Vopsire-un sfat?:)
|
multe chestii interesante , numere multe .. Posturi: 92 Subiecte: 2 |
29 august 2010 la 18:34 Hoper.Bmx: Salut,nu sunt chiar incepator in ale vopsitului in sensul ca stiu pasii care trb urmati si ce anume trb facut pt ca am vopsit vreo 2-3 cadre,jenti etc.Dilema este urmatoarea:Unde as putea gasi un lac calumea sa tina??Tot iese foarte frumos dar dupa un timp de la "fracare" vopseaua se mai duce pe alocuri.Am vopsit si cu dupli-color(cea mai scumpa),tot am luat de la ei si lacul lasa mult de dorit,Ce spuneti ca ar trebui sa cumpar?Ce fel de lac?Multumesc anticipat!
|
| Citeaza |
|
Mihalcea Claudiu Posturi: 8 |
30 august 2010 la 12:37 NU am avut timp sa citesc toate comenturile dar trebuie sa vezi pe ce baza este facuta vopseaua cu care vrei sa dai si daca e pe baza de apa trebuie sa dai lacul dupa 4 5 ore iar daca e pe baza de diluant 20 30 de minute iar daca e din aia ecologica 8 ore. Si daca respecti timpi acestia nu se mai ia vopseaua si nu se crapa si lacul poti sa il dai in 2-3 manuri(vb. lui Ilie Morohai).
|
| Citeaza |
|
albert cojan Posturi: 11 |
30 august 2010 la 13:44 ba nici si eo nu sunt cine stie ce destept dar spraiurile nu au in componenta lac?????:-/ |
| Citeaza |
|
Cosmin Muresan Posturi: 14 |
30 august 2010 la 15:05 sunt si cu lac si fara lac, in ultimul caz lacul se da separat.
|
| Citeaza |
|
crys alex Posturi: 13 Subiecte: 3 |
30 august 2010 la 15:35 chiar inaainte sa vopsesti freaca bine bine cadrul cu o carpa bagata in diluand si dupaia lasi umpic la uscat ;)
|
| Citeaza |
|
Apostol.M.Alexandru Posturi: 338 Subiecte: 30 |
30 august 2010 la 23:31 App.Cei care aveti cunostinte in ale vopsitului,cine stie o solutie/substanta pentru a da vopseaua jos de pe cadru de aluminiu.Am vazut la discovery,la o emisiune despre reconditionarea vopselii avioanelor,in care se folosea o solutie pentru dizolvarea vopselii de pe fuzelaj.Stie cineva despre ce vorbesc? |
| Citeaza |