Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Promax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

problema frana (scartaie)

Viciu Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 19
Subiecte: 7

4 august 2010 la 18:15

buna ziua !!!
astazi m-am gandit sa dau jos bratele de frana cabluri camasi sa le ung...sabotii sa ii curat etc.
sabotii i-am sters cu diluant apoi cu apa sapun si cu un prosop apoi i-am lasat in soare...
apoi am sters janta cu axion si cu un burete pe partea dura..apoi am clatit-o etc..
totul bine doar ca scartaie frana rau....nu este nimic umezeala....se aude foarte tare.....si pana sa dau totul jos si sa sterc, scartaia........puteti sa ma ajutati va rog??

Bogdan (N)

Trimite mesaj
Posturi: 287
Subiecte: 9

4 august 2010 la 18:19

Mergi putin cu ea cat sa se toceasca putin sabotii si sa se prafuiasca putin janta... sunt de parere ca dispare dupa asta.

Viciu Andrei

Trimite mesaj

4 august 2010 la 18:24

Ogaru, acum mi-a venit o idee ...sa merg cu frana apasata putin in timp ce scartaie si se incing poate s educe....ok ms mult ptr ideea ta

WTF ya yo ?

Trimite mesaj
Posturi: 124
Subiecte: 9

4 august 2010 la 18:31

Orice scartaie ce e nou sau curat :) De exemplu daca te speli pe dinti bine bine si freci degetu de ei o sa auzi o scartuitura :)) Atunci sunt curat

Tomi Nagy (TOMass)

Trimite mesaj
Posturi: 112
Subiecte: 11

4 august 2010 la 22:31

s3l3ct : Orice scartaie ce e nou sau curat :) De exemplu daca te speli pe dinti bine bine si freci degetu de ei o sa auzi o scartuitura :)) Atunci sunt curat
dentist trebuia sa te faci bre...=)))

xxx xxx

Trimite mesaj
Posturi: 463
Subiecte: 5

4 august 2010 la 22:31

Dai cu WD si trece! :-"

Viciu Andrei

Trimite mesaj

4 august 2010 la 22:51

TheDude26....cred ca glumesti

Sburlea David

Trimite mesaj
Posturi: 44
Subiecte: 6

5 august 2010 la 00:35

da.. pui wd si se opreste bikeu la aprox 50m in pom. :-j

o sa scartaie cam 3 zile cat se mai murdareste janta si sabotii asa am patito si eu la bmx.. ma rog dupa ce l-am cumparat a scartait 3 zile.. si dupa ce mergeam cu el prin ploaie mai scartaia in rest era ok. acum am scos franele.

Alex Vilsan -Styx-

Trimite mesaj
Posturi: 113
Subiecte: 8

5 august 2010 la 00:48

[url] http://www.dirtbike.ro/forum/discutii-diverse/4-discutii-diverse/8168-ajutor/ [/url] citeste ce am scris eu aici - urasc sa ma repet

Cristian Cucuiet

Trimite mesaj
Posturi: 183

5 august 2010 la 07:38

sunt naspa sabotii, iati niste kool stop.

Cosmin M (comy)

Trimite mesaj
Posturi: 134
Subiecte: 10

5 august 2010 la 08:40

si mie imi scartaie frana pe fata ....sabotii nu ating bine janta a mai fost un topic(numele era Ajutor.)

Vlad (Airwave) Stefanescu

Trimite mesaj
Posturi: 180
Subiecte: 13

5 august 2010 la 10:36

pune niste smoala pe janta:)).asa sigur nu va mai scartai si te opresti in 3 cm aterizat in cap

gheorghe liviu

Trimite mesaj
Posturi: 2

5 august 2010 la 11:29

da jos sabotii si dai un pic pe glaspair sa toceasca juma de mm...sa nu te mai chinui sa te dai "agresiv" sa toceasca..:)..un glaspapir de granulatie de 100 sau 120 e ok..

Rares Stelian

Trimite mesaj
Posturi: 71
Subiecte: 5

5 august 2010 la 11:35

daca la tine scartaie un piq sa vezi la trial cum scartaie :>
fa cum au spus baieti sa tocesti ft putin din saboti :)

Anghel Florin-Bogdan

Trimite mesaj
Posturi: 63
Subiecte: 3

5 august 2010 la 22:03

Si eu am avut probleme cu sabotii,rezolvarea,am sters usor jantele cu o carpa imbibata in ulei(nu foarte mult)

Stefan Olteanu

Trimite mesaj
Posturi: 103
Subiecte: 2

5 august 2010 la 22:51

Road Runner: Si eu am avut probleme cu sabotii,rezolvarea,am sters usor jantele cu o carpa imbibata in ulei(nu foarte mult)

realizezi ca asta e in top 3 cele mai tampite sugestii din lume nu ?
Cum sa sfatuiesti pe cineva sa isi dea jeanta/sabotii cu ulei ? O.O
Ori ai zis la misto, ori iti bati joc de tipu care a inceput topicul , eu refuz sa accept ca tu gandesti , mai bine zis nu Gandesti , in halu asta.

ultima modificare: 5 august 2010 la 22:52

Dumy

Trimite mesaj
Posturi: 71
Subiecte: 3

6 august 2010 la 03:22

David.R3ASON: da.. pui wd si se opreste bikeu la aprox 50m in pom. :-j

Eu dau zilnic pe jante si pe saboti cu WD-40 si scartaie franele in ultimul hal.Plus ca am frane mai bune.Cum a atins sabotul un pic de janta,cum simti forta de franare.

Vlad Mihailescu

Trimite mesaj
Posturi: 64
Subiecte: 2

6 august 2010 la 03:47

Road Runner: Si eu am avut probleme cu sabotii,rezolvarea,am sters usor jantele cu o carpa imbibata in ulei(nu foarte mult)
:))))

Viciu Andrei

Trimite mesaj

6 august 2010 la 10:29

multumesc pentru toate sfaturile voastre.....am incercat metoda cu glaspapir...dar nu a mers....eu cand i-am cumparat am luat pentru fatat spate...si eu i-am schimbat cei de pe fata pe spate si invers deaia scartaiau...oricum multumesc pentru ca ma-ti ajutat!!!

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes