Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Promax
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

Manitou

rADU

Trimite mesaj
Posturi: 15
Subiecte: 2

28 iulie 2010 la 12:42

As vrea sa imi ziceti si voi ce parere aveti despre furcill manitou low price gen : fiabilitate/rezistentza comparativ cu alte marci care se afla pe piata .Mar interesa in mod special niste pararei despre modelu Minute 2.0 pe 2006.Am primit o offerta la 400 ron pt o asemenea furca si as vrea sa stiu niste papreri generale despre aceasta furca precum si daca pretul este correct (mentionez ca furca arata ok ca si stare estetica)

Eduard Stan

Trimite mesaj
Posturi: 210
Subiecte: 18

28 iulie 2010 la 13:33

"mentionez ca furca arata ok ca si stare estetica"
O fi aratand ea ok ca si stare estetica dar mai important e sa fie ok la partea tehnica.Mai mult nu-ti pot spune,nu ma pricep la furci manitou.
Bafta

Cosmin Carjan

Trimite mesaj
Posturi: 56
Subiecte: 6

28 iulie 2010 la 13:38

Vorba umbla ca sunt cam proaste, eu am una mid spre high end si m-am cam dezamagit(manitou stance) deci iti dai seama ...

ultima modificare: 28 iulie 2010 la 13:38

Vlad Sabau
Redactor

Trimite mesaj
Posturi: 422
Subiecte: 17

28 iulie 2010 la 16:30

cauta review-uri pe site-uri gen mtbr.com nu aici, ca si de alea bune se zice ca-s proaste. daca nu ai monster nu ii bine

Alexandru Has

Trimite mesaj
Posturi: 643
Subiecte: 6

28 iulie 2010 la 18:48

am cautat pe mtbr...din pacate nimic pt. 2006...sau poate n-am vazut bine. ideea e urmatoarea. in principiu, manitou minute e o furca de trail, de obicei destul de buna. am vazut asemenea furci folosite chiar pt. dirt. din cate imi aduc eu aminte 2006 n-a fost un an chiar prost pt. manitou (asa cum a fost 2008 pt marzo), iar minute nu e chiar o furca low end. pe de alta parte, daca furca e buna si merge bine, mi se pare suspect de putin 400 ron. modelele putin mai noi se vand pe CRC de pe la 400 eur in sus. mai multe nu prea ar fi de spus, presupun...bafta!

Vlad Sabau
Redactor

Trimite mesaj
Posturi: 422
Subiecte: 17

29 iulie 2010 la 16:18

eu am una la 750 de lei dar e de 100mm noua minute absolute ltd 2009