Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Zipp
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Problema dj3

Irsai Botond

Trimite mesaj
Posturi: 251
Subiecte: 17

29 iulie 2010 la 23:03

Bună.Am o mică mare problemă la Mz dj3 (model pe 2007).
Deşi bag 2-3 bari in partea cu aer , in 3-4 se dezumflă.Oare trebuie schimbate semeringurile , şi dacă da , căt m-ar costa?

Alex Covaci

Trimite mesaj
Posturi: 218
Subiecte: 9

30 iulie 2010 la 00:26

nu cred ca e de la simeringuri...poate ai vreo problema la valva....ai vreo cheie de 22? sau una mai mare? strange in sensul acelor de ceasornic chestia hexagonala de sub capac...e posibil sa pierzi pe acolo aer...de cand e problema?

razvan tilimpea

Trimite mesaj
Posturi: 67
Subiecte: 7

30 iulie 2010 la 02:22

Am aceiasi problema la un dj2...faza cu stansul acelui surub nu merge

Theo Nistor

Trimite mesaj
Posturi: 51
Subiecte: 4

30 iulie 2010 la 08:16

Salut.Ieri in Iasi am gasit aceeasi problema,doar ca furca era un drop off iar aerul iesea pe la semeringi.Pune oleaca de ulei(apa)pe langa semeringi si apoi umfla furca tare si vezi daca iese pe acolo,daca nu pune pe la fiecare valva si surub oleaca de apa sa vezi daca bolboroseste.

Daca ai nevoie de semeringi cumpara de aici http://www.bikezone.ro/Kit-semeringuri-Marzocchi-593.html .

Bafta la cautat si reparat.

Cotigă Dragoş

Trimite mesaj
Posturi: 36

30 iulie 2010 la 09:52

Si eu am avut o furca Marzocchi mz / mx comp , nu m-ai stiu exact , pe aer , dar problema la furca aceea era ca scapa aer pe la un surub pe dedesuptul furcii , era spart acel surub si eu nu am avut cum sa il repar si am vandut-o . Cel care a cumparat-o i-a schimbat tot ansamblul acela ... deci sunt multe locuri pe unde poate sa scape .. bafta

ultima modificare: 30 iulie 2010 la 09:53

Bogdan Nistor

Trimite mesaj
Posturi: 58

30 iulie 2010 la 11:17

Parerea mea e ca scapa aer pe la valva.
Nu prea vad cum sa scape pe la semeringuri deoarece aerul ar trebuii sa disloce tot uleiul din furca din bratul ala pana jos sa urce printre brat si lower si sa ajunga la semering.
Da jos piesa cu hexagon cum zice alexcovaci21, si incearca sa vezi cum tine valva, curata cu ceva, unge-o, etc. Sau poate scapa chiar pe langa filetul de la piesa aia cu hexagon. Are o garnitura de cauciuc; e uzata sau nestransa, etc.

Oricum, de ce bagi aer in ea? Pt mine e destul de tare furca si fara aer.

Alex Covaci

Trimite mesaj
Posturi: 218

30 iulie 2010 la 11:21

anarhistor: Parerea mea e ca scapa aer pe la valva.
Nu prea vad cum sa scape pe la semeringuri deoarece aerul ar trebuii sa disloce tot uleiul din furca din bratul ala pana jos sa urce printre brat si lower si sa ajunga la semering.
Da jos piesa cu hexagon cum zice alexcovaci21, si incearca sa vezi cum tine valva, curata cu ceva, unge-o, etc. Sau poate scapa chiar pe langa filetul de la piesa aia cu hexagon. Are o garnitura de cauciuc; e uzata sau nestransa, etc.

Oricum, de ce bagi aer in ea? Pt mine e destul de tare furca si fara aer.

pentru mine nu...si poate e si el mai mare;)