Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • RockShox
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

ce ati alege??

DanuT Lera

Trimite mesaj
Posturi: 28
Subiecte: 4

28 august 2010 la 17:01

AM facut acest topic deoarece nu ma pot hotara intre un MAGELLAN POLARX TABLE TOP 09 sau un UMF HARDY1 09 Eu ma dau mai mult street dar si dirt...

astept cateva pareri
multumesc!

ultima modificare: 28 august 2010 la 17:02

Ispas Andrei

Trimite mesaj
Posturi: 51
Subiecte: 7

28 august 2010 la 19:05

Hardy e ok...nu stiu ce sa zic de polarx..nu m-am dat decat odata si prefer sa nu ma arunc la pareri in legatura cu lucruri care nu-mi sunt cunoscute..insa din propria experienta iti zic ca hardy e ok.Poate e mai mult orientat spre dirt decat street dar cu piese alese cu cap presupun ca s-ar descurca si la street in regula.

Dragu Marius

Trimite mesaj
Posturi: 71
Subiecte: 1

28 august 2010 la 22:56

Hardy e un cacat de cadru care se presupune a fi de dirt,iar Polarx este un alt cacat de cadru care se presupune a fi de street,totusi dintre astea 2 mai bun e polarx

Λlex

Trimite mesaj
Posturi: 38

28 august 2010 la 23:06

ilovealex: Hardy e un cacat de cadru care se presupune a fi de dirt,iar Polarx este un alt cacat de cadru care se presupune a fi de street,totusi dintre astea 2 mai bun e polarxEu am avut polarx mult timp, si cand mi-am luat suburban nu am simtit o foarte mare diferenta! Deci mergi pe polarx

ultima modificare: 28 august 2010 la 23:07

Ispas Andrei

Trimite mesaj

28 august 2010 la 23:24

ilovealex: Hardy e un cacat de cadru care se presupune a fi de dirt,iar Polarx este un alt cacat de cadru care se presupune a fi de street,totusi dintre astea 2 mai bun e polarx
Bine ca sari tu repede ca sunt cacaturi.Sunt cadre caer se incadreaza intr-o anumita categorie..si anume aia de entry.In plu explica-mi de ce polarx sau hardy sunt asa de kkt?Sau si mai bine..de ce sunt atat de raspandite?

Ispas Andrei

Trimite mesaj

28 august 2010 la 23:24

Mii de scuze pentru greseli...ca stiu ca altfel sariti pe mine

-

Trimite mesaj
Posturi: 139
Subiecte: 11

28 august 2010 la 23:25

umf 1

Dragu Marius

Trimite mesaj
Posturi: 71

29 august 2010 la 01:25

Ispi: ilovealex: Hardy e un cacat de cadru care se presupune a fi de dirt,iar Polarx este un alt cacat de cadru care se presupune a fi de street,totusi dintre astea 2 mai bun e polarx
Bine ca sari tu repede ca sunt cacaturi.Sunt cadre caer se incadreaza intr-o anumita categorie..si anume aia de entry.In plu explica-mi de ce polarx sau hardy sunt asa de kkt?Sau si mai bine..de ce sunt atat de raspandite?

Geometria?
Sunt raspandite pt ca e un brand comercial si e relativ ieftin fata de alte cadre,ma refer la hardy

ultima modificare: 29 august 2010 la 01:25

*-anDrEiz0R-*

Trimite mesaj
Posturi: 331
Subiecte: 8

29 august 2010 la 03:28

Mergi pe Hardy.

Caveman

Trimite mesaj
Posturi: 32
Subiecte: 3

29 august 2010 la 12:34

depinde ce vrei sa faci cu el,dirt-> hardy,"street"-> polarx

Huciu Darius

Trimite mesaj
Posturi: 24

29 august 2010 la 14:18

eu ma dau pe polar si is foarte multumit iati polar;)

multe chestii interesante , numere multe ..

Trimite mesaj
Posturi: 92
Subiecte: 2

29 august 2010 la 18:32

polar

Aurel Hulub

Trimite mesaj
Posturi: 25

30 august 2010 la 16:57

dude, depinde ce vrei de la cadru: hardy mai bine iti iei 2010 pentru ca are urechile de la bascula din spate mai rezistente decit modelul 2009, polar x e super ok si mai bun de street decit hardy numai k pe spate sa nu pui disc mai mare de 160 deoarece urechile de la etrier sint cam moi si am vazut deja destul de multe rupte, m-am dat pe amindoua cadrele si intradevar ambele sint entry..