Log In
Pentru a putea posta mesaje te rugam sa te loghezi | Nu ai cont? Creeaza cont acum
  • Trelock
  • Dracula BMX
  • Lichidari de stoc la
  • reducerile continua

M-ati putea ajuta sa aleg ?ntre atomlab pimp2 ,blk mrkt riot

ca s contmporan cu Hristos

Trimite mesaj
Posturi: 15
Subiecte: 2

9 martie 2010 la 07:58

Eu as alege pimp ul dar as fi interesat si de alte păreri. Dacă mai aveţi propuneri de cadre nementionate de mine puteţi adauga , dar pe mine m ar interesa ceva sub 1600 RON si made in US.(am 1.72m)

mda

Trimite mesaj
Posturi: 136
Subiecte: 8

9 martie 2010 la 10:34

si eu as opta pentru pimp, mi se pare ceva mai "dur" decat riotu......daca gresesc cu ceva, puneti-ma la zid si aruncati cu odissey hazard un mine ><

stickerrs

Trimite mesaj
Posturi: 150

9 martie 2010 la 11:33

Riotu' e ceva mai bun decat pimp2,dar daca vrei neaparat Atomlab ia'ti TrailKing,sau ai mai avea ca optiune un Tweet Tweet,un Dmr Trasition sau daca mai pui ceva bani iti poti lua un contraband.

Vlad Ene

Trimite mesaj
Posturi: 256
Subiecte: 10

9 martie 2010 la 11:34

zork!: Eu as alege pimp ul dar as fi interesat si de alte păreri. Dacă mai aveţi propuneri de cadre nementionate de mine puteţi adauga , dar pe mine m ar interesa ceva sub 1600 RON si made in US.(am 1.72m)
Din cate stiu eu,Riot nu e facut un US, ci Mobul. Scuze daca gresesc

stickerrs

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 11:36

Acum am vazut partea cu U.S. Gata Taiwan nu'ti mai place ;))?

Andu

Trimite mesaj
Posturi: 34
Subiecte: 1

9 martie 2010 la 11:38

RIOT ! e ca blk mrkt mob numai ca nu-i handmade .. asta ar fi parerea mea+ ca e mai bun are alta geometrie .. bun pentru dirtjump. salut

dani.

Trimite mesaj
Posturi: 25

9 martie 2010 la 14:32

blk mrkt riot;)

Andrei Patriche

Trimite mesaj
Posturi: 160
Subiecte: 12

9 martie 2010 la 14:38

...:~@ndrey~|::...: si eu as opta pentru pimp, mi se pare ceva mai "dur" decat riotu......daca gresesc cu ceva, puneti-ma la zid si aruncati cu odissey hazard un mine ><

doamne copilule esti incredibil. o sa cumpar niste hazzarduri sa iti dau in cap cu ele. tu nici macar nu ai bmx finalizat si te bagi la mtb unde chiar cred ca nu ai nicio treaba.
te rog, nu mia fi idiot [-o< .

ultima modificare: 9 martie 2010 la 16:41

Mihăiţă

Trimite mesaj
Posturi: 153

9 martie 2010 la 14:52

Eu sunt fan BlkMrkt ,clar as recomanda un MOB ( http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=29118 ), dar na, avand in vedere comparatia, merg pe atomlab, e ceva mai rezistent ca Riotul, dar revenind la BlkMrkt ,daca bugetul este sub 1600 ron, as recomanda un Contraband ( http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=39362 ) doar ca e de 24! Pace b-)

ultima modificare: 9 martie 2010 la 14:56

Raqu

Trimite mesaj
Posturi: 209

9 martie 2010 la 15:17

Eu zic sa iei o foaie si un pix. Sa asterni geometria fiecarui cadru, greutate si alte aspecte gen tip de bb, tip de headset, drop-out-uri si asa mai departe si vezi ce te coafeaza mai bine.

Nimeni nu a dat un raspuns care sa iti dea un motiv concret sa alegi unul din cadre, si mai mult ca sigur daca le-ai da toate cadrele vopsite la fel nu ar stii sa faca diferenta.

Ca recomandare personala: tu fiind mic ar trebuii sa cauti ceva cu mult top tube clearance, drept urmare un seattube lasat si un chainstay scurt pentru un balans bun. Daca esti titirez cauti un TT cat mai scurt, daca bati spre trails, 4x unul mai lung pentru stabilitate.

Mihai Octavian Ivan

Trimite mesaj
Posturi: 143
Subiecte: 4

9 martie 2010 la 16:02

OK..deci in primul rand Atomlab e facut in Canada, nu SUA, doi...eu am Atomlab Pimp 2, sunt multumit de el mai ales ca are intarituri bune.
Daca as avea acum de ales intre Pimp 2 si Riot, as lua Riot, nu zic ca nu e bun si Pimp 2 dar vreau sa zic.
Daca tot te hotarasti sa iti iei Pimp 2, fa-l cu roti de 24, va arata mai frumos si altcumva il vei manevra.
Despre cadru ce sa zic..in afara de ce scrie si pe x-factor nu am ce, dar daca ai posibilitatea sa mai pui inca 200 de roni pe langa cei 1600 ai tai, iti recomand cu caldura Trialking
Si orice ti-ai alege intre astea trei marci de cadre, fati-l cu roti de 24.

cara vestitu din vest and friends

Trimite mesaj
Posturi: 76

9 martie 2010 la 18:34

eu cred ca tu nu ai ce face cu banii..sti sa dai ceva?..cadrele alea sunt de pro..nu iti mai plac cadrele aste pe care le are toata lumea gen ns, duncon, author si altele? iti da mamicica bani sa dai 16 mil pe un cadru ca sa vada baieteii ce cadru am eu..fara suparare..

acum on toppic..eu as alege pimp 2 ca e mai shukar;):))

mda

Trimite mesaj
Posturi: 136
Subiecte: 8

9 martie 2010 la 18:52

RodderCore: ...:~@ndrey~|::...: si eu as opta pentru pimp, mi se pare ceva mai "dur" decat riotu......daca gresesc cu ceva, puneti-ma la zid si aruncati cu odissey hazard un mine ><

doamne copilule esti incredibil. o sa cumpar niste hazzarduri sa iti dau in cap cu ele. tu nici macar nu ai bmx finalizat si te bagi la mtb unde chiar cred ca nu ai nicio treaba.
te rog, nu mia fi idiot [-o< .

"copilule" hm...da tu in cat iesti nascut in 95? bine asta nu conteaza, si casa nu mori prost, sincer in ale mtb-ului am mai multe cunostinte de cat in ale bmx-ului, si sigur am mai multe conostinte legate de mtb, fata de tine ;)
si acum, te rog eu nu mai completa cu alte "replici inspirate de in filme" ca chiar nu imi place cearta :)
si aia cu pimpu` a fost doar parerea mea ;)

SHARON

Trimite mesaj
Posturi: 165

9 martie 2010 la 18:53

frate asta la 13-14 ani nu are pe ce da banii vorba lui street art genital :))iati frate un prodigy 3.14 si dute si date:))

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 18:53

street art genital: eu cred ca tu nu ai ce face cu banii..sti sa dai ceva?..cadrele alea sunt de pro..nu iti mai plac cadrele aste pe care le are toata lumea gen ns, duncon, author si altele? iti da mamicica bani sa dai 16 mil pe un cadru ca sa vada baieteii ce cadru am eu..fara suparare..

mai mai ia uite un odios!
dar ma rog umul di greseli invata si app e treaba mea ce cadru imi cumpar

SHARON

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 18:54

zork!: street art genital: eu cred ca tu nu ai ce face cu banii..sti sa dai ceva?..cadrele alea sunt de pro..nu iti mai plac cadrele aste pe care le are toata lumea gen ns, duncon, author si altele? iti da mamicica bani sa dai 16 mil pe un cadru ca sa vada baieteii ce cadru am eu..fara suparare..

mai mai ia uite un odios!
dar ma rog umul di greseli invata si app e treaba mea ce cadru imi cumpar

invata sa scrii ma ! :)) lasa pimpu,dute ia manualu de romanaa:))

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 18:57

v am rugat sa va dati cu parerea despre cadru chiar v as ruga sa mi spuneti ce stiti din propria experienta.
va multumesc

SHARON

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:00

frate la banii aia ce vrei mai mult?sunt bune amandoua,e decizia ta pe ce vrea mamicuta ta sa dea banii a da si sa iti spunem din propria experienta,noi nu avem atatia bani pentru un cadru cum vrei tu,ca nu ne trebuie pentru ca nu suntem atat de PRO ca tine...

ultima modificare: 9 martie 2010 la 19:02

stickerrs

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:03

Vanilie taci in @#$% mea,si cara lasa'l ma nene pe om fiecare cu banii lui isi ia ce vrea,ce daca eu azi mi'am luat permisu' si am Veyron?

SHARON

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:05

stickerrs: Vanilie taci in @#$% mea,si cara lasa'l ma nene pe om fiecare cu banii lui isi ia ce vrea,ce daca eu azi mi'am luat permisu' si am Veyron?

vise :))

stickerrs

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:06

vanilie: stickerrs: Vanilie taci in @#$% mea,si cara lasa'l ma nene pe om fiecare cu banii lui isi ia ce vrea,ce daca eu azi mi'am luat permisu' si am Veyron?

vise :))

era doar un exemplu' si nici nu mi'as dori un veyron care mananca pe 100km cat costa un demo si la ce drumuri avem in tara asta :-<

SHARON

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:07

adevarat:))

on topic : Iati atomlab Pimp2 e un cadru foarte bun!

stickerrs

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:08

Dar in budgetu' tau de 1600 merge mai frumos un riot ><

stickerrs

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:08

Double-post :-<

ultima modificare: 9 martie 2010 la 19:09

Mihai Octavian Ivan

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:12

:)) eu daca as avea banii lui nici nu as sta pe ganduri, mi-as lua direct Riot

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:16

Mai trebuie sa spun ca mă dau street de 10 luni. Garantez ca mulţi dintre voi au cel putin un dublu de experienţa fata de mine asa ca v-as ruga sa-mi daţi o propunere de cadru decent si foarte rezistent ca deja mi am crapat cadrul pe rampe. Va rog sa fiti seriosi si in privinţa greselilor gramaticale sa faceţi abstractie pt. ca scriu de pe mobil

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:20

Si as menţiona ca nu s fiul lui Becali si am str?ns o parte din suma in 10luni in care nu mi-am cumpărat nimic si ?ncă mai strang

SHARON

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:23

bine,dar pentru nivelul tau ar merge mai bine un NS SUBURBAN sau un NS Surge/Bitch sau un Pussy Street/Dirt sunt modele foarte bune si foarte rezistente,nu cred ca poti tu sa le fisurezi...gandeste-te bine,iti iei unul dintre cadrele acestea,si cand ajungi mai PRO atunci iti iti iei Mrkt sau Pimp 2...

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 19:30

Ok man apreciez sfatul si si mai important apreciez pe cei ce nu fac bascalie

Mihai Octavian Ivan

Trimite mesaj

9 martie 2010 la 20:40

Da' mai vanilie, ce tot zici atata ca sunt cadre de PRO? ( nu zic ca nu sunt, dar presezi cu chestia asta )
Ce daca sunt de pro si il foloseste unul mai putin experimentat?
Bine face, macar cadrul sa il tina daca trickurile nu ii ies.
Si in plus, ce treaba ai tu daca isi ia Blk Mrkt in loc sa isi ia un NS Suburban sau Pussy Dirt? Sunt banii lui in fond si la urma urmei si el decide ce vrea si ce ii place

Discutate recent

Parteneri

Light Bikes