Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Alpina
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Vreau sa-mi vopsesc franele

Razvy C

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 5

10 septembrie 2010 la 15:36

Salutare,

As vrea sa-mi vopsesc franele, sa le fac rosii, mai anume etrierii. Acum nu stiu cum sa fac treaba asta. Franele sunt hidraulice, nu pot decat sa le dau jos de pe bike , far as ale demontez, si dupa aia cum le vopsesc? cu spray sau cu pensula. Ma gandesc ca ar arata mai bine cu spray dar cred ca va intra si pe unde se aseaza placutele...... Cum sa fac?

Adolf Mark

Trimite mesaj
Posturi: 114
Subiecte: 7

10 septembrie 2010 la 15:39

zic mai bine sa nu le vopsesti :)

Razvy C

Trimite mesaj

10 septembrie 2010 la 15:40

m-am gandit si la asta

Bade Vasile! zis Cioamag

Trimite mesaj
Posturi: 474
Subiecte: 3

10 septembrie 2010 la 15:45

eu ma gandeam ca ce-l mai bn ar fi daca le-ai umple de vaselina apoi ai turna ulei peste ele sa prinda culoarea... Ar fi bestial

Gabi Muscan

Trimite mesaj
Posturi: 246
Subiecte: 11

10 septembrie 2010 la 15:48

yes in did;)

Razvy C

Trimite mesaj

10 septembrie 2010 la 15:50

meyyyy eu chiar vroiam sa le vopsesc

Dan Gabriel (whitebiker)

Trimite mesaj
Posturi: 657
Subiecte: 23

10 septembrie 2010 la 16:07

cauta hartie pentru vopsit ( aia care pui peste orice . E ca un schoci ) .
Apoi pui hartie pe conducta si deasupra gaurilor unde vin placutele ( crapaturile) dupa ce ai astupat bine , anume , sa pui 2-3 bucatele din alea dai cu putina !!!! acetona , spirt sau benzina sa cureti de unsoare locul unde vrei sa vopsesti . Dupa ce-ai vopsit dai jos schociul si astepti sa se usuce.

Razvy C

Trimite mesaj

10 septembrie 2010 la 16:15

Multumesc, ceva de genu ma gandeam si eu, dar mi se pare ca e buchiseala naibii sa astup toate gaurile cu scotchi de hartie.

Adrian author

Trimite mesaj
Posturi: 77

10 septembrie 2010 la 16:18

ok

Dan Gabriel (whitebiker)

Trimite mesaj
Posturi: 657
Subiecte: 23

10 septembrie 2010 la 16:19

e mai bine decat sa demontezi tot etrierul :)) . Oricum , eu mi-am spus parerea. Eu asa fac cand vreau sa vopsesc cate ceva. De exepmplu . Am vopsit un rock shox . Am scos uleiu si upperul si a ramas lowerul cu semiringurile . Am pus schochi special din ala pe stikere si pe semiringuri . Am vopsit si apoi am dat schociul jos. A iesit super. Acum faci cum vrei . Si repet nu lua orice schoci . Ia schochi pentru vopsit.

Radu Blaga

Trimite mesaj
Posturi: 38
Subiecte: 2

10 septembrie 2010 la 20:04

Pe bb5-urile mele le-am vopsit asa: dat jos,scos placutele,desfacut ce s-a putut,smirghelit(cv fin),curatat cu acetona(eu am avut de unghii) si vopsite cu spray atarnate pe un fir de pescuit.Nu cred ca trebuiesc astupate gaurile dar pt o eventuala greseala baga putina hartie.

ultima modificare: 10 septembrie 2010 la 20:06

Iacob Todea

Trimite mesaj
Posturi: 255
Subiecte: 7

10 septembrie 2010 la 21:00

eu leas lasa asa cu is

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes