Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Truvativ
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Brate Angrenaj

Andrei Radoi

Trimite mesaj
Posturi: 733
Subiecte: 15

7 martie 2010 la 21:47

Am un brat de 175 si unul de 170. Este ok daca ma dau asa sau trebuie sa fie neaparat egale?

Daca tot intreb aici , poate are cineva un brat pe patrat de 170 ( preferabil shimano alivio dar merge orice ) din Bucuresti .. sa imi dea un mesaj privat daca il vinde.

Este ok angrenajul shimano alivio la dirt? nu ma dau foarte bine si nici nu sunt greu.

Andrei Radoi

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 21:52

Ahm si inca ceva , mi-au ramas 2 foii de la angrenaj de care nu am nevoie. Una de 22t si alta de 42t. Daca are cineva nevoie de vreuna din ele si este din Bucuresti sa imi dea mesaj si il ajut cu cea mai mare placere.

Baterie Palos.

Trimite mesaj
Posturi: 104

7 martie 2010 la 22:16

dirtbike: Am un brat de 175 si unul de 170. Este ok daca ma dau asa sau trebuie sa fie neaparat egale?

Daca tot intreb aici , poate are cineva un brat pe patrat de 170 ( preferabil shimano alivio dar merge orice ) din Bucuresti .. sa imi dea un mesaj privat daca il vinde.

Este ok angrenajul shimano alivio la dirt? nu ma dau foarte bine si nici nu sunt greu.

Stai putin ca userii sunt ocupati sa posteze despre finger-cacaturi.

Marius Hiru

Trimite mesaj
Posturi: 148
Subiecte: 8

7 martie 2010 la 22:18

Nu are nimic , dar o sa te deranjeze la mers .

Savant de renume mondial

Trimite mesaj
Posturi: 250

7 martie 2010 la 22:23

Metal: dirtbike: Am un brat de 175 si unul de 170. Este ok daca ma dau asa sau trebuie sa fie neaparat egale?

In caz ca nu m-am certat cu tine niciodata m-a amuzant foarte tare reply-ul tau :))
In caz ca ne-am certat esti gay si te urasc

Marius Hiru

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 22:34

tot_mircea: Metal: dirtbike: Am un brat de 175 si unul de 170. Este ok daca ma dau asa sau trebuie sa fie neaparat egale?

In caz ca nu m-am certat cu tine niciodata m-a amuzant foarte tare reply-ul tau :))
In caz ca ne-am certat esti gay si te urasc

Hai ca inteleg ca pe langa raspuns la subiect mai faci si o gluma , dar prima data ajuta-l pe cel ce iti cere sfatul .

Irsai Botond

Trimite mesaj
Posturi: 251
Subiecte: 17

7 martie 2010 la 23:18

ba da greu ii sa iesi afara si sa testezi ?

Marius Hiru

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 23:20

skullsplinter: ba da greu ii sa iesi afara si sa testezi ?
Pe frigul asta ce nu e greu ? :)) Eu nu as iesi

Ciobanu Madalin

Trimite mesaj
Posturi: 91
Subiecte: 3

7 martie 2010 la 23:27

Parerea mea ar fi sa fie egale..:)

Stefan Coca

Trimite mesaj
Posturi: 147
Subiecte: 9

7 martie 2010 la 23:35

Foarte tare!

Normal ca trebuie sa fie egale! (duhh)
Sunt unele lucruri (minore) care ma fac sa imi pun intrebarea: "Chiar nu va duce mintea?"

mda

Trimite mesaj
Posturi: 136

7 martie 2010 la 23:43

nu este nici o problema dar cand vei trece pe un bike, cu bratele egale, te vei simti aiurea, asta ti-o spun din propria experienta ;)

Stefan Coca

Trimite mesaj
Posturi: 147
Subiecte: 9

7 martie 2010 la 23:52

Cum sa ma exprim eu ca sa nu ma intelegeti gresit. Treaba asta e "functionala", dar "estetic si mecanic" e o prostie.
Luati-o logic!

Pay attention to your set-up!

ultima modificare: 7 martie 2010 la 23:53

Andrei Radoi

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 00:42

Problema sta asa: Eu am un angrenaj shimano alivio dupa cum bine stiti pe patrat. Cadrul pe care il voi avea , nu are monobloc si deci trebuie sa ma hotaresc daca imi pun acest angrenaj alivio sau imi montez alt monobloc. Sa pun un monobloc pe patrat sa realizez ca angrenajul meu se simte aiurea datorita bratelor si sa treabuiasca sa il schimb este o risipa de bani si de timp. De aceea intreb aici , pe forum , daca bratele sunt diferite 175 si respectiv 170 se simte considerabil sau nu? Atata vreau sa stiu. Apreciez raspunsurile.

Mai spun odata , nu am mtb ca sa pot iesi afara sa vad cum se simt bratele , sper ca acum am fost mai explicit.

Bogdan (marmota) Zaharia

Trimite mesaj
Posturi: 203

8 martie 2010 la 00:45

shimano alivio este un angrenaj entry level, trekking ... personal nu l-as recomanda nici pt xc (aliajul este foarte moale si flexeaza din cale afara de mult). cat despre partea cu un brat mai lung si altul mai scurt ... tehnic merge ... practic nu ...

ultima modificare: 8 martie 2010 la 00:47

adrian anca

Trimite mesaj
Posturi: 140
Subiecte: 3

8 martie 2010 la 00:53

Ma daca nu sunt egale ii grav, ai putea totusi sa le pui indreptate in aceeasi directzie nu opus sa dai cu ambele picioare deodata din pedale. Ar fii chiar tru b-)
Acuma sincer.. daca tu mergi cu un un picior intr-un papuc si cu celalalt descultz e la fel? E exact acelasi lucru.. diferentza de 5 , 10mm. Si daca bratzul tau sau axul pedalei are o deviatie de cativa mm si nu merge circular ai impresia ca ceva nu e ok si e o senzatie neplacuta !

Andrei Radoi

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 01:02

Ok deci am inteles , nu merge cu un brat mai mare si altul mai mic. Atunci se merita sa caut un brat egal sau nu are rost pentru ca angrenajul e praf si mai bine il schimb pentru un hussefelt cu howitzer?

Constantin M (nimeni)

Trimite mesaj
Posturi: 605
Subiecte: 7

8 martie 2010 la 01:21

Pentru a evita multe dureri de cap şi lipsa de bani ?n buzunare pentru ca ?i dai pe improvizaţii ?ţi recomand să schimbi angrenajul. Pe ce cadru vrei să-l montezi?

Andrei Radoi

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 01:25

nimeni: Pentru a evita multe dureri de cap şi lipsa de bani ?n buzunare pentru ca ?i dai pe improvizaţii ?ţi recomand să schimbi angrenajul. Pe ce cadru vrei să-l montezi?

Nu ii dau pe improvizatii dar stii vorba aia , anul asta scot maxim din toate combinatiile .. ei bine vreau sa scot maxim din orice piesa :)) Il voi monta pe un Suburban.

Bogdan (marmota) Zaharia

Trimite mesaj
Posturi: 203

8 martie 2010 la 02:02

hussfelt-ul e super ok ..... desi il folosesc de putin timp, pana acum sunt placut impresionat. sa cauti modelul nou cu pin in dreptul insertiei pe interior ..... altfel risti sa distrugi bratul cand scoti pedala (am vazut multe cazuri in care insertia s-a desurubat cu tot cu pedala) .... sau daca ai 100 lei in plus, holzfeller

Albu Stefan

Trimite mesaj
Posturi: 112
Subiecte: 26

8 martie 2010 la 07:59

si husefeletu tot asa are bratele 170 cu 175

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

8 martie 2010 la 11:01

o sa mergi pe bicicleta cum merge un pinguin..daca nu sunt bratele egale..o sa iti dai cu genunchii in fata ;))

ultima modificare: 8 martie 2010 la 11:01

Leonardo-Adrian Curca

Trimite mesaj
Posturi: 77
Subiecte: 2

8 martie 2010 la 13:29

este bun angrenajul da se conizeaza ft repede de accea eu iti recoand ceva pe poverspline sau isis la alegerea ta ;)

Teodor Sivu

Trimite mesaj
Posturi: 424
Subiecte: 18

8 martie 2010 la 14:06

Banuiesc,ca ele au fost facute egale nu intamplator,ci cu un scop anume,deci cred ca este o problema mare daca mergi cu un brat mai scurt si cu unul mai lung.

Dude

Trimite mesaj
Posturi: 90
Subiecte: 2

8 martie 2010 la 14:35

mama ce de raspunsuri inteligente pe aici :)):)):)) voi faceti scoala ??? sau ati auzit macar de fizica ??? =))=))=)) stiti k angrenajul functioneaza pe post de parghie si daca ai unu mai lung si altu mai scurt la orice saritura greutatea ta o sa se distribuie in mod egal pe fiecare pedala si daca un brat e mai scurt acela va avea o forta mai mica decat cel lung... deci de fiecare data cand o sa dai bunnyhop sau cva de genu o sa te trezesti la aterizare cu picioarele aiurea,ori te obisnuiesti sa cazi mai mult pe un picior si dupa un timp ti se va rupe angrenajul si tot o sa tr sa iti iei altu ... asa k fi destept si ia-ti alt angrenaj de pe acu

ultima modificare: 8 martie 2010 la 14:35

Vlad Brasneanu

Trimite mesaj
Posturi: 126

8 martie 2010 la 14:52

Si continuare lui metaldude e ca tot impactul se va distribui pe un picior si vei avea dureri mai mari pe piciorul cu pricina

Teodor Sivu

Trimite mesaj
Posturi: 424
Subiecte: 18

8 martie 2010 la 15:49

Noi nu facem scoala!Esti singurul norocos de pe dirtbike care a invatat la fizica ca bratele angrenajului au forta:-/ ...Inteleg cam la ce ai vrut sa te referi,insa daca vrei sa fi "jmecher" si sa vorbesti corect,inteligent,fa-o pana la capat!

ultima modificare: 8 martie 2010 la 16:04

cara vestitu din vest and friends

Trimite mesaj
Posturi: 76
Subiecte: 1

8 martie 2010 la 20:03

eu cred ca daca ai unu mai mare si unu mai mic..ala mic o sa se simta mai naspa ca e unu mai mare langa el..si aluia mare o sa ii fie rusine ca e unu mai mic langa el..asa ca mai bine iti iei un angrenaj nou..pt noul tau cadru minunat pe care eu l am comandat..nu tu fraiere mancami ai banana

Vlad Brasneanu

Trimite mesaj
Posturi: 126

8 martie 2010 la 20:07

ultima modificare: 8 martie 2010 la 20:08

raducu bogdan

Trimite mesaj
Posturi: 124
Subiecte: 4

8 martie 2010 la 21:59

se poate dar o sa fie naspa...

Norby Szabo

Trimite mesaj
Posturi: 106
Subiecte: 1

8 martie 2010 la 22:36

Ai putea da o gaura intr-un brat si sa infiletezi pedala mai sus sau mai jos (depinde care brat) si atunci vor fi la fel si nu vei mai avea probleme.
Eu am avut alivio pe octalink. Ca rezistenta nu am avut probleme dar nu mult dupa ce l-am luat a inceput sa caraie si nu am mai avut ce face. Un an m-am dar asa cu el fara alta problema pana cand am dat bicicleta.

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes