Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Trelock
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

bmx flatland

madalin feier

Trimite mesaj
Posturi: 2
Subiecte: 1

28 august 2010 la 18:30

Salutare,sunt cel mai nou de pe acest forum,caut de ceva vreme un cadru de flatland bmx dar nici un rezultat,dc ma poate ajuta cineva cu nist eoferte preturi si ce se mai poate as fi recunoscator,respect

Andrei Serchis

Trimite mesaj
Posturi: 1826
Subiecte: 50

28 august 2010 la 18:37

second hand nu prea cred sa gasesti, pentru ca putini practica..dar asa, era un model de KHE, militant parca.

madalin feier

Trimite mesaj
Posturi: 2

28 august 2010 la 18:40

si cand mam dat acuam cativa ani foarte putin practicau,si acuma am rascolit tot siteu asta tot forumu si nimik,dar mai incerc

Anca-Maria Moisa

Trimite mesaj
Posturi: 57

28 august 2010 la 20:52

Militant-ul e porcarie zic eu, da-mi add pe mess si poate poate rezolvam, fratele meu mai mic practica flat-ul si are de vanzare un OG Kun Fu.
Detalii o sa iti dau pe mess

Vlad (Airwave) Stefanescu

Trimite mesaj
Posturi: 180
Subiecte: 13

29 august 2010 la 09:53

iti poti lua un haro f3,are geometrie de flatland,si butuci de dirt,are un prieten varianta verde,e destul de ok...

stefan mutu (peeketus)

Trimite mesaj
Posturi: 536
Subiecte: 11

29 august 2010 la 10:18

airwave121: iti poti lua un haro f3,are geometrie de flatland,si butuci de dirt,are un prieten varianta verde,e destul de ok...

haro f3 la flatland ???!!!?!?!?

Caveman

Trimite mesaj
Posturi: 32
Subiecte: 3

29 august 2010 la 12:31

militant de la khe e foarte naspa,are un prieten,trecand de faptul ca e de 18" cadrul,are angrenaj 1 piece si freecoasteru lui nush cat de bun e,prietenu asta al meu nu e f inteligent si nu a stiut ce sa isi ia si nici nu a intrebat si nici nu prea se da deci militantu.....as zice pas

Vlad (Airwave) Stefanescu

Trimite mesaj
Posturi: 180
Subiecte: 13

29 august 2010 la 12:39

Peeketus: airwave121: iti poti lua un haro f3,are geometrie de flatland,si butuci de dirt,are un prieten varianta verde,e destul de ok...

haro f3 la flatland ???!!!?!?!?

da,el la asta il foloseste...e foarte ok pt flatland

multe chestii interesante , numere multe ..

Trimite mesaj
Posturi: 92
Subiecte: 2

29 august 2010 la 18:29

strange si ia-l nou