Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Promax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

fit siv

Sondaj de opinie

pt ce e mai bun fit siv? (101 voturi)
  • street
  • dirt
  • parc
  • nimica
toma istvan

Trimite mesaj
Posturi: 75
Subiecte: 3

1 martie 2010 la 18:39

pt ce e mai bun fit siv?

Pascariu Alin (Toxicospart)

Trimite mesaj
Posturi: 481
Subiecte: 1

1 martie 2010 la 18:51

La street nu e buna pentru ca provoaca fisuri anale.
CE INTREBARE E ASTA?!

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

1 martie 2010 la 18:59

Toxicopat: La street nu e buna pentru ca provoaca fisuri anale.
CE INTREBARE E ASTA?!

=))

mda

Trimite mesaj
Posturi: 136
Subiecte: 8

1 martie 2010 la 19:25

cd ca ati crapa daca ati da un raspuns....
asa, deci: fit siv este bun la street si parc......nu prea are geometrie de dirt :-s

alceva nu stiu despre el ><

Trimite mesaj

1 martie 2010 la 19:29

...:~@ndrey~|::...: cd ca ati crapa daca ati da un raspuns....
asa, deci: fit siv este bun la street si parc......nu prea are geometrie de dirt :-s

Cu tot respectul si cu mana pe inima iti spun ca esti prost.
Cauta pe google fit shiv(nici macar nu s-a deranjat sa scrie corect) si vei vedea ce rahat iti scapa din gura.
Cate luni ai testat tu Fit Shiv la street si park?
Cata geometrie incape intr-o furca incat sa zici ca e de dirt?

alceva nu stiu despre el
Nu stii nimic despre el.

ultima modificare: 1 martie 2010 la 19:29

McLovin

Trimite mesaj
Posturi: 5

1 martie 2010 la 20:43

Baiete,abtine-te!

In primul rand nici nu stii cum se numeste,in al doilea rand iti permiti sa vorbesti despre ea(nu el)?

Trimite mesaj

1 martie 2010 la 20:47

McLovin: ...:~@ndrey~|::...: cd ca ati crapa daca ati da un raspuns....

Baiete,abtine-te!

In primul rand nici nu stii cum se numeste,in al doilea rand iti permiti sa vorbesti despre ea(nu el)?

Nu stiu de ce am impresia ca el credea ca Fit Siv e un cadru!:))

Savant de renume mondial

Trimite mesaj
Posturi: 250

1 martie 2010 la 20:51

Toxicopat: McLovin: ...:~@ndrey~|::...: cd ca ati crapa daca ati da un raspuns....

Baiete,abtine-te!

Nu stiu de ce am impresia ca el credea ca Fit Siv e un cadru!:))

super melodie aici in Portugalia se asculta manele la greu kiar si portughejilor le plac aceste mel nu le inteleg dar inceark sa le cante si sa danseze in stilul lor pe manele!!!!!!!!!!!

Andrei Todea

Trimite mesaj
Posturi: 2

1 martie 2010 la 20:55

fit pizda , este o rasa periculoasa de rechini care traiesc mancand acordeoane , dupa ce mananca acordeoane vin si o fut pe ma-ta , pentru ca sunt convins ca daca cautai pe site-ul lor gaseai pentru ce e facut , dar ai preferat sa scrii aici sa te bage cineva in seama si astfel sa compenseze lipsa de atentie din partea parintiilor tai . Sper sa mori jegosule .
Vroiam sa va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa-mi fac cont din nou , o sa va ajut cum pot eu mai bine .

ultima modificare: 1 martie 2010 la 20:56

Trimite mesaj

1 martie 2010 la 21:01

todea_50cent: fit pizda , este o rasa periculoasa de rechini care traiesc mancand acordeoane , dupa ce mananca acordeoane vin si o fut pe ma-ta , pentru ca sunt convins ca daca cautai pe site-ul lor gaseai pentru ce e facut , dar ai preferat sa scrii aici sa te bage cineva in seama si astfel sa compenseze lipsa de atentie din partea parintiilor tai . Sper sa mori jegosule .
Vroiam sa va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa-mi fac cont din nou , o sa va ajut cum pot eu mai bine .

Imi place de tine!:))

Ugrin Titus

Trimite mesaj
Posturi: 76
Subiecte: 2

1 martie 2010 la 21:04

todea_50cent: fit pizda , este o rasa periculoasa de rechini care traiesc mancand acordeoane , dupa ce mananca acordeoane vin si o fut pe ma-ta , pentru ca sunt convins ca daca cautai pe site-ul lor gaseai pentru ce e facut , dar ai preferat sa scrii aici sa te bage cineva in seama si astfel sa compenseze lipsa de atentie din partea parintiilor tai . Sper sa mori jegosule .

Esti mortal :))

Hibrida

Trimite mesaj
Posturi: 191
Subiecte: 3

1 martie 2010 la 21:26

=)) coaie vorba lui toxi mananci cacat cu polonicu.macr un sarci pe goagal daca dadeai gaseai ce dracu e aia .

Se vede ca ti'a suflat in gura Tecktonik:>

Matar Kassem Mario (Tecktonelnoua)

Trimite mesaj
Posturi: 1156
Subiecte: 48

1 martie 2010 la 21:46

nu iam suflat nimic:))ce vrei daca la atata la dus capu :-j

ultima modificare: 1 martie 2010 la 21:47

mda

Trimite mesaj
Posturi: 136

1 martie 2010 la 21:56

imi cer scuze ca am vorbit din greseala la masculin singular in loc de feminin, dar ca sa nu va crape capu` va zic de acum, ca am cautat pe net pe diferite forumuri, si am descoperit ca acestA furca nu are GEOMETRIE pentru dirt, eu i-am spus, ce am vazut acolo

asa ca pace voua inteligentilor....><

si nu va chinuiti sa imi mai "dati peste nas, cu cine stie ce replici" ca nu ma mai uit pe topic...

Alexandru Constantin

Trimite mesaj
Posturi: 73

3 martie 2010 la 12:41

Geometrie de dirt :)), ce inseamna pt tine la o furca geometria ? de dirt , de stree sau parc? :))

Pop Tudor Iulian (element)

Trimite mesaj
Posturi: 294
Subiecte: 4

3 martie 2010 la 13:24

...:~@ndrey~|::...:
imi cer scuze ca am vorbit din greseala la masculin singular in loc de feminin, dar ca sa nu va crape capu` va zic de acum, ca am cautat pe net pe diferite forumuri, si am descoperit ca acestA furca nu are GEOMETRIE pentru dirt, eu i-am spus, ce am vazut acolo

asa ca pace voua inteligentilor....><

si nu va chinuiti sa imi mai "dati peste nas, cu cine stie ce replici" ca nu ma mai uit pe topic...

no shit. si asa te uiti...
care e geometria unei furci de dirt, einstein?

Savant de renume mondial

Trimite mesaj
Posturi: 250

3 martie 2010 la 13:28

are i treaba ta muisto macar merita ca astai musulman si se insoare de patru ori si de fapt la o femeie i trebuie iubire nu bani sa sti pentru ca eu nu zic ca nu tin la iel tin dar nu vreau sa tin mult pentru ca mai tarziu o sa isi bata joc de mine cum fac iei cu toate romancele le duce inpakistan si le pune ca sluji si ei se insoara mai departe macar as incerca sa vin in romania dar nu pot pentru ca il iubesc

Victor Holotescu

Trimite mesaj
Posturi: 374
Subiecte: 21

3 martie 2010 la 15:02

ba, de ce va dati destept, furca poate are geomentrie de street, adik unu din picioarele alea e mai deplasat intro parte, sau furca e indoita, chestii deastea,
eu dupa geometrie cred ca e de flatland

Seba

Trimite mesaj
Posturi: 67
Subiecte: 2

5 martie 2010 la 00:13

Fit shiv e facuta sa arate mai bine bitza cand te dai cu pantaloni slim! In rest, are geometrie mixta, adica fr/dh/street si are garantie pa viata! Vai de voi ce va dati cu parerea in halul astaaaaa! A! atat stiu si eu despre furca :((, pwp toxi! XOXOXOX

Alexandru Constantin

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 09:48

CrapLord: Fit shiv e facuta sa arate mai bine bitza cand te dai cu pantaloni slim! In rest, are geometrie mixta, adica fr/dh/street si are garantie pa viata! Vai de voi ce va dati cu parerea in halul astaaaaa! A! atat stiu si eu despre furca :((, pwp toxi! XOXOXOX

fr si DH nu?:)) am auzit si eu asta :)). Craplord ;;)

Alexandru Constantin

Trimite mesaj

5 martie 2010 la 09:48

vick9bsk: ba, de ce va dati destept, furca poate are geomentrie de street, adik unu din picioarele alea e mai deplasat intro parte, sau furca e indoita, chestii deastea,
eu dupa geometrie cred ca e de flatland

Cred ca ce ai spus ai zis la misto,nu ?:))

stickerrs

Trimite mesaj
Posturi: 150

5 martie 2010 la 10:02

Omu' asta e genial
"sper sa mori jegosule" moama cum a sunat 8->

Constantin M (nimeni)

Trimite mesaj
Posturi: 605
Subiecte: 7

5 martie 2010 la 15:23

Sondaj de opinie: pt ce e mai bun fit siv?

Are geometrie pentru ?ntors clătite ?n tigaie dar se poate folosi şi la ?ntins rufe pe s?rmă..

The best siv!

Victor Holotescu

Trimite mesaj
Posturi: 374
Subiecte: 21

5 martie 2010 la 15:40

rabbit, adik cum sa glumesc, iti bati joc de parerea mea de aur ?:))

PS:normal =))

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

6 martie 2010 la 07:36

Ce pot sa zic, Fit Shiv nu e o furca premium all-around..trebuie folosita doar la XC si mancat castraveti . Iti recomand Kero, e o furca pentru toate stilurile de dat [de la dirt la capu' de perete], dar trebuie intretinuta ca lumea!
Sfaturi utile:

1. Fa'i service'ul la fiecare eclipsa de inteligenta din casa ta, o sa aiba cursa mai mare.

2. Pune ulei de motor pe dropouturi, o sa te simti ca pe Hayabusa.

3. Spala'te pe maini dupa fiecare laba.

4. Ai grija sa nu o fisurezi, hartia nu se sudeaza :).

stefan mutu (peeketus)

Trimite mesaj
Posturi: 536
Subiecte: 11

6 martie 2010 la 08:47

tot_mircea e baza :))

ca hendea nu se mai da

Trimite mesaj
Posturi: 229

6 martie 2010 la 13:13

hai lume sa va vand io o furca MacNeil Blazer ca e mai tare ca Shiv u si daca vorbesti frumos cu ea face si cafea:>

btw...STAY FIT...EAT SHIT....si este unu in bucuresti care a bagat fit shiv la smith grind si deastea si a facuto scobitori in scurt timp asa ca ganditi va de 2 ori inainte sa luati fit shiv:)))

bafta!

Lucan Dennis Georgian

Trimite mesaj
Posturi: 167
Subiecte: 9

6 martie 2010 la 13:39

merge cel mai bine la XC

David Matyas-Metz

Trimite mesaj
Posturi: 179
Subiecte: 9

6 martie 2010 la 14:48

edwin de la rosa are fit shiv, deci si la street ar trebui sa mearga:)

Sparky

Trimite mesaj
Posturi: 188
Subiecte: 5

6 martie 2010 la 15:38

pentru toti cei care ati spus ca the shiv e buna la street explicati si mie :)) (asta numai daca ati apucat sa vedeti un shiv vre-odata..chiar si la 50 de metrii distanta) cum pui peg? Asta fiind o chestie legata de street/park :)). Sa va vad desteptilor