Problema Duro
|
Adrian Sirb Posturi: 133 Subiecte: 4 |
4 martie 2010 la 21:48 am un duro de 100mm si gatu furci e prea scurt (adik ajunge la doar 2-3cm peste cuveti/ la jumatea pipei). cum as putea rezolva problema ? chestia cu taiatul gatului si adaugat o bucata de teava o stiu, alte solutii mai sunt ? |
| Citeaza |
|
mda Posturi: 136 Subiecte: 8 |
4 martie 2010 la 22:22 man, inseamna, ca tu ai taiat gatul furcii de cand ai luat-o, nu are cum sa fie prea scurt |
| Citeaza |
|
Andrei-Darius Medesan Posturi: 89 Subiecte: 20 |
4 martie 2010 la 22:37 salut...se pare ca parul furcii a fost scurtat si din aceasta cauza nu mai ajunge pentru a o monta corect...o solutie ar fi sa cumperi un surub mai lung(asta ma refer la surubul care se infileteaza in nuca/floare)si merge sigur dar asta este posibil doar daca parul ajunge si intra in pipa cam 2-3 cm...altfel nu stiu nici o solutie
|
| Citeaza |
|
P Dragos Nicolae Posturi: 394 Subiecte: 34 |
4 martie 2010 la 22:38 alt upper |
| Citeaza |
|
Zozo Ungurean Posturi: 342 Subiecte: 11 |
4 martie 2010 la 22:55 cuveti mai mici din ala bikepositive sau daca poti pune integrated sau semi...sau aia cane creek cu 35 lei de la maros ii destul de mica?
|
| Citeaza |
batman !!! ![]() Posturi: 2 |
4 martie 2010 la 23:14 Salutare,urata problema,am fost si eu in aceeasi situatie,din pacate pana la urma a trebuit sa vand furca,un Argyle 302,unui tip care avea cadru cu cuvete integrate si headtube mic,caruia ii venea perfect.Cam nasol ca ai cuvete integrate,asta inseamna ca steertube-ul furcii e chiar foarte scurt.Daca aveai cuvete normale si mai erau si ceva mai inalte,puteai sa schimbi cuvetele (varianta cea mai ieftina).Variantele ar fi :
|
| Citeaza |
|
Leonardo-Adrian Curca Posturi: 77 Subiecte: 2 |
6 martie 2010 la 13:49 un cadru mai mic in fata daca ai noroc daca nu singura solutie este o 2 tevi de diametru exact pentru a prelungi putin tija
|
| Citeaza |
|
Casca Posturi: 161 Subiecte: 5 |
6 martie 2010 la 13:50 Poti sa incerci sa sudezi bagi o bucata de teaba sa intre perfect pe gatu furci 3 cm max si o sali si in afara si dupa aia vi cu alta teava de marimea celei de la gat si o inalti cat vrei dupa aia o sudezi.
|
| Citeaza |
|
6 martie 2010 la 14:25 merci de raspunsuri :) am facut o mica imbunatarile totusi ... am scos floarea(ca so rupt) si am bagat un surub lung de sus prin gatu furcii pana jos la lower unde am facut ceva gen piulita in care se strange surubu (la strung)
|
| Citeaza |
|
Cosmin Florin Craciun Posturi: 592 Subiecte: 12 |
6 martie 2010 la 22:44 O solutie ar fi sa te duci la un strungar cu o teava cu diametrul exterior de 1,1/8" si diametru interior foarte mic(dar macar cat sa poti trece surubul, care va trebui sa fie destul de lung), si sa o prelucreze astfel incat o parte sa intre in interiorul gatului de la furca, iar restul sa ramana inafara, actionand ca un preglungitor. Prelungirea asta o poti suda de gatul actual desi va necesita ceva finisare, sau daca ai incredere in rasini puternice poti incerca si asa. N-am mai vazut treaba asta la cineva, dar cam asa mi-am imaginat eu ca ar arata o solutie decenta.
|
| Citeaza |
|
*-anDrEiz0R-* Posturi: 331 Subiecte: 8 |
6 martie 2010 la 22:56 mdk2club: salut...se pare ca parul furcii a fost scurtat si din aceasta cauza nu mai ajunge pentru a o monta corect...o solutie ar fi sa cumperi un surub mai lung(asta ma refer la surubul care se infileteaza in nuca/floare)si merge sigur dar asta este posibil doar daca parul ajunge si intra in pipa cam 2-3 cm...altfel nu stiu nici o solutie
|
| Citeaza |
|
---- Posturi: 49 Subiecte: 8 |
6 martie 2010 la 22:58 Calare pe 3 iezi un fel de scufitzu rosie cu ochii verzi
|
| Citeaza |
|
6 martie 2010 la 22:59 Drip: merci de raspunsuri :) am facut o mica imbunatarile totusi ... am scos floarea(ca so rupt) si am bagat un surub lung de sus prin gatu furcii pana jos la lower unde am facut ceva gen piulita in care se strange surubu (la strung)
|
| Citeaza |
|
6 martie 2010 la 23:01 POlArXxX.RidEr: Calare pe 3 iezi un fel de scufitzu rosie cu ochii verzi
|
| Citeaza |
|
---- Posturi: 49 Subiecte: 8 |
6 martie 2010 la 23:06 De ce te bagi ca o musca in dos?L-ai intrebat daca nu iam dat un help ceva?esti ratat nam avut ocazia sati spun cat de prost esti dar tio spun eu acum direct si irefutabil!Esti ratat;)Lam ajutat.Veziti de hi5-u ala a tau si de pitzipoancele tale alea de pe mess!!RATATULE!!! |
| Citeaza |
|
7 martie 2010 la 02:57 Ce porc esti |
| Citeaza |
|
7 martie 2010 la 10:55 Andrei9.81: mdk2club: salut...se pare ca parul furcii a fost scurtat si din aceasta cauza nu mai ajunge pentru a o monta corect...o solutie ar fi sa cumperi un surub mai lung(asta ma refer la surubul care se infileteaza in nuca/floare)si merge sigur dar asta este posibil doar daca parul ajunge si intra in pipa cam 2-3 cm...altfel nu stiu nici o solutie
|
| Citeaza |
|
7 martie 2010 la 11:00 Andrei9.81: Drip: merci de raspunsuri :) am facut o mica imbunatarile totusi ... am scos floarea(ca so rupt) si am bagat un surub lung de sus prin gatu furcii pana jos la lower unde am facut ceva gen piulita in care se strange surubu (la strung)
|
| Citeaza |
|
7 martie 2010 la 11:02 asa arata sistemu pe post de floare:
|
| Citeaza |
|
swiss milk chocolate with raisins and honey and almond nougat. Posturi: 2 |
7 martie 2010 la 11:11 Andrei9.81: Drip: merci de raspunsuri :) am facut o mica imbunatarile totusi ... am scos floarea(ca so rupt) si am bagat un surub lung de sus prin gatu furcii pana jos la lower unde am facut ceva gen piulita in care se strange surubu (la strung)
|
| Citeaza |
|
7 martie 2010 la 17:07 Toblerones:
|
| Citeaza |
|
7 martie 2010 la 22:03 is in cautare de pipa si de ghidon :)) |
| Citeaza |
|
Savant de renume mondial Posturi: 250 Subiecte: 8 |
7 martie 2010 la 22:53 o sa-mi sariti in cap precis DAR
|
| Citeaza |
|
8 martie 2010 la 16:48 tot_mircea: o sa-mi sariti in cap precis DAR
|
| Citeaza |
|
florinache imi spun prietenii Posturi: 50 Subiecte: 1 |
8 martie 2010 la 17:19 cu o pipa de BMX ai incercat? |
| Citeaza |
|
seba Posturi: 76 Subiecte: 2 |
9 martie 2010 la 00:30 am aceeasi problema si o sa o rezolv avand mz cu o pipa direct mount dar daca tii neaparat sa nu iti iei pipa de bmx sunt niste pipe de la dabomb foarte rezistente care se prind pe cam un cm de teava.
|
| Citeaza |
|
seba Posturi: 76 Subiecte: 2 |
9 martie 2010 la 00:42 tot_mircea: o sa-mi sariti in cap precis DAR
|
| Citeaza |
|
Alex Vee Posturi: 51 |
9 martie 2010 la 02:20 Eu am un Marzocchi Dirt Jumper2 si la fel am cumparat-o de la un meserias care a taiat prea mult din teava. Am cautat o teava de acelasi diametru si a fost sudata la un atelier apoi am folosit o teava de diametru mai mic care sa intre fortat in ea in zona unde a fost sudata, am folosit una de vreo 5 cm lungime, dar trebuie sa o impingi mai jos pt ca trebuie sa ai loc si de floare. Eu am facut operatia asta anul trecut si furca a fost abuzata bine si inca nu au aparut fisuri in zona unde a fost sudata. Sper sa reusesti sa o faci asa daca nu se gasesc tevi noi din cate stiu. Numai bine! |
| Citeaza |
|
Bogdan Nistor Posturi: 58 Subiecte: 9 |
19 aprilie 2010 la 10:43 Salut,
|
| Citeaza |
|
Andrei Alic (Batman) Posturi: 387 Subiecte: 8 |
19 aprilie 2010 la 12:32 Am eu un fel de adaptor care prelungeste tija furcii :>
|
| Citeaza |

iar, ca rezolvare, solutia cu sudatul, e singura, dar, nu iti propun sa o faci tu, iti propun sa te duci la cineva care are cunostinte in sudura, ca daca o fce taicatu, cu electrozi si cu aparat de sudat "normal" s-ar putea la primu hop, sa degustezi asfaltul/ tarana >
<