avid juicy 3 vs hayes stroker ryde
tyby ![]() Posturi: 20 Subiecte: 3 |
3 septembrie 2010 la 20:26 am deschis acest topic deoarecevrea sa vad ce credeti despre aceste frane |
| Citeaza |
|
Marius Visan Posturi: 33 Subiecte: 4 |
3 septembrie 2010 la 20:32 am folosit juicy 3 dar le-am schimbat cu hayes stroker ace.nu exista grad de comparatie intre ele.juicy are 2 pistoane pe cand hayes-ul ACE are 4 .nu stiu sa spun cate are RYDE-UL.dar as merge pe hayes.acum depinde si pe unde te dai .bafta |
| Citeaza |
tyby ![]() Posturi: 20 Subiecte: 3 |
3 septembrie 2010 la 20:36 eu ma dau la downhill |
| Citeaza |
|
Alexandru Has Posturi: 645 Subiecte: 6 |
3 septembrie 2010 la 20:41 pentru dh in adevaratul sens al cuvantului niciuna nu e buna. acuma na...exista oameni in romania care se dau la ``downhill`` si cu avid bb5.
|
| Citeaza |
|
Sebastian - Ionut Badescu Posturi: 700 Subiecte: 7 |
4 septembrie 2010 la 11:44 Visan? ce a intrebat asta si ce ai raspuns tu? Tu compari Ace'ul cu Ride'ul? Sunt exact pe capetele liniei Stroker, in directii opuse.
|
| Citeaza |
|
4 septembrie 2010 la 15:00 1. nu ai cum sa compari code cu stroker ace, parerea mea...am avut acum cateva luni o comparatie live, chiar intre code 5 si stroker ace, si stroker a iesit mult mai bun (code s-a incalzit atat de tare ca s-a deformat o garnitura, si a iesit tot uleiul din ea, pe cand stroker abia daca a avut o urma de ``fade``; placutele erau aceeasi compozitie, de la aceeasi firma)
|
| Citeaza |
|
vlad vlad Posturi: 46 Subiecte: 2 |
4 septembrie 2010 la 22:24 hayes stroker ryde is mai bune la downhill...acuma tu stii.salut:) |
| Citeaza |
|
Matei Marcu Posturi: 267 Subiecte: 1 |
4 septembrie 2010 la 22:41 ironhorsedownhill: am deschis acest topic deoarecevrea sa vad ce credeti despre aceste frane
|
| Citeaza |
|
Sebastian - Ionut Badescu Posturi: 700 Subiecte: 7 |
4 septembrie 2010 la 22:56 Am vazut ca ai... chiar crezi ca nu m'am uitat pe profilul tau inainte de a scrie?:))
|
| Citeaza |
|
Tudor Costin Moderator Posturi: 551 Subiecte: 15 |
5 septembrie 2010 la 22:21 Eu am mers cu Stroker Trail si emrg foarte fain cit timp nu se blocheaza pistonul si folosesti placute Hayes. Ride-ul are suprafata de frinare putin mai mica si nu au un sentiment grozav. Eu unul iti recomand Avid. Am elixir acum si merg foarte bine deci eu unul trag concluzia ca in general frinele Avid merg mai bine decit cele Hayes,fiecare cu avantaje si dezavantaje insa nu mai trec niciodata pe Hayes. |
| Citeaza |
|
calin stefanescu Posturi: 145 Subiecte: 4 |
5 septembrie 2010 la 23:42 What brand of brakes are riders using to wear out those tires with?
|
| Citeaza |
|
6 septembrie 2010 la 03:12 verde: What brand of brakes are riders using to wear out those tires with?
|
| Citeaza |
|
Cristian Cucuiet Posturi: 183 |
6 septembrie 2010 la 10:44 pai riderii profesionisti folosesc produse top-line, intre alea nu sunt diferente mari din punct de vedere al performantei, totul se reduce la preferintele lor personale sau, cum zicea si hasu, echiparea pe care le-o ofera sponsorul. |
| Citeaza |
|
7 septembrie 2010 la 16:34 si daca sponsoru e AVID in nici un caz nu o sa ii dea bb5 ii da ce e de top.si sam hill franeaza putin dar la viteze foarte foarte mari deci trebuie o frana destul de ok. |
| Citeaza |
|
7 septembrie 2010 la 16:34 si ei la cati sponsori au ... de acum si-i aleg cum vor ei parerea mea ... |
| Citeaza |