Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Trelock
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Cum sa ajung in kero?

Catalin Enache

Trimite mesaj
Posturi: 46
Subiecte: 8

8 septembrie 2010 la 12:54

Sall cum spune titlul cum sa ajung in magazinul kero bike din bucuresti? din gara pt k nu sunt din bucuresti si nu stiu km sa ajung?

Draganescu Stefan

Trimite mesaj
Posturi: 197

8 septembrie 2010 la 12:57

Salut.Uitete la ei pe site la adresa si apoi ia un taxi.

P.S: Bucureşti
Sector 1 str. Ion Mihalache nr.126

M-am uitat eu pt tine

ultima modificare: 8 septembrie 2010 la 13:01

va rog sa-mi stergeti contul

Trimite mesaj
Posturi: 245
Subiecte: 4

8 septembrie 2010 la 13:01

BeMostExtreme: Sall cum spune titlul cum sa ajung in magazinul kero bike din bucuresti? din gara pt k nu sunt din bucuresti si nu stiu km sa ajung?
din cate stiu cu 282 ajungi direct de la gara la ei.

Catalin Enache

Trimite mesaj
Posturi: 46

8 septembrie 2010 la 14:05

srry dar cred k ma duce cam mult taxi am bani cam fix pt bmx putin de tot mai mult deci k troleu sau cv.... dar nu taxi

cristian cracea

Trimite mesaj
Posturi: 33
Subiecte: 3

8 septembrie 2010 la 14:22

autobuzul 282 te lasa aproape de magazin... te sfatuiesc sa iti cumperi bilet (costa 1.30 lei, scapi de emotii in privinta controlorilor)

Oprea bogdan

Trimite mesaj
Posturi: 27

8 septembrie 2010 la 14:30

iei 41 spre capatul de la piata presei libere si cobori la b-dul ion mihalache pe urma te duci spre piata domenii vezi ca langa o scoala

Razvy C

Trimite mesaj
Posturi: 23
Subiecte: 5

8 septembrie 2010 la 15:32

uite aici nr lor de tel de la magain

0216652325

robert costin

Trimite mesaj
Posturi: 93
Subiecte: 6

8 septembrie 2010 la 16:07

uite o varianta care te duce destul de usor acolo
de la gara iei ctv statii 86,65,97cam orice troleu pana la podul grant...apoi faci dreapta si mergi putin reper magazin "jaguar ... range rover.." apoi treci de benzinaria pe partea dreapta pana dai de liniile de tramvai de acolo mergi in partea opusa a podului cu tramvaiul sau pe jos o statie sau 2 maxim pana ajungi in prima intersectie de acolo faci stanga si mergi circa 100m pe jos si ai ajung k alt punct de reper trb sa ajungi langa liceul N. Iorga
bafta sper sa te descurci
dak vrei mult mai detaliat lasa`mi un pm si te ajut cu placere

ultima modificare: 8 septembrie 2010 la 17:08

Andrei Mangeac

Trimite mesaj
Posturi: 288
Subiecte: 24

8 septembrie 2010 la 20:18

fi atent:

iei ori ce masina pana la podul grant, cand ajungi la pod, o sa vezi in stanga podului, o reprezentanta jagura/ range rover acolo, o iei in dreapta pe langa od, pana ajungi la tramvai, de acolo iei tramvaiul, in tramvai intrbi pe cineva (daca este mai in varsta, intrebi cum sa ajungi la "miciurini" ) cand cobori ca sa ajungi la bd ion mihalache, acolo, tramviul o sa te lase imediat dupa intersecti, te intorci de la statie in intersecti, si uitandu-te spre locul de unde ai luat tramvaiul, faci la dreapta, si mergi inainte pana la shop, magazinul este pe partea drepta imediat inainte de liceul nicolae iorga ;)

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes