Problema Hayes Stroker Trail
Razvy C ![]() Posturi: 23 Subiecte: 5 |
7 septembrie 2010 la 17:19 Salutare,
|
| Citeaza |
|
Kido MTB Posturi: 14 |
7 septembrie 2010 la 17:46 aproape toate fac asa... nu e o problema.. si ma refer la "bolborositul" acela |
| Citeaza |
|
Sebastian - Ionut Badescu Posturi: 700 Subiecte: 7 |
7 septembrie 2010 la 17:55 "Bolborositul" ala e produs de disc; mai exact de murdaria de pe el si de pe placute. VEzi, uda cu apa din abundenta franele, apoi da'te pe bicicleta, folosind excesiv franele; ar trebui sa functioneze.
|
| Citeaza |
|
Tudor Costin Moderator Posturi: 551 Subiecte: 15 |
7 septembrie 2010 la 20:35 Asa fac placutele de la Hayes insa frinarea e buna in ciuda zgomotului. cind o sa le schimbi mai ales daca nu o sa fie de calitate(cum am facut eu) nu o sa se mai auda dar nici frinarea nu o sa mai fie aceeasi, spor la dat. |
| Citeaza |
|
vlad vlad Posturi: 46 Subiecte: 2 |
7 septembrie 2010 la 20:56 salut trebe sa mergi mai mult asa am patit si eu./.daca uzi discu nu mai suna dar numai prinde asa bine.asteata...salut |
| Citeaza |
|
8 septembrie 2010 la 02:48 pedl27: Asa fac placutele de la Hayes insa frinarea e buna in ciuda zgomotului. cind o sa le schimbi mai ales daca nu o sa fie de calitate(cum am facut eu) nu o sa se mai auda dar nici frinarea nu o sa mai fie aceeasi, spor la dat.
|
| Citeaza |
|
Adrian Mihalache Posturi: 64 |
8 septembrie 2010 la 03:16 de fapt chestia asta am auzit la majoritatea franele...his infernal majesty...orourile mele nu au scos pana acum acest sunet...elixiru' chiar scoate...si am un amic(xtreme_kidlife) are si elixir si trail si ambele scot sunetu' asta,chiar as fi curios sa stiu de la ce vine |
| Citeaza |
|
Adrian Mihalache Posturi: 64 |
8 septembrie 2010 la 03:18 vladutz96: salut trebe sa mergi mai mult asa am patit si eu./.daca uzi discu nu mai suna dar numai prinde asa bine.asteata...salut
|
| Citeaza |
|
8 septembrie 2010 la 04:41 Ideea e ca sunetul ala e produs de mizeria de pe placute si disc, nu de tipul de frana sau mai aberant catalogand firmele care le'au produs; "a mea e nustiu ce frana si nu face asa"...toate fac.
|
| Citeaza |
|
Norbert Tiberiu Begov Posturi: 323 Subiecte: 14 |
8 septembrie 2010 la 09:50 Fiind utilizator de Hayes de mult timp, pot sa mai adaug si eu o concluzie. Eu cred ca depinde de discuri. Ce discuri ai? Hayes Mud Cutter (cel cu marginea zimtata) sau Hayes MAG (cel cu marginea neteda) ? Eu am aflat ca Hayes MAG, spre deosebire de hayes Mud Cutter, nu produce zgomote de genul "bolgorosit". Si am incercat si Hayes Stroker Trail pe acest set de discuri, si acuma a Tektro Auriga Comp, atat de 2008 cat si de 2009 (si la strokere la fel, 2008/2009) si am aflat ca discul zimtat produce acest sunet. Asta a fost o concluzie proprie, deci poate nu am dreptate ;) |
| Citeaza |
Razvy C ![]() Posturi: 23 Subiecte: 5 |
8 septembrie 2010 la 11:53 Am disc Hayes Mud Cutter. Aseara m-am suparat pe ele, am scos rotile am curatat bine cu alcool izopropilic dicurile, am scos placutele de frana le-am frecat pe un smilgher fin pana si-au schimbat culoarea ( erau pline de metal pe ele si foaret lucioase) dupa care le-am dat cu alcool. Le-am montat pe bike, si 5 km nu mai scoteau nici un sunet dar nici nu mai franau cum trebuie. Dupa 5 km au inceput sa franeze iar foarte bine, dar au inceput iar sa bolboroseasca......ma umplu de spume cu franele astea. Inainte am avut Magura Louise, frane foarte violente ca si forta de franare, dar nu franau progresiv si de multe ori ajungeam in cap, dar erau mute, nu se auzea nici cel mai mic sunet.....nu stiu ce sa mai fac :(
|
| Citeaza |