Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Topeak
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Ajutor :| Cum sa scot ?

Alex..

Trimite mesaj
Posturi: 1
Subiecte: 1

9 septembrie 2010 la 22:04

Mi`am schimbat piesele dupa un bike pe altu si nu pot sa scot pedaua adika bratul cu foi
am am tras de ea p1m
aveti vreo idee?:)

ultima modificare: 11 septembrie 2010 la 13:04

Dan Gabriel (whitebiker)

Trimite mesaj
Posturi: 657
Subiecte: 23

9 septembrie 2010 la 22:10

wd-40 , incearca . sau ia un ciocan mai mare si dai ( dar o sa arate urat dupa lovituri :)) )

Victor Cristian Mitroi

Trimite mesaj
Posturi: 247
Subiecte: 29

9 septembrie 2010 la 22:16

Baiatule, din cate stiu eu nu se scoate asa un brat daca este intepenit! Du-te la un bikeshop, pentru ca bratul se scoate cu o presa!

Ride Safe!

robert costin

Trimite mesaj
Posturi: 93
Subiecte: 6

9 septembrie 2010 la 22:37

mie mi sa blocat bratul stang si dupa ce m`am chinuit o gramada sa il scot am aflat ce`a mai simpla metoda posibila fara sa te chinui de loc:)) mergi cu el fara surub tzopaie de ctv ori sau doar plimbate si o sa iasa imediat:))
bafta

ultima modificare: 9 septembrie 2010 la 22:38

Adolf Mark

Trimite mesaj
Posturi: 114
Subiecte: 7

9 septembrie 2010 la 22:49

Dudaroz: Baiatule, din cate stiu eu nu se scoate asa un brat daca este intepenit! Du-te la un bikeshop, pentru ca bratul se scoate cu o presa!

Ride Safe!

cel mai bine cum a zis si domul "Dudaroz" ar fi sa te duci la un bike shop si sa-i lasi pe baietii de acolo sa rezolve treaba . Daca nu ai asa ceva in jur dute intr-un skate park si acolo sigur vei gasi pe cineva sa te ajute sau in ultima instanta cu ciocanul :) >< Bafta.

Gabi Muscan

Trimite mesaj
Posturi: 246
Subiecte: 11

9 septembrie 2010 la 22:52

si la mine o functionat cu topaitu!am facut 2oo m si o iesit!sa nu pedalezi tare si sa uiti ca nu ai de fapt surub.spor,;)

Cosmin M (comy)

Trimite mesaj
Posturi: 134
Subiecte: 10

10 septembrie 2010 la 09:22

ma niebunule cum sa dai cu ciocanulk in foi ia o dalta /surubelita puneo cu varful la baza foilor si da cu ciocanul in dalta

Cosmin M (comy)

Trimite mesaj
Posturi: 134
Subiecte: 10

10 septembrie 2010 la 09:28

si nu fa treaba cu topaitul sar putea sa strici filetul de la monoblog mai mult ca sigur il strici

Liviu Burlacu

Trimite mesaj
Posturi: 49
Subiecte: 1

10 septembrie 2010 la 09:50

whitebiker: wd-40 , incearca . sau ia un ciocan mai mare si dai ( dar o sa arate urat dupa lovituri :)) )

ciocanu de cauciuc;)

Teodor Pricop

Trimite mesaj
Posturi: 52
Subiecte: 4

11 septembrie 2010 la 01:41

tine dalta pe axul pedalier in partea cu foile si da cu ciocanu pana cand sare axul prin cealalta parte. Asa nu strici nimic.

Dan Oancea

Trimite mesaj
Posturi: 265
Subiecte: 13

11 septembrie 2010 la 03:00

intrebare capcana: la un race face evo dh x-type cum scoti pedala stanga? :))

Bogdan.

Trimite mesaj
Posturi: 141
Subiecte: 4

12 septembrie 2010 la 10:33

Pedala sau bratul? Daca e pedala incearca sa o desfaci cu o cheie fixa sau franceza fixata pe marime. Daca te referi la brat, nu ai cum sa-l scoti decat cu presa, la orice angrenaj se foloseste presa. Sper sa ti-a folosit raspunsul. Bafta.

Stefan Iulian

Trimite mesaj
Posturi: 126
Subiecte: 2

13 septembrie 2010 la 18:36

cu ciocanu

Stefan Iulian

Trimite mesaj
Posturi: 126
Subiecte: 2

13 septembrie 2010 la 18:37

dute frate la bikeshop ii dai lu ala 20 lei si til scaote cu un extractor;) sau presa acelasi lucru e

alex alex

Trimite mesaj
Posturi: 58

13 septembrie 2010 la 20:45

eu am vrut sa schimb tot angrenajul pe o bicicleta veche si bratul stang l-am scos dar restul de angrenaj,partea cu foi, te rog sa ma crezi ca am incercat cu 2 leviere,batut cu cicanu,2leviere+batut cu ciocanu(cu inca un vecin) si n-am facut nimic...decat sa stramb una din foi in incercarea de al scoate...fiindca angrenajele sunt fixsate cu presa(cele care au filet..daia e filetul :))..)

eu m-as duce la un magazin de biciclete unde au presa ca sa il scoti..daca vrei sa scoti doar bratul stang poti sa-l scoti cu 2 leviere(s-ar putea sa-l strici) sau tzopai pe el(iarasi.. s-ar putea sa-l strici)

..deci presa e mai buna ;)

Dan Ungur

Trimite mesaj
Posturi: 159

13 septembrie 2010 la 21:06

Pedalierul se scoate NUMAI cu presa. Cu orice alta metoda risti sa strici ceva. Si da, e o idee buna sa dai cu niste wd-40 inainte si sa il lasi asa vreo 2-3 ore inainte sa il scoti. Daca nu stii cum se face, mergi la un bikeshop si uita-te la baieti, ca ii pacat sa strici angrenaju.

Asta-i scula in caz ca te intrebi...

http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=797

robert costin

Trimite mesaj
Posturi: 93

13 septembrie 2010 la 21:13

ultima modificare: 13 septembrie 2010 la 21:13

Andrei Roberto Oprisor

Trimite mesaj
Posturi: 353
Subiecte: 3

13 septembrie 2010 la 21:53

toasted: Pedalierul se scoate NUMAI cu presa. Cu orice alta metoda risti sa strici ceva. Si da, e o idee buna sa dai cu niste wd-40 inainte si sa il lasi asa vreo 2-3 ore inainte sa il scoti. Daca nu stii cum se face, mergi la un bikeshop si uita-te la baieti, ca ii pacat sa strici angrenaju.

Asta-i scula in caz ca te intrebi...

http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=797

Merge sigur cu cheia asta si mai merge si la monoblocurile pe howitzer nu numai la cele pe patrat sau ISIS cum spun ei

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes