Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Topeak
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

M-ati putea ajuta sa aleg ?ntre atomlab pimp2 ,blk mrkt riot

Vlad Ene

Trimite mesaj
Posturi: 256
Subiecte: 10

9 martie 2010 la 20:43

Salut.Acum ceva vreme,si pe mine ma interesa un Riot;pe atunci,costa cam 1300 ron la X-factor,dar,cautand atent,vei gasi pe ebay (noi noute) Moburi la 1700 ron,care la noi se vindea cu 3000-3300 ron.Daca nu ai banii astia,oricum poti sa mergi pe Riot!

cara vestitu din vest and friends

Trimite mesaj
Posturi: 76
Subiecte: 1

9 martie 2010 la 21:37

vanilie: bine,dar pentru nivelul tau ar merge mai bine un NS SUBURBAN sau un NS Surge/Bitch sau un Pussy Street/Dirt sunt modele foarte bune si foarte rezistente,nu cred ca poti tu sa le fisurezi...gandeste-te bine,iti iei unul dintre cadrele acestea,si cand ajungi mai PRO atunci iti iti iei Mrkt sau Pimp 2...

bai baietasi bai mancatear mama de copilas frumusel..surge e de hardcore freeride pt baietasii mari

Andrei Radoi

Trimite mesaj
Posturi: 733
Subiecte: 15

9 martie 2010 la 21:48

street art genital: vanilie: bine,dar pentru nivelul tau ar merge mai bine un NS SUBURBAN sau un NS Surge/Bitch sau un Pussy Street/Dirt sunt modele foarte bune si foarte rezistente,nu cred ca poti tu sa le fisurezi...gandeste-te bine,iti iei unul dintre cadrele acestea,si cand ajungi mai PRO atunci iti iti iei Mrkt sau Pimp 2...

bai baietasi bai mancatear mama de copilas frumusel..surge e de hardcore freeride pt baietasii mari

si Bitchul este prea obscen, ce sa mai spunem de Pussy?

ca s contmporan cu Hristos

Trimite mesaj
Posturi: 15
Subiecte: 2

9 martie 2010 la 21:48

cred ca se gasesc pe ebay dar multe sunt tzepe si m am mai documentat, voi opta pentru pimp, dar nu de la atomlab ci de la duncon. Vanilie are mare dreptate sunt inca intermediar!

SHARON

Trimite mesaj
Posturi: 165
Subiecte: 4

9 martie 2010 la 21:53

zork!: cred ca se gasesc pe ebay dar multe sunt tzepe si m am mai documentat, voi opta pentru pimp, dar nu de la atomlab ci de la duncon. Vanilie are mare dreptate sunt inca intermediar!

Victory:))

Mihăiţă

Trimite mesaj
Posturi: 153
Subiecte: 1

9 martie 2010 la 21:56

vanilie: frate la banii aia ce vrei mai mult?sunt bune amandoua,e decizia ta pe ce vrea mamicuta ta sa dea banii a da si sa iti spunem din propria experienta,noi nu avem atatia bani pentru un cadru cum vrei tu,ca nu ne trebuie pentru ca nu suntem atat de PRO ca tine...

Ba mai faci mult pe desteptul? Asa sunt satul de dinastia ca tine... Sunt banii lui, care e problema ta? Poate asa o sa invete mai bine, vorba unuia de mai sus. Dute comandati o paine si incearca sa te abtii, ca a cerut frumos pareri, nu observatii!

ultima modificare: 9 martie 2010 la 22:04

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 22:19

si inca ceva ...... ce furca recomandati?UN MARZOCCHI 4X WC 2010,ROCK SHOX 409 , UN FOX ,CEVA?(acum chiar glumesc)

Andrei Radoi

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 22:32

zork!: si inca ceva ...... ce furca recomandati?UN MARZOCCHI 4X WC 2010,ROCK SHOX 409 , UN FOX ,CEVA?(acum chiar glumesc)

buna gluma dar nu prea. Si daca glumesti..ce faci.. pui pe acest nou cadru RST launch? Sau iti cade un dj pe 2003 din ceruri?

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 23:37

Nu k ar fi ca nunta fără lautari ,pun dj3 ce drq ca doar nu suntem animale si app suburbanul costa 1035 lei , duncon pimp 1100 si atomlabul pimp2 1250lei. Ce merita mai mult? Oare?

ultima modificare: 9 martie 2010 la 23:44

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 23:43

Dak ai fi din bv ţi ar cădea tie un dj 2003 in cap( dar bineanteles aruncat de mine)Man c?nd am luat UMF ul am zis sa fie o gioarsa pe care sa ?nvăţ . Bike ul fain abia capătă contur...

Leonardo-Adrian Curca

Trimite mesaj
Posturi: 77

9 martie 2010 la 23:46

poi sincer e o decizie grea aici dar eu as merge tot pe atomlab pentru ca eu personal apreciez mai mult firma atomlab in detrimentul lui blkmarket!
si pe langa asta e mai bine gandit decar pimpul decat riotul .
la geometrie sunt sigur ca esti mai avantajat la inaltimea ta de atomlab daca erai mai inalt era mai recomandabil riotul fiind mai lung ca atomlab pimp!
sper ca ti-am fost de folos spor la dat!

Andrei Radoi

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 23:52

Da-da cum sa nu , ti-ai luat hardy 5 asa ca o gioarsa pe care sa inveti ce? Acum presupun ca deja dai trickuri gen 360 si dabia acum iti faci bike de pro sa dai combinatii misto. Ma lasi? Replici cu " mi-am luat bikeu asta ca sa invat " si dupa imi fac altul... vedem peste tot , sau poate doar eu vad. Fi sincer ca ti-ai luat hardy 5 ori in lipsa de cunostinte in domeniu ori ca nu ai avut bani de ceva mai bun. Nu e nicio rusine , eu cand mi-am luat bikeu habar nu aveam de piese etc si de-aia mi-am ales ceva slab , cre ca cu totii facem asta.

On topic: Toate cadrele enumerate de tine sunt foarte tari. Eu tot tind spre Suburban deoarece imi place super mult dar acum gusturile nu se discuta.

Rares Roman

Trimite mesaj
Posturi: 257

9 martie 2010 la 23:52

ia-ti un duncon pussy ca e perfect daca esti mai mic si inchide topicu asta de cacat. daca totusi vrei ceva cu care sa te dai mare, iti iei atomlab trailking pt ca are cea mai scurta bascula si e facut din cel mai rezistent material dintre cele enumerate pe aici. daca tot pui la bataie 1600ron, sigur mai gasesti pe acolo inca 200 sa-l iei pe cel din urma :)

Trimite mesaj

10 martie 2010 la 00:16

Pai ti am spus si cred ca esti si tu de părere cu asta. Ca prima bicicleta de street o alegere buna este ceva accesibil ieftin si nu foarte complicat

Trimite mesaj

10 martie 2010 la 00:18

Hai sa terminam totuşi cu palavrageala asta de tate din piata. In orice caz multumesc pentru ajutor tuturor

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes