Log-in
Poza saptamanii
Nou in bazar
Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente
LEO NICOLAI 2 | Posturi: 70 | Citeaza
09-03-2010 23:46:51
poi sincer e o decizie grea aici dar eu as merge tot pe atomlab pentru ca eu personal apreciez mai mult firma atomlab in detrimentul lui blkmarket!
si pe langa asta e mai bine gandit decar pimpul decat riotul .
la geometrie sunt sigur ca esti mai avantajat la inaltimea ta de atomlab daca erai mai inalt era mai recomandabil riotul fiind mai lung ca atomlab pimp!
sper ca ti-am fost de folos spor la dat!
dirtbike | Posturi: 526 | Citeaza
09-03-2010 23:52:38
Da-da cum sa nu , ti-ai luat hardy 5 asa ca o gioarsa pe care sa inveti ce? Acum presupun ca deja dai trickuri gen 360 si dabia acum iti faci bike de pro sa dai combinatii misto. Ma lasi? Replici cu " mi-am luat bikeu asta ca sa invat " si dupa imi fac altul... vedem peste tot , sau poate doar eu vad. Fi sincer ca ti-ai luat hardy 5 ori in lipsa de cunostinte in domeniu ori ca nu ai avut bani de ceva mai bun. Nu e nicio rusine , eu cand mi-am luat bikeu habar nu aveam de piese etc si de-aia mi-am ales ceva slab , cre ca cu totii facem asta.
On topic: Toate cadrele enumerate de tine sunt foarte tari. Eu tot tind spre Suburban deoarece imi place super mult dar acum gusturile nu se discuta.
raresh7 | Posturi: 305 | Citeaza
09-03-2010 23:52:42
ia-ti un duncon pussy ca e perfect daca esti mai mic si inchide topicu asta de cacat. daca totusi vrei ceva cu care sa te dai mare, iti iei atomlab trailking pt ca are cea mai scurta bascula si e facut din cel mai rezistent material dintre cele enumerate pe aici. daca tot pui la bataie 1600ron, sigur mai gasesti pe acolo inca 200 sa-l iei pe cel din urma 
zork! | Posturi: 13 | Citeaza
10-03-2010 00:16:25
Pai ti am spus si cred ca esti si tu de părere cu asta. Ca prima bicicleta de street o alegere buna este ceva accesibil ieftin si nu foarte complicat
zork! | Posturi: 13 | Citeaza
10-03-2010 00:18:45
Hai sa terminam totuşi cu palavrageala asta de tate din piata. In orice caz multumesc pentru ajutor tuturor
Adauga raspuns | Adauga subiect | Raspunsuri recente
Cautare
Nou pe forum
Info