Cumpar rns urgent.
|
Sparky Posturi: 188 Subiecte: 5 |
6 martie 2010 la 21:04 Motivul pentru care am pus anuntul in forum si nu in bazar este pentru ca vreau si anumite detalii despre aceasta furca. Nu detalii tehnice...doar de achizitionare. Se mai comercializeaza rns?.......Este dispus cineva sa vanda un rns si daca da..de ce? . Diferenta intre rns si fundamental (parca asa ii zice) care este? Nu vreau raspunsuri de genul...da..nu..poate..etc. Lasati raspuns daca sunteti in masura sa raspundeti sau daca aveti un rns si doriti sa-mi impartasiti un review personal. Multumesc. |
| Citeaza |
|
6 martie 2010 la 21:20 up |
| Citeaza |
|
Lucan Dennis Georgian Posturi: 167 Subiecte: 9 |
6 martie 2010 la 21:23 Rns e facuta pt roata de 24 si a aparut simodelul Rns 2 de la NS |
| Citeaza |
ION GIURIS ![]() Posturi: 9 |
6 martie 2010 la 21:24 Stai, ca baiatu vrea sa ajunga la 100 de posturi, poate ii da adminu o reducere de 15-20%, va dati voi seama ? |
| Citeaza |
|
Dan Gabriel (whitebiker) Posturi: 657 Subiecte: 23 |
6 martie 2010 la 21:25 off topic : NOROCOSULE ( Luky) , omul a pus aici deoarece doreste sa afle si detali destre ea, nu ca sa ii zici tu ca a gresit unde a postat.
|
| Citeaza |
|
Lucan Dennis Georgian Posturi: 167 Subiecte: 9 |
6 martie 2010 la 21:28 whitebiker: off topic : NOROCOSULE ( Luky) , omul a pus aici deoarece doreste sa afle si detali destre ea, nu ca sa ii zici tu ca a gresit unde a postat.
|
| Citeaza |
|
Hibrida Posturi: 191 Subiecte: 3 |
6 martie 2010 la 21:30 Normal ca se mai comercializeaza RNS...O sa ajunga in tara si modelul pe 2010 .Iar diferenta dintre RNS si Fundamental este de lungime,fundamental este echivalentu unei furci cu suspensie de 100 mm(cursa) . |
| Citeaza |
|
Zozo Ungurean Posturi: 342 Subiecte: 11 |
6 martie 2010 la 22:21 cred ca daca iti gasesti rns ai mare noroc si a, auzit ca rns 2 ar fi mult mai scump..... |
| Citeaza |
|
Hibrida Posturi: 191 Subiecte: 3 |
6 martie 2010 la 22:30 http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=32945
|
| Citeaza |
|
mda Posturi: 136 Subiecte: 8 |
6 martie 2010 la 22:39 deci, cruda diferenta de pret dintre rns/ fundamenta 2009 -> 2010 este de in medie 100ron |
| Citeaza |
|
Alex Maxim Posturi: 40 |
7 martie 2010 la 00:58 nu e neaparat diferenta de pret. este diferenta de lungime si de rezistenta. modelele noi sunt ceva mai scurte
|
| Citeaza |
|
=a=a=a=a Posturi: 151 Subiecte: 1 |
7 martie 2010 la 01:04 luky hai ca te cunosc denis la rns merge orice fel de roata nu e numa ptr 24" orice ma refer dintre 26 inch wheels/24 inch wheels! |
| Citeaza |
|
7 martie 2010 la 03:16 100 ron nu e chiar mult intre 2 furci. As putea opta pentru rns de 2009 sau fundamental de 2010. Ajung amandoua cam la aceeasi suma dar nu numai bugetul e o problema. Sincer sa fiu eu imi pierd timpul cu bmx-ul. Furca este pentru un amic care a rupt o teaca de pike...si-a facut un pikegyle..a rupt si teaca de argyle si abia acum se gandeste el ca poate o rigida ii se potriveste. Cand am zis ca nu se mai produce rns am uitat sa mentionez ca e vorba de modelul vechi (2009). Un link pt un shop care are pe stoc rns? *romania only*
|
| Citeaza |
|
Raul Mirza Posturi: 358 Subiecte: 15 |
7 martie 2010 la 19:46 mnah.. daca tot a facut asta topic.. sa imi prezit si eu o oferta=)) , cadru ram freeride , shock manitou swinger 4 way , monobloc pe howitzer , chainguide roata spate si mai cv piese:) / schimb pe un bmx sau un bike de street pe masura sau il vand..:)) daca te intereseaza intri pe pagina mea .. il vezi daca iti place dai add ! ciusss |
| Citeaza |
|
7 martie 2010 la 20:54 Deci chiar nu vad ce legatura au anunturile cu VAND CARUTA pe topicul asta...am zis clar: Ai de vanzare..da/nu? . Pareri personale ..da/nu? . Incercati sa nu fiti ca cel de sus. * In materialul de mai sus Nu au fost ranite sau abuzate diferite animale cum ar fii boul de dirtbike sau capra de bazar. Pentru detalii adresati-va medicului sau farmacistului* |
| Citeaza |
|
te doare capu! Posturi: 22 |
7 martie 2010 la 22:49 redocs: Deci chiar nu vad ce legatura au anunturile cu VAND CARUTA pe topicul asta...am zis clar: Ai de vanzare..da/nu? . Pareri personale ..da/nu? . Incercati sa nu fiti ca cel de sus. * In materialul de mai sus Nu au fost ranite sau abuzate diferite animale cum ar fii boul de dirtbike sau capra de bazar. Pentru detalii adresati-va medicului sau farmacistului*
|
| Citeaza |
|
8 martie 2010 la 22:25 Raul121: redocs: Deci chiar nu vad ce legatura au anunturile cu VAND CARUTA pe topicul asta...am zis clar: Ai de vanzare..da/nu? . Pareri personale ..da/nu? . Incercati sa nu fiti ca cel de sus. * In materialul de mai sus Nu au fost ranite sau abuzate diferite animale cum ar fii boul de dirtbike sau capra de bazar. Pentru detalii adresati-va medicului sau farmacistului*
|
| Citeaza |
|
Andu Posturi: 34 Subiecte: 1 |
9 martie 2010 la 11:44 plin dirtbike-u de pokemoni ratati ce nu stiu sa respecte niste reguli simple sau sa citeasca inainte de a scrie sa se gandeasca. ms pt anunt. si lasa-i in durerea lor ca nu o sa inteleaga niciodata. oameni scosi prin anus.
|
| Citeaza |
|
Szilard Jago Posturi: 116 Subiecte: 6 |
9 martie 2010 la 12:10 Eu din cate stiu RNS eu ptr roata de 24-26 ca fundamentalu stiu deoarece am avut FURCA RNS Si am un prieten care il vinde ! |
| Citeaza |
|
9 martie 2010 la 20:58 poate ca citesc eu gresit...dar sa dea dracu daca inteleg ceva din ce ai zis. |
| Citeaza |
|
Cont dă ştărs Posturi: 25 |
9 martie 2010 la 21:48 Mie imi intra pe Fundamental cauciuc de 26 x 2.50 ! |
| Citeaza |

mi scuzii pt post dar nu ma puteam abtine..