Log-in
Poza saptamanii
Nou in bazar
Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente
Andrei9.81 | Posturi: 286 | Citeaza
07-03-2010 17:07:40
Toblerones:
Oricum,asta nu iti va rezolva problema,trebuie sa schimbi neaparat pipa,asta fiind cea mai sigura si mai ieftina metoda.
Corect.
Cat despre faptul ca se folosesc multi de chestia asta..or fi dar iti zic ca nu e indicat sa faci asa ceva, te pui in pericol. Si in plus vad ca ai surub nici subtire dar nici gros. Acum Dumnezeu cu mila
Spor la dat si ai grija, cautat`ti alta pipa in primu rand.
tot_mircea | Posturi: 263 | Citeaza
07-03-2010 22:53:15
o sa-mi sariti in cap precis DAR
mi se pare o idee foarte proasta sa-ti iei alta pipa. Ori ca ai pipa inalta de 1 metru ori ca ai pipa inalta de 2 cm zona de contact dintre pipa si gat e fix aceiasi, singura chestie care-ti trebuie tie e un surub mai lung
Drip | Posturi: 93 | Citeaza
08-03-2010 16:48:22
tot_mircea: o sa-mi sariti in cap precis DAR
mi se pare o idee foarte proasta sa-ti iei alta pipa. Ori ca ai pipa inalta de 1 metru ori ca ai pipa inalta de 2 cm zona de contact dintre pipa si gat e fix aceiasi, singura chestie care-ti trebuie tie e un surub mai lung
surub mai lung am ... (~20cm) prin gatu furcii, acuma ma interesez de gat nou, ca am vb cu cineva care o facut asa ceva pe duro (o schimbat gatu)
si faza cu pipa mai scunda ii buna ideea ... pipa mea are inaltime de 5cm sau ceva in genu ... si in pipa teava intra numa vreo 2cm juma... deci surubu de sus nu are nici un rost ... (ca sa stranga) ... daca ii mai scunda pipa atunci si surbul de sus o sa prinda ( sa zicem pipa de 3,5cm prinde brici)
da' oricum schimb gatu furcii numa sa fac niste bani
god.of.sound | Posturi: 64 | Citeaza
09-03-2010 00:30:29
am aceeasi problema si o sa o rezolv avand mz cu o pipa direct mount dar daca tii neaparat sa nu iti iei pipa de bmx sunt niste pipe de la dabomb foarte rezistente care se prind pe cam un cm de teava.
daca tii neaparat sa iti sudezi o teava mai lunga acolo ar fi bine sa o faci in asa fel incat sudura sa fie in headtube adica in cadru deci mai inti bati cuvetele pe teava o tai de la mijloc si acolo sudezi teava noua mi se pare un punct care nu e strasat la forte care ar putea sa o rupa si in funtie de spatiu pe care til permite cadrul in grosime poti aplica intarituri exterioare.cand sudezi profita de faptu ca e o teva si ca e goala pe dinauntru si pune o teva mai subtire prin interior. in felu asta esti sigur ca vei suda drept si daca o poti lasa pe interioru tevi originale e si mai bine ii dai doar niste puncte de sudura mai grosolane sa topesca si din teava mai subtire care e pe interior si aia e mult noroc nu stiu de unde esti daca esti din buc poate o facem impreuna
nu stiu exact cum e teva prinsa de patu furcii sau lower sau upper cum ii ziceti voi dar stiu ca la unele prinderea efoarte dragut ansamblata prin contratie termica.... inca o data sunt foarte dispus sa te ajut pt mai multe idei da-mi add
later edit:
da esti din arad daca ai chef de venit prin buc cauta-ma ok?
si tine surubu sunt si strangeri asa de cumparat fara floare in furca asa ca tinel ca asta spre deosebire de floricica nu aluneca pe interioru tevii
modificat ultima data pe 09-03-2010 00:32:48
god.of.sound | Posturi: 64 | Citeaza
09-03-2010 00:42:39
tot_mircea: o sa-mi sariti in cap precis DAR
bai foarte gresit din punctu meu de vedere el are o pipa gen :
http://bikeshopbm.ro/Images/Produse/Pipe/Mari/Bike%20Positive%20Flame.jpg
si ii ajunge teva pana la jumate si ii trebuie o pipa gen:
http://bikezone.ro/gallery/pipa%20da%20bomb%20crown%20mz%20alba.jpg
(la asta ma gandem io dar e pt crown.... e mai firava fara crown voi ce ziceti?)
sau de bmx:
http://www.bicishop.ro/gallery/piese_%20bmx_salt_salt_pro_stem1_web.jpg
dar trebuie sa ai ghidon subtirel
modificat ultima data pe 09-03-2010 00:43:18
Thor888 | Posturi: 39 | Citeaza
09-03-2010 02:20:59
Eu am un Marzocchi Dirt Jumper2 si la fel am cumparat-o de la un meserias care a taiat prea mult din teava. Am cautat o teava de acelasi diametru si a fost sudata la un atelier apoi am folosit o teava de diametru mai mic care sa intre fortat in ea in zona unde a fost sudata, am folosit una de vreo 5 cm lungime, dar trebuie sa o impingi mai jos pt ca trebuie sa ai loc si de floare. Eu am facut operatia asta anul trecut si furca a fost abuzata bine si inca nu au aparut fisuri in zona unde a fost sudata. Sper sa reusesti sa o faci asa daca nu se gasesc tevi noi din cate stiu. Numai bine!
anarhistor | Posturi: 40 | Citeaza
19-04-2010 10:43:03
Salut,
Unde gasesc teava noua? Tot caut, nu gasesc.
Am si eu nevoie.
Faza cu sudatul e carpeala..parerea mea.
ANDREY_D!RT | Posturi: 37 | Citeaza
19-04-2010 12:32:51
Am eu un fel de adaptor care prelungeste tija furcii
L-am folosit cand aveam un RockRider cu tija prea scurta.Daca esti interesat da-mi PM si iti arat si ceva poze.
E ca nou,ptr ca nu l-am folosit decat vreo 4 zile
Later edit
Uite aici poze: http://img691.imageshack.us/g/dscf8922.jpg/
Parerea mea e ca iesi mult mai ieftin asa si nu impune nici un fel de risc...
modificat ultima data pe 19-04-2010 12:42:48
Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente
Cautare
Nou pe forum
Info