Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Oneal
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

anvelope

mda

Trimite mesaj
Posturi: 136
Subiecte: 8

8 martie 2010 la 21:37

as vrea niste pareri de la cei care au aceasta combinatie de anvelope si cei care au nu neaparat anvelopele, cat si combinatia de marimi ....

fata: schwalbe crazy bob (2.10)
spate: maxxis mirracle (1.95)

precizez ca o sa ma du la street si poate putin parc.

multumesc anticipat pentru userii care vor da raspunsuri gandite....si care sa ma ajute:)

ultima modificare: 8 martie 2010 la 21:42

Alexandru Bas

Trimite mesaj
Posturi: 38
Subiecte: 1

8 martie 2010 la 21:42

Eu am Maxxis Miracle pe spate de 2-3 luni si nu s-a ros de loc. Mi se pare bun cauciucul pentru street. Singurul dezavantaj aluneca pe gresie si zapada. :)

Irsai Botond

Trimite mesaj
Posturi: 251
Subiecte: 17

8 martie 2010 la 21:42

Street iati un asm pe spate si fly ruben pe fata si esti home safe

mda

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 21:44

alexbmx4ever: Eu am Maxxis Miracle pe spate de 2-3 luni si nu s-a ros de loc. Mi se pare bun cauciucul pentru street. Singurul dezavantaj aluneca pe gresie si zapada. :)
nu cred ca o sa ma dau in hol, baie sau bucataraie asa ca nu ma deranjeaza daca aluneca pe gresie:))
cat despre zapada, nici atat :-j

mda

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 21:45

skullsplinter: Street iati un asm pe spate si fly ruben pe fata si esti home safeprbema este ca eu am deja 2x crazy bob de 2.10 si ma gandeam sa vand un din ele si sa imi iau mirracle de 1.95 ><

litere

Trimite mesaj
Posturi: 137
Subiecte: 23

8 martie 2010 la 21:53

daca nu ai inca miracle iti pe fata un schwalbe taple top..ar merge perfect

toma istvan

Trimite mesaj
Posturi: 75
Subiecte: 3

8 martie 2010 la 21:54

crazy bob e ft bun eu am avut si nam facut cici odata pana

ultima modificare: 10 martie 2010 la 18:02

raducu bogdan

Trimite mesaj
Posturi: 124
Subiecte: 4

8 martie 2010 la 21:54

maxxis miracle e foarte bun la street dar daca e putin uda o rampa sau ceva aluneca foarte repede iar la dirt nu are deloc aderenta

mda

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 22:05

dirt boy: daca nu ai inca miracle iti pe fata un schwalbe taple top..ar merge perfect

EXISTA TABLETOP PENTRU BMX? :-? eu nu am auzit de asa ceva:-?

¨˜”°º•™L!V!U™•º°”˜¨

Trimite mesaj
Posturi: 110

8 martie 2010 la 22:09

e buna combinatia;) abele cauciucuri merg bine se rod mai greu... dar problema este ca sunt destul de grele:-? poti incerca cu un Animal ASM pe spate;)(asta daca nu ai deja maxxisul), e bun pentru street se roade greu....

ultima modificare: 8 martie 2010 la 22:10

mda

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 22:50

L!V!U: e buna combinatia;) abele cauciucuri merg bine se rod mai greu... dar problema este ca sunt destul de grele:-? poti incerca cu un Animal ASM pe spate;)(asta daca nu ai deja maxxisul), e bun pentru street se roade greu....
si eu as vrea un asm, nu stii pe cineva din buc, care ar vrea un crazy bob la schimb pe un asm? ;;)

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

9 martie 2010 la 12:46

Frate, crazy bobu e greu al dracu.
Daca vrei pe spate de la maxxis ar merge un miracle sau un m-tread, ambele au aderenta buna in majoritatea cazurilor. Daca nu, strangi bani, vinzi boburile la set si iti iei aitken sau path.
Din gama fly la fel, sunt foarte bune cauciucurile. Am ramas placut surprins de callejera, chiar daca e de 2.0 :).

mateu Ungureanu

Trimite mesaj
Posturi: 88

9 martie 2010 la 18:04

pune crazy bob si pe fata si pe spate.....is suuper, am avut si eu crazy bob si iti zic ca is superfaine...mai ales felu in care scartie cand pui frana:));)

Matei Marcu

Trimite mesaj
Posturi: 267

9 martie 2010 la 18:08

...:~@ndrey~|::...: dirt boy: daca nu ai inca miracle iti pe fata un schwalbe taple top..ar merge perfect

exista chiar mai multe pt bmx din gama Schwalbe, google it!

Aliiin.

Trimite mesaj
Posturi: 129
Subiecte: 6

9 martie 2010 la 18:18

skullsplinter: Street iati un asm pe spate si fly ruben pe fata si esti home safe

Mi se pare greu ASM'ul.

Stoica Robert

Trimite mesaj
Posturi: 131

9 martie 2010 la 18:33

asm? org-asm?

SHARON

Trimite mesaj
Posturi: 165
Subiecte: 4

9 martie 2010 la 18:55

pushtiu92: asm? org-asm?
buna buna asta:))lasa crazyboburile pe fata spate si gata nuti trebuie mirracle

mda

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 18:57

cube_flying_jesus: ...:~@ndrey~|::...: dirt boy: daca nu ai inca miracle iti pe fata un schwalbe taple top..ar merge perfect

exista chiar mai multe pt bmx din gama Schwalbe, google it!

stiu ca exista mult mai multe dar nu cred ca exista tabletop de bmx ;)

ultima modificare: 9 martie 2010 la 18:58

ca hendea nu se mai da

Trimite mesaj
Posturi: 229

9 martie 2010 la 20:26

doar o parere:

cauciucul de fatza trebuie sa aiba aderentza mai buna decat cel de pe fatza si tot cauciucul de pe fatza e mai bine sa fie mai gros pentru mai mult control...

mirracle e bun pe spate dar pe fatza mie mi sa parut sinucidere curata:))+ca lam nenorocit in mai putin de juma de an

Maxxis M tread e foarte bun dar e si greu(800+gr)...iar Animal asm mi se pare fff bun(raportul greutate durabilitate perfect) la fel si cu Animal glh...

eu te sfatuiesc ca urmatoarele tale cauciucuri sa fie animal...si orice ar fi nu ti lua kevlare...parerea mea

bafta!

Cosmin Florin Craciun

Trimite mesaj
Posturi: 592
Subiecte: 12

9 martie 2010 la 20:38

Kenda krackpot de 2.25, 560 de grame
Chiar nu am idee cum e, nu ma pricep in ale BMX-ului. Daca i se pare cuiva ca merita 35 de lei nou, sa dea un semn si pot sa-i vand eu modelul asta.

toma istvan

Trimite mesaj
Posturi: 75

10 martie 2010 la 18:05

bob bob bob bob bob bob

Robert Cosma

Trimite mesaj
Posturi: 149
Subiecte: 10

10 martie 2010 la 22:27

Nu iti prea recomand Miracle :) am avut eu pe spate si din orice canta sau cv iese din janta, intra ff usor pe janta, si aluneca la park, dar daca ai spus ca te dai putin pa la park e ok. Dupa parerea mea nu iti lua miracle :)

=a=a=a=a

Trimite mesaj
Posturi: 151

10 martie 2010 la 22:35

ce oameni nu mai puneti crazy bob !! alea sunt cauciucuri pt.NICI ELE NU STIU PT CE SUNT :)).... sunt grele si de tot CAC*T'u

Andrei Radoi

Trimite mesaj
Posturi: 733
Subiecte: 15

10 martie 2010 la 22:58

Kido MTB: ce oameni nu mai puneti crazy bob !! alea sunt cauciucuri pt.NICI ELE NU STIU PT CE SUNT :)).... sunt grele si de tot CAC*T'u

un om pe gustu` meu. iati ceva calumea si usor. nu bob.

odyssey street path merg ok pe spate , nu am facut nici o pana cu el. pe fata iati ceva mai cu aderenta.

Dl Alexandru (Mielu)

Trimite mesaj
Posturi: 943

11 martie 2010 la 00:18

Bontrager Hank.....iti suna cunoscute......le recomand.......sunt super

ultima modificare: 11 martie 2010 la 00:20

=a=a=a=a

Trimite mesaj
Posturi: 151

11 martie 2010 la 09:44

meloo_cretzu: Bontrager Hank.....iti suna cunoscute......le recomand.......sunt super el se da pe bmx dupa cate am inteles .. si dupa cate stiu bontrager nu face piese de bmx

¨˜”°º•™L!V!U™•º°”˜¨

Trimite mesaj
Posturi: 110

11 martie 2010 la 10:12

matei_deva93: pune crazy bob si pe fata si pe spate.....is suuper, am avut si eu crazy bob si iti zic ca is superfaine...mai ales felu in care scartie cand pui frana:));)

una este sa ai pe street crazy bob si alta este sa ai pe bmx. Poate leai crezut usoare, deoarece te propulsa furca, dar la bmx is destul de grele deoarece nu are ce te propulsa:-?. Asa ca eu zic sa scapi de crazy bob;)

Anonim
Posturi: 2272
Subiecte: 274

11 martie 2010 la 11:07

Crazy Bob-urile sunt niste cauciucuri aiurea,grele si prostesti,pur si simplu nu merita.

Iti poti lua o pereche de Holy Rollere fata-spate de 1.95,sau daca vrei poti pune 2.10 pe fata si 1.95 pe spate,asta depinde de gusturile fiecaruia.

Bobster: Nu iti prea recomand Miracle :) am avut eu pe spate si din orice canta sau cv iese din janta, intra ff usor pe janta, si aluneca la park, dar daca ai spus ca te dai putin pa la park e ok. Dupa parerea mea nu iti lua miracle :)

Eu am Miracle pe fata si nu mi-a sarit niciodata de pe janta :-? si nu pot sa zic ca nu am dat tare in el.

bodoxbmx13: maxxis miracle e foarte bun la street dar daca e putin uda o rampa sau ceva aluneca foarte repede iar la dirt nu are deloc aderenta

Mie nu-mi aluneca deloc cand e ud pe jos; iar la dirt,mda,la mine se cam infige in pamant.Oricum asta nu e cauciuc de dirt,e doar de street si park.

hendea: mirracle e bun pe spate dar pe fatza mie mi sa parut sinucidere curata:))+ca lam nenorocit in mai putin de juma de an

Al meu nu s-a tocit deloc in juma de an si nici pana n-am facut deloc :-".Al meu are doar cateva mici gaurele doar la suprafata de la tepi/cioburi de sticla sau chestii de genul.

ultima modificare: 11 martie 2010 la 11:13

mda

Trimite mesaj

11 martie 2010 la 11:25

intradevar, crazy bobu e greu, dar, sincer, au o aderenta foart buna, chiar si daca e ud pe jos .... eu ma gandeam la un crazy bob de 2.10 pe fata si ceva de 1.95 pe spate, m-a intrebat un prieten, dacavreau sa dau la schimb un crazy bob, pe o kenda krackpot de 1.95, ce parere aveti de aceasta anvelopa?
eu m-am mai uitat pe forumuri si cei care o aveau, spuneau ca ori daca este fff ieftina are o aderenta nemaipomenita si nici nu se toceste chiar asa de usor, este adevarat?

-

Trimite mesaj
Posturi: 11

12 martie 2010 la 01:34

Iați niște: Maxxis Larsen TT, Maxxis Holy Roller, Schwalbe Table Top sau niște Schwalbe FAT FRANK.