Vopsire-un sfat?:)
|
Tudorescu Alex Posturi: 217 Subiecte: 11 |
21 iulie 2010 la 13:36 Salut,nu sunt chiar incepator in ale vopsitului in sensul ca stiu pasii care trb urmati si ce anume trb facut pt ca am vopsit vreo 2-3 cadre,jenti etc.Dilema este urmatoarea:Unde as putea gasi un lac calumea sa tina??Tot iese foarte frumos dar dupa un timp de la "fracare" vopseaua se mai duce pe alocuri.Am vopsit si cu dupli-color(cea mai scumpa),tot am luat de la ei si lacul lasa mult de dorit,Ce spuneti ca ar trebui sa cumpar?Ce fel de lac?Multumesc anticipat!
|
| Citeaza |
|
Bogdan Perghel Posturi: 315 Subiecte: 9 |
21 iulie 2010 la 13:58 ori dai multe multe multe multe straturi de lac ori vopsesti electrostatic! |
| Citeaza |
|
Stefan Olteanu Posturi: 103 Subiecte: 2 |
21 iulie 2010 la 14:08 poti sa intrebi pe la un atelier de vopsitorie, care ar fi cel mai bun lac....
|
| Citeaza |
|
Cosmin M (comy) Posturi: 134 Subiecte: 10 |
21 iulie 2010 la 16:15 sigur dai cu smirghel inainte si dai si cu grund? |
| Citeaza |
|
Radu-Teodor Stoian Posturi: 791 Subiecte: 23 |
21 iulie 2010 la 18:38 sprayurile in general chiar si duplicolor sunt vopsele pt retush.. nu tin in timp pe suprafete mari. se usca rapid adica sunt pe baza de rasini sintetice cu uscare rapida..
|
| Citeaza |
|
21 iulie 2010 la 18:47 comy: sigur dai cu smirghel inainte si dai si cu grund? |
| Citeaza |
|
stefan mutu (peeketus) Posturi: 536 Subiecte: 11 |
21 iulie 2010 la 22:21 Hoper.Bmx: comy: sigur dai cu smirghel inainte si dai si cu grund? |
| Citeaza |
|
Cristian Cucuiet Posturi: 183 |
21 iulie 2010 la 22:33 tre sa smirgaluiesti si pe grund si pe vopsea sa prinda ultimul strat, altfel se cojeste la lovituri; o granulatie fina.
|
| Citeaza |
|
PaPy Posturi: 16 Subiecte: 8 |
21 iulie 2010 la 23:30 ar fii o idee vopsirea electrostatica dar nus in ce conditii o poti face, iar alta o poti vopsi la pistol/compresor cu un lac mai gros in cateva straturi si revenit odata la ceva vreme.Spor la dat! |
| Citeaza |
|
ca hendea nu se mai da Posturi: 229 Subiecte: 1 |
22 iulie 2010 la 01:36 ori vopsire electrostatica ori in camp electromagnetic....ori dai lac acolo straturi multe |
| Citeaza |
|
Ionut Nex Posturi: 66 Subiecte: 6 |
22 iulie 2010 la 10:48 Daca ai posibilitatea sa vopsesti electrostatic , nici sa nu stai pe ganduri ,dar daca nu poti asa ...mai este si varianta clasica la spray
|
| Citeaza |
|
Macovei Stefan Posturi: 16 Subiecte: 1 |
23 iulie 2010 la 12:52 daca vrei sa vopsesti cu sprayul ai mare grija la distanta, sa nu ti se scurga vopseaua. si inca ceva...te sfatuiesc sa dai cu smirghel fin din start, pentru a nu ramane urme pe cadru(dureaza mai mult, dar macar nu risti). |
| Citeaza |
|
Bogdan Nistor Posturi: 58 Subiecte: 9 |
23 iulie 2010 la 19:31 Cromeaza-l la Cugir! |
| Citeaza |
|
Bogdan Nistor Posturi: 58 Subiecte: 9 |
23 iulie 2010 la 19:32 hendea: ori vopsire electrostatica ori in camp electromagnetic....ori dai lac acolo straturi multe
|
| Citeaza |
|
Cristi Gavrila Posturi: 350 Subiecte: 18 |
23 iulie 2010 la 21:59 Salut, ca sa nu portnesc alt topic, am o janta cromata de pe care a inceput cromul sa se umfle si sa sara. Cum ar trebui sa procedez ca sa o vopsesc si sa tina cat de cat vopseaua (stiu ca pe crom nu prinde bine). Ma gandea sa dau cu peria de sarma bagata in bormasina ca sa inlatur cromul si dupa sa vopsesc, credeti ca o sa mearga? |
| Citeaza |
|
23 iulie 2010 la 22:49 Janta mea de spate a fost tot crmo si sa facut la fel...eu am procedat in felul urmator..am luat un shmirglu p80(aspru) si am dat pe janta prima data unde prinde frana..sa dus tot..ok..acolo unde e sarit cromul am luat un spaclu si lam rascait tot dupa care am dat cu smirglu pana sa facut fin(p80).Dupa am luat un smirglu p400(foarte fin) cu apa..si am dat pt retus inca o data peste tot(smirglu+apa=mai fin) si dupa am inceput vopsirea:)...o sa iasa fain..preferabil dupa ultimul strat de lac laso 1 zi la uscat..;).Succes! |
| Citeaza |
|
Cristi Gavrila Posturi: 350 Subiecte: 18 |
23 iulie 2010 la 23:01 Aveai janta data jos sau era spitata? Sper sa reusesc sa o curat si printre spite:) a durat mult?;)) |
| Citeaza |
|
24 iulie 2010 la 13:50 Despitzata...nu te chinui asa.. |
| Citeaza |
|
Constantin Stefan-Rares Posturi: 10 Subiecte: 2 |
24 iulie 2010 la 17:01 scoti vopseaua cu decapant il smirgeluiesti cu smirghel fin ii dai un strat de vopsea alba mata la spray sau gri deschis ceva Montana apoi dai cu sprayu in 2 straturi montana de care culoare vrei lasi sa se usuce apoi dai cu lac sub forma de spray il lasi sa se usuce si ii pui un sticker pe headtube :) eu asa am facut cu al meu |
| Citeaza |
|
29 iulie 2010 la 22:11 ca sa nu fac topic nou , are cineva idee cum ce sa imi vopsesc cauciucurile lateral alb ? am incercat vopsea la cutie , dar nu se usuca , doar atunci cand se prinde praful si se inegresc . multumesc ! |
| Citeaza |
|
Bogdan (N) Posturi: 287 Subiecte: 9 |
30 iulie 2010 la 15:34 Peeketus: ca sa nu fac topic nou , are cineva idee cum ce sa imi vopsesc cauciucurile lateral alb ? am incercat vopsea la cutie , dar nu se usuca , doar atunci cand se prinde praful si se inegresc . multumesc !
|
| Citeaza |
|
30 iulie 2010 la 22:17 Ogaru: Peeketus: ca sa nu fac topic nou , are cineva idee cum ce sa imi vopsesc cauciucurile lateral alb ? am incercat vopsea la cutie , dar nu se usuca , doar atunci cand se prinde praful si se inegresc . multumesc !
|
| Citeaza |
|
M. Cristian Posturi: 101 Subiecte: 7 |
1 august 2010 la 08:49 Hoper.Bmx: Salut,nu sunt chiar incepator in ale vopsitului in sensul ca stiu pasii care trb urmati si ce anume trb facut pt ca am vopsit vreo 2-3 cadre,jenti etc.Dilema este urmatoarea:Unde as putea gasi un lac calumea sa tina??Tot iese foarte frumos dar dupa un timp de la "fracare" vopseaua se mai duce pe alocuri.Am vopsit si cu dupli-color(cea mai scumpa),tot am luat de la ei si lacul lasa mult de dorit,Ce spuneti ca ar trebui sa cumpar?Ce fel de lac?Multumesc anticipat!
|
| Citeaza |
|
David Matyas-Metz Posturi: 179 Subiecte: 9 |
1 august 2010 la 10:57 Hoper.Bmx: Salut,nu sunt chiar incepator in ale vopsitului in sensul ca stiu pasii care trb urmati si ce anume trb facut pt ca am vopsit vreo 2-3 cadre,jenti etc.Dilema este urmatoarea:Unde as putea gasi un lac calumea sa tina??Tot iese foarte frumos dar dupa un timp de la "fracare" vopseaua se mai duce pe alocuri.Am vopsit si cu dupli-color(cea mai scumpa),tot am luat de la ei si lacul lasa mult de dorit,Ce spuneti ca ar trebui sa cumpar?Ce fel de lac?Multumesc anticipat!
|
| Citeaza |
|
Vlad (Airwave) Stefanescu Posturi: 180 Subiecte: 13 |
24 august 2010 la 13:15 as vrea sa va intreb ce mai trebuie sa fac? acum cadrul meu e smirgheluit si dat cu grund spray,iar maine il voi da cu vopsea dupli color galben fluorescent.e necesar sa mai dau cu lac dupa vopsea? |
| Citeaza |
|
Andrei Roberto Oprisor Posturi: 353 Subiecte: 3 |
24 august 2010 la 13:20 da |
| Citeaza |
|
Mihai Phetcu Posturi: 101 Subiecte: 5 |
24 august 2010 la 13:30 nu am stat sa mai citesc ce au zis ceilalti, insa incearca cu spray de graff BELTON, e 18 lei la shop`ul din targoviste Turn Bike. nu trebuie sa mai dai cu lac dupa, deoarece vopseaua este foarte densa. |
| Citeaza |
|
Vlad (Airwave) Stefanescu Posturi: 180 Subiecte: 13 |
24 august 2010 la 13:53 deci acum am cadru doar cu grund,e necesar sa ii scot impuritatile,dandu-l nu niste diluant?sau dau cu vopsea direct peste grund? |
| Citeaza |
|
ocsi ocsi Posturi: 8 |
24 august 2010 la 21:27 sal prima data ar trebui sa dai jos culoarea cu cromofag dupa acea sa pui grund si dupa acea vopsesti cu spreiu si la urma dai cu lac uitate la mine la profil si eu asa am facut cadrul |
| Citeaza |
|
Teodorescu Genutu Posturi: 107 Subiecte: 10 |
24 august 2010 la 22:04 animal tom white b-) |
| Citeaza |

indepartezi praful urmat dupa smirgheluire ?nu inteleg dc nu ar merge bn