 6 martie 2010 la 19:24

Gabi Grav

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 19:28

flarry mama, ai cam dat-o cu mucii in fasola!

Eduard Stan

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 19:36

Mai degrab tu ai dat-o in bara gabi,cum dreaq sa faci xc in sala ce plm n-am mai auzit o prostie mai mare.

Patru, Patru; Patru, Sapte!

Trimite mesaj
Posturi: 244
Subiecte: 5

6 martie 2010 la 19:42

Flarry: Mai degrab tu ai dat-o in bara gabi,cum dreaq sa faci xc in sala ce plm n-am mai auzit o prostie mai mare.
You don't get the point, do you?

Andrei Radoi

Trimite mesaj
Posturi: 733
Subiecte: 15

6 martie 2010 la 19:44

Flarry: Sunt sigur ca nu e anuntat nici un concurs de downhill,inca,oricum concursurile nu sunt anuntate cu 3luni inainte ci cu maxim 2-3 saptamani
In loc sa ne intrebi de concursuri,mai bine ti-ai face griji sa schimbi bikeul ala de xc,asta daca ai de gand sa particpi la un concurs de DH si sa nu te faci de ras.Asta nu e o jignire,e o avertizare.Daca ai hardtail,si iti place downhill trebuie sa ai grija sa fie un bike cu cadrul scurt si usor de manevrat,cum am eu sau membrul fillip de exemplu.Oricum sa revenim la subiect,nu o sa fie nici un concurs in cel putin 2saptamani daca,continua sa ploua si sa fie lapovita asa cum a fost ieri si azi;)
Sper ca te-am lamurit!
Cheers!

dar ce cadru frumos ai tu acolo , tine bine la dh, sunt sigur!

Eduard Stan

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 19:45

N-am zis ca tine bine la downhill,am zis ca e usor de controloat

Eduard Stan

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 19:49

Mult mai usor de controlat ca o merida sub 40.Asta se face cu o merida din aia http://www.youtube.com/watch?v=NgkNDH20VoY nu ca nu poti faci si dh cu ea daarrr:(e vai de ea

Gabi Grav

Trimite mesaj

6 martie 2010 la 20:23

offff poti face antrenament cu bicicleta si in casa, pe trainer cu fac baietii de la mine din cartier;) sau poti face sala (trage la sala gen, nu saluta din spranceana doar din abdomen) la aia ma refeream amice;) iar cauti acul in carul cu fan? Cat despre agrumentele tale ieftine, scuteste-ma!

Fanatan Cristian

Trimite mesaj
Posturi: 23

6 martie 2010 la 20:31

Data sigura concurs la Baia Mare ( Mogosa ) data 30 iulie - 1 august
( date oficiale furnizate din partea Garage Racing )

Vanylla

Trimite mesaj
Posturi: 15
Subiecte: 3

6 martie 2010 la 20:53

Drop'n Roll Parang..undeva prin august :> Bafta

paca sergiu

Trimite mesaj
Posturi: 37

6 martie 2010 la 21:34

Ar fi super daca si restul organizatorilor de concursuri ar face cunoscuta data mai repede. Excelent ca baietzii din BM ne anunta asa din timp. Eu o sa-mi organizez "concediu" in functie de concursu' asta ... daca tot e primul anuntat si e anuntat asa sa avem si noi Ardelenii timp sa ne pregatim

Varga Zsolt

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 16:35

ok man ;)

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

8 martie 2010 la 17:18

Vanylla22: Drop'n Roll Parang..undeva prin august :> Bafta
Merci la fel

Gabi Grav

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 20:51

GO DOWN Postavaru every saturday and sunday. urcarea se face cand vrea mitica!

Casca

Trimite mesaj
Posturi: 161

8 martie 2010 la 20:56

drop'n'roll o sa fie in august prin 23 pe la sfarsitu luni:)
anu asta cat ii taza de participare? anu trecut o fost 50 euro

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes