Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Rubena
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

problema pipa

Sburlea David

Trimite mesaj
Posturi: 44
Subiecte: 6

28 iulie 2010 la 23:09

salut.. seara asta mi-am scos frana sa ma dau si eu breakless b-):)) si dupa ce am scos rotorul am insurubat la loc pipa si nu stiu ce are.. se roteste mai greu ghidonul. am desfacuto la loc am uns cu vaselina saiba aia si la fel.. dupa ce am mai mers cu el asa parca nu mai e ca la inceput dar tot se misca greu si cand il rotesc se simte ca se freaca acolo ceva.. ma puteti ajuta ?

Mitza

Trimite mesaj
Posturi: 83

28 iulie 2010 la 23:11

nu te ingrijora ca nu e absolut nicio problema , pur si siplu da'te asa cu el ca in 2 zile o sa se invarta ca nou ... garantez

Matar Kassem Mario (Tecktonelnoua)

Trimite mesaj
Posturi: 1156
Subiecte: 48

28 iulie 2010 la 23:12

Deci ... In prmul rand : Cand vrei sa strangi floarea , desfa cele 2 suruburi care strang gatul pipei , Si cand vrei sa o desfaci , tot lafel .

Incearca sa desfaci suruburile alea 2 de pe pipa (cele care strang pipa pe furca) iar dupa aceea strange floarea sau desfao ( fa o proba , invarte ghidonul sa vezi cum se invarte ) dupa ce ai facut asta si iti convine cum se invarte , strangi inapoi cele 2 suruburi de la pipa . Si gata.

Sburlea David

Trimite mesaj

28 iulie 2010 la 23:18

nu are nimic? ma gandeam sa nu stric vreo piesa..

apropo.. am uns saiba aia cu o vaselina neagra.. singura care am gasito in casa.. are ceva?

Sebastian - Ionut Badescu

Trimite mesaj
Posturi: 700
Subiecte: 7

29 iulie 2010 la 00:34

Vezi sa nu fie vaselina de calcaie a bunicii:-s

Cosmin Oprinesc

Trimite mesaj
Posturi: 763
Subiecte: 4

29 iulie 2010 la 00:41

cred c-ai vrut sa scrii " brakeless " :-? sau nu?

B.Cosmin

Trimite mesaj
Posturi: 24
Subiecte: 3

29 iulie 2010 la 11:04

Tecktonik9: Deci ... In prmul rand : Cand vrei sa strangi floarea , desfa cele 2 suruburi care strang gatul pipei , Si cand vrei sa o desfaci , tot lafel .

Incearca sa desfaci suruburile alea 2 de pe pipa (cele care strang pipa pe furca) iar dupa aceea strange floarea sau desfao ( fa o proba , invarte ghidonul sa vezi cum se invarte ) dupa ce ai facut asta si iti convine cum se invarte , strangi inapoi cele 2 suruburi de la pipa . Si gata.

exact cum spune tecktonik cele 2 suruburi strang pipa iar floarea furca,se invartea mai greu deoarece ai strans in blana dar o sa-si dea drumul in timp.

Sburlea David

Trimite mesaj

29 iulie 2010 la 11:13

corect am gresit :)).. engleza asta..
am facut aseara cum a zis tecktonik si parca e mai bine.