M-ati putea ajuta sa aleg ?ntre atomlab pimp2 ,blk mrkt riot
|
Vlad Ene Posturi: 256 Subiecte: 10 |
9 martie 2010 la 20:43 Salut.Acum ceva vreme,si pe mine ma interesa un Riot;pe atunci,costa cam 1300 ron la X-factor,dar,cautand atent,vei gasi pe ebay (noi noute) Moburi la 1700 ron,care la noi se vindea cu 3000-3300 ron.Daca nu ai banii astia,oricum poti sa mergi pe Riot! |
| Citeaza |
|
cara vestitu din vest and friends Posturi: 76 Subiecte: 1 |
9 martie 2010 la 21:37 vanilie |
| Citeaza |
|
Andrei Radoi Posturi: 733 Subiecte: 15 |
9 martie 2010 la 21:48 street art genital |
| Citeaza |
ca s contmporan cu Hristos ![]() Posturi: 15 Subiecte: 2 |
9 martie 2010 la 21:48 cred ca se gasesc pe ebay dar multe sunt tzepe si m am mai documentat, voi opta pentru pimp, dar nu de la atomlab ci de la duncon. Vanilie are mare dreptate sunt inca intermediar! |
| Citeaza |
|
SHARON Posturi: 165 Subiecte: 4 |
9 martie 2010 la 21:53 zork!: cred ca se gasesc pe ebay dar multe sunt tzepe si m am mai documentat, voi opta pentru pimp, dar nu de la atomlab ci de la duncon. Vanilie are mare dreptate sunt inca intermediar!
|
| Citeaza |
|
Mihăiţă Posturi: 153 Subiecte: 1 |
9 martie 2010 la 21:56 vanilie |
| Citeaza |
9 martie 2010 la 22:19 si inca ceva ...... ce furca recomandati?UN MARZOCCHI 4X WC 2010,ROCK SHOX 409 , UN FOX ,CEVA?(acum chiar glumesc) |
| Citeaza |
|
9 martie 2010 la 22:32 zork!: si inca ceva ...... ce furca recomandati?UN MARZOCCHI 4X WC 2010,ROCK SHOX 409 , UN FOX ,CEVA?(acum chiar glumesc) |
| Citeaza |
9 martie 2010 la 23:37 Nu k ar fi ca nunta fără lautari ,pun dj3 ce drq ca doar nu suntem animale si app suburbanul costa 1035 lei , duncon pimp 1100 si atomlabul pimp2 1250lei. Ce merita mai mult? Oare? |
| Citeaza |
9 martie 2010 la 23:43 Dak ai fi din bv ţi ar cădea tie un dj 2003 in cap( dar bineanteles aruncat de mine)Man c?nd am luat UMF ul am zis sa fie o gioarsa pe care sa ?nvăţ . Bike ul fain abia capătă contur... |
| Citeaza |
|
Leonardo-Adrian Curca Posturi: 77 Subiecte: 2 |
9 martie 2010 la 23:46 poi sincer e o decizie grea aici dar eu as merge tot pe atomlab pentru ca eu personal apreciez mai mult firma atomlab in detrimentul lui blkmarket!
|
| Citeaza |
|
9 martie 2010 la 23:52 Da-da cum sa nu , ti-ai luat hardy 5 asa ca o gioarsa pe care sa inveti ce? Acum presupun ca deja dai trickuri gen 360 si dabia acum iti faci bike de pro sa dai combinatii misto. Ma lasi? Replici cu " mi-am luat bikeu asta ca sa invat " si dupa imi fac altul... vedem peste tot , sau poate doar eu vad. Fi sincer ca ti-ai luat hardy 5 ori in lipsa de cunostinte in domeniu ori ca nu ai avut bani de ceva mai bun. Nu e nicio rusine , eu cand mi-am luat bikeu habar nu aveam de piese etc si de-aia mi-am ales ceva slab , cre ca cu totii facem asta.
|
| Citeaza |
|
Rares Roman Posturi: 257 Subiecte: 2 |
9 martie 2010 la 23:52 ia-ti un duncon pussy ca e perfect daca esti mai mic si inchide topicu asta de cacat. daca totusi vrei ceva cu care sa te dai mare, iti iei atomlab trailking pt ca are cea mai scurta bascula si e facut din cel mai rezistent material dintre cele enumerate pe aici. daca tot pui la bataie 1600ron, sigur mai gasesti pe acolo inca 200 sa-l iei pe cel din urma :) |
| Citeaza |
10 martie 2010 la 00:16 Pai ti am spus si cred ca esti si tu de părere cu asta. Ca prima bicicleta de street o alegere buna este ceva accesibil ieftin si nu foarte complicat |
| Citeaza |
10 martie 2010 la 00:18 Hai sa terminam totuşi cu palavrageala asta de tate din piata. In orice caz multumesc pentru ajutor tuturor |
| Citeaza |

: bine,dar pentru nivelul tau ar merge mai bine un NS SUBURBAN sau un NS Surge/Bitch sau un Pussy Street/Dirt sunt modele foarte bune si foarte rezistente,nu cred ca poti tu sa le fisurezi...gandeste-te bine,iti iei unul dintre cadrele acestea,si cand ajungi mai PRO atunci iti iti iei Mrkt sau Pimp 2...

sunt bune amandoua,e decizia ta pe ce vrea mamicuta ta sa dea banii