Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Alpina
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

FBM Executioner vs WTP Justice

Sondaj de opinie

FBM sau WTP (92 voturi)
  • 1. FBM
  • 2.WTP
George Vintilescu

Trimite mesaj
Posturi: 180
Subiecte: 18

7 martie 2010 la 11:28

Care e mai bun FBM Executioner:http://www.draculabmx.ro/FBM-Executioner/168/169/65 sau WTP Justice:http://bicishop.ro/BMX-WTP-We-The-People-Justice-959.html
e suficient un vot:) multumesc

Andrei Patriche

Trimite mesaj
Posturi: 160
Subiecte: 12

7 martie 2010 la 12:04

eu as alege wtp`ul.
pe langa faptul ca imi inspira mult mai multa incredere si ara un look mia primitor, wtp` a fost mereu o marca care se respecta si a carui piese si complete`uri se ridica la nivelul preturilor.
acum, in ceea ce priveste dotarile eu unul stiu ca executioner este full-hi`ten. pe bicishop crie ca justice are o parte din cadru cr`mo.

daca esti interesat sa alegi intre acestea doua, alege wtp.
a, si intotdeauna amintesteti: tu platesti bicicleta, nu brandul.
FBM este un brand respectat, si cunoscut decat de o parte a riderilor. dar, si wtp este un brand bun.
dar cu toate astea, totul se rezuma la biciclete.
Andrei.

mda

Trimite mesaj
Posturi: 136
Subiecte: 8

7 martie 2010 la 14:12

wtp, de ce?
1. este mai usor
2. are piese mai bune
3. arata mai bine
4. are tt | dt| st | ht din cr-om

tt- top tub
dt- down tub
st- seat tub
ht- head tub

Constantin M (nimeni)

Trimite mesaj
Posturi: 605
Subiecte: 7

7 martie 2010 la 15:23

Mergi pe mana celor de la Wethepeople! Motivele au fost enumerate mai sus..

Aliiin.

Trimite mesaj
Posturi: 129
Subiecte: 6

7 martie 2010 la 15:32

WeThePeople ;););)

Diana Andreea (Hibrida)

Trimite mesaj
Posturi: 31
Subiecte: 1

7 martie 2010 la 15:36

Justice !

Andrei Patriche

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 17:51

...:~@ndrey~|::...: wtp, de ce?
1. este mai usor
2. are piese mai bune
3. arata mai bine

tt- top tub
dt- down tub
st- seat tub
ht- head tub

imi demonstrezi inca odata cat de prost poti fi. imi pare bine pentru tine 8-> . ma uimesti .
uite ce e, si eu am 13 ani, stiu ca la varsta asta intrii in vremurile adolscentei, incerci sa copiezi stilul altora, mai mari. nu spun ca asta e un lucru rau...dar....l-) .

am vazut acum cate zile pe un film ca ai scris ...fake in loc de fakie.
fake este un adjectiv in engelza de wow pe care o vorbesti tu. inseamna fals, deci nu are nicio legatura cu trickul "fakie" folosit in ramura extrema a ciclismului.

tub[e] este folosit pentru partile in forma de tuburi ce alcatuiesc un cadru.
tub este si el un substantiv, se refera la tuburile de ketchup/maioneza etc.

te rog, informeazate inainte sa mananci cacat incercand sa fi cool . [-o<

George Vintilescu

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 18:45

1. este mai usor
2. are piese mai bune
3. arata mai bine

tt- top tub
dt- down tub
st- seat tub
ht- head tub

aici are dreptate rodder trebuia tube nu "tub" dar se intelege despre ce vorbeai ca doar nu te referai cu ketchup:))...

mitza

Trimite mesaj
Posturi: 108
Subiecte: 2

7 martie 2010 la 18:51

justice ! doar justice , motivele nu are rost sa le mai spun pt ca sunt spuse mai sus
:)) noua generatie : daun TUB , top TUB , hed TUB din ketchup si sit TUB din maioneza , ketchup rock's \m/
baiatu, baiatu, ai baic de mustar ?
Mitza

ultima modificare: 7 martie 2010 la 18:52

Pascariu Alin (Toxicospart)

Trimite mesaj
Posturi: 481

7 martie 2010 la 19:57

1. este mai usor
2. are piese mai bune
3. arata mai bine

tt- top tub
dt- down tub
st- seat tub
ht- head tub

Sa ii dea cineva mute astuia pentru prostie...

stefan mutu (peeketus)

Trimite mesaj
Posturi: 536
Subiecte: 11

7 martie 2010 la 20:42

dieci , widăpipăl , că ari top tub di checiap dovn tub di mustal si siat tub di ustuloi .. dăăă si hiad tub di crom(două!)

Sparky

Trimite mesaj
Posturi: 188
Subiecte: 5

7 martie 2010 la 20:47

GeorgeBmx: Care e mai bun FBM Executioner:http://www.draculabmx.ro/FBM-Executioner/168/169/65 sau WTP Justice:http://bicishop.ro/BMX-WTP-We-The-People-Justice-959.html

este o tranzitie mare de la mongoose la FBM Executioner sau WTP Justice. Ai banii/indemanarea sa cumperi una din cele doua sau doar spamezi forumul?

Andrei Patriche

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 20:55

1. este mai usor
2. are piese mai bune
3. arata mai bine

tt- top tub
dt- down tub
st- seat tub
ht- head tub

lol, acum am vazut =)) .
cadru din cr-om =))))))))))))))))))

Sparky

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 20:57

da..este un otel puternic aliat cu o combinatie de aliaje ( CR - caruta / om - OM )..intelegeti voi

George Vintilescu

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 20:58

redocs: GeorgeBmx: Care e mai bun FBM Executioner:http://www.draculabmx.ro/FBM-Executioner/168/169/65 sau WTP Justice:http://bicishop.ro/BMX-WTP-We-The-People-Justice-959.html

este o tranzitie mare de la mongoose la FBM Executioner sau WTP Justice. Ai banii/indemanarea sa cumperi una din cele doua sau doar spamezi forumul?

eu am cerut parerea nu te intereseaza pe tine daca am bani sau nu mie imi trebuie pareri

Sparky

Trimite mesaj

7 martie 2010 la 20:59

deschizi o noua enciclopedie?

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

8 martie 2010 la 11:05

Aici merge phsihologia inversa.Unde zice ca numa un vot ii de ajuns,is ceva postari la acest topic,si unde zice " Argumentati votul " nu ii nimic. :))

ultima modificare: 8 martie 2010 la 11:05

Barabas Zoli

Trimite mesaj
Posturi: 105
Subiecte: 6

8 martie 2010 la 13:39

Wtp justice mult mai rezistent si arata ca aspect mai bine si are piese mai bune :) bafta

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

8 martie 2010 la 13:54

Daca fbm-ul are cadru hi-ten, alege wtp. Pentru ca si mongoose e hi-ten parca :-?.

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 17:16

FBM-u e Hi-ten with cro-mo chainstays!

Pascariu Alin (Toxicospart)

Trimite mesaj
Posturi: 481

8 martie 2010 la 17:24

Va dati atat de cur in sus ca FBMul e din hi-ten de parca baiatu' s-ar da de 5 ani si rupe normele la grinduri si 360 drop de 2 metri...E totusi fbm, nu il compari cu mongoose.

mitza

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 18:43

cosmin.biker: FBM-u e Hi-ten with cro-mo chainstays!
cf ma ? imi dai lectii de despartire in silabe ?:)) din astea faceam la gradinita , da daca voi n'ati avansat.... corect se scrie "cr-mo" daca esti B0$$ si vrei sa scri asa , daca esti un copil fara fite scri si u crom ca nu te faci de kkt si decand un bike are mai multe chainstay'uri ? ca sa te lamuresc .... chain stay mai ca la tara asa : suport da' lant e o teava care pleaca din mid "tub" si in capat are o fisura in care u bagi roata ... ;)

Mitza

Patru, Patru; Patru, Sapte!

Trimite mesaj
Posturi: 244

8 martie 2010 la 20:19

mihai.bmx: cosmin.biker: FBM-u e Hi-ten with cro-mo chainstays!
cf ma ? imi dai lectii de despartire in silabe ?:)) din astea faceam la gradinita , da daca voi n'ati avansat.... corect se scrie "cr-mo" daca esti B0$$ si vrei sa scri asa , daca esti un copil fara fite scri si u crom ca nu te faci de kkt si decand un bike are mai multe chainstay'uri ? ca sa te lamuresc .... chain stay mai ca la tara asa : suport da' lant e o teava care pleaca din mid "tub" si in capat are o fisura in care u bagi roata ... ;)

Mitza

Pai si nu is doua ba duda, pe fiecare parte cate o 'tzava' ?
La FBM-ul ala nu-i nimic FBM pe el, e taiwan shit, daca vrei calitate fbm uita-te doar la piese aftermarket. DAR CE CONTEAZA???

mitza

Trimite mesaj

8 martie 2010 la 22:11

Yazu: mihai.bmx: cosmin.biker: FBM-u e Hi-ten with cro-mo chainstays!

Mitza

La FBM-ul ala nu-i nimic FBM pe el, e taiwan shit, daca vrei calitate fbm uita-te doar la piese aftermarket. DAR CE CONTEAZA???

eu stiam CA CAnd spui chainstay te referi la amndoua ... daca gresesc impusca'ma

Sparky

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 20:47

mihai.bmx: Yazu: mihai.bmx: cosmin.biker: FBM-u e Hi-ten with cro-mo chainstays!

Mitza

eu stiam CA CAnd spui chainstay te referi la amndoua ... daca gresesc impusca'ma

pai ai lant pe amandoua? :))

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj

10 martie 2010 la 11:35

mihai.bmx: cosmin.biker: FBM-u e Hi-ten with cro-mo chainstays!

Mitza

Ai incercat ca sa pari un superior,dar te-ai facut de rahat btw..citam doar de pe site :) http://www.fbmbmx.com/products/bikes/Executioner-Vol2-RallyGreen.php

Savant de renume mondial

Trimite mesaj
Posturi: 250
Subiecte: 8

10 martie 2010 la 12:10

cosmin.biker: mihai.bmx: cosmin.biker: FBM-u e Hi-ten with cro-mo chainstays!

Mitza

Ai incercat ca sa pari un superior,dar te-ai facut de rahat btw..citam doar de pe site :) http://www.fbmbmx.com/products/bikes/Executioner-Vol2-RallyGreen.php

dap... mi-ai luat vorba din gura... acum ma pregateam si eu sa zic ca nicaieri nu prea e folosit chainstay la singular.. pentru ca (aproape) orice bicicleta are DOUA!! vreau sa-mi fac uo prietena da nu gasiesc, tati fetili s-apelezi la mini!!

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj

10 martie 2010 la 14:50

tot_mircea: cosmin.biker: mihai.bmx: cosmin.biker: FBM-u e Hi-ten with cro-mo chainstays!

Mitza

dap... mi-ai luat vorba din gura... acum ma pregateam si eu sa zic ca nicaieri nu prea e folosit chainstay la singular.. pentru ca (aproape) orice bicicleta are DOUA!! vreau sa-mi fac uo prietena da nu gasiesc, tati fetili s-apelezi la mini!!

aici pe site ai de unde alege :))

ultima modificare: 10 martie 2010 la 14:51

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes